Ako riešiť nežiadaný záujem kolegu v práci?
Žienky môj kolega by chcel niečo viac. Sa na to necítim. Nebaví ma s ním ani písať,ale nechcem pokaziť vzťahy v práci. Od včera som mu neodpovedala . Pýtal sa či pracujem aj dnes. Dnes som odpovedala na správu. Ahoj nepracujem,potreboval si niečo?
A on na to - `či mám písať,len keď niečo potrebujem?
Help čo mu mám na to odpisat? Neznašam protiotázku na moju otázku
Help čo mu mám na to odpísať ? No nič.
Ignorovať, robiť si svoje.
Podla mna teraz mas jedinecnu prilezitost mu odpisat tak, aby pochopil, ze nemas zaujem.
Ja by som mu odpisala cosi ako: Nie, samozrejme nemusis pisat len vtedy, ked nieco potrebujes. Len som si myslela, ze pises kvoli praci. S kolegami sa rada porozpravam aj mimo prace, len vidis, ze niekedy nemam cas odpovedat.
@petamich toto určite nie, bude mu dávať nádej.
Ty si vydatá a nevieš odmietnuť chlapa, aby sa nepokazili v práci vzťahy ? A on, že ťa obťažuje....on nemá žiadne obavy ?
Kľudne mu povedz, že z princípu si nepíšeš s mužmi...máte vzájomnú dohodu s manželom.
Keď niečo pracovné potrebuje, nech ti to povie najlepšie v práci lebo doma máš pestrý program s manželom.
Mna raz jeden lekar ženatý -znamy záletník pozval cez sms na rande.
Veľmi šalamúnsky som mu odpovedala.
Práve som s priateľom u neho na byte, prerába tak mu pomáham.
Viac sa už neozval. Pochopil, že som zadaná a nemám záujem.
Akože nechcem si pokaziť vztahy na pracovisku? To fungujú iba vtedy ak máme niečo s kolegami navzájom? 😀😀😀, no zas som múdrejšia.
Prečítam a keď to nepovažujem za dôležité, neodpíšem alebo neutrálny smajlik. Hotovo.
Tak mu povedz že niekoho máš keď sa budete rozprávať na tuto tému a máš zaručený pokoj od neho
Tak mu povedz že niekoho máš keď sa budete rozprávať na tuto tému a máš zaručený pokoj od neho
@gabika0825 vie, že mám rodinu. Napísala som mu myslím dosť jasne, že počas môjho voľna nebudem a ním nič riešiť.
Nepomohlo. Dnes ráno opäť správa na mess....ahoj 🙈
Neviem či je už vadný alebo aký,ale zvažujem, že ho vymažem z fb
A pre pani vyššie že sa necítim: na písanie o súkromných veciach, zvykol sa pýtať čo robím,kam idem,s kým idem, čo budem robiť a podobné. Takže nie,na takéto vypisovačky zbytočné sa necítim, ak si mala na mysli niečo iné.
Bože autorka...veď ho *bni do obmedzených a tam si môže písať sám do sebou koľko chce..alebo ho rovno blokni..a keď ti bude v práci niečo hovoriť tak my povedz že máš rodinu a nemáš čas sú vypisovať ako 15 ročná .
Ja s fakt čudujem že ho nevieš uzemnit..🙄🥹
Bože autorka...veď ho *bni do obmedzených a tam si môže písať sám do sebou koľko chce..alebo ho rovno blokni..a keď ti bude v práci niečo hovoriť tak my povedz že máš rodinu a nemáš čas sú vypisovať ako 15 ročná .
Ja s fakt čudujem že ho nevieš uzemnit..🙄🥹
@pikachu999 nieže nevie, ale nechce. Lebo ona mu to jasne a zreteľne nepovie, tak on si myslí, že to môže robiť.
Inak ja som v tomto fakt hnusná a nemám problém človeku napísať neotravuj nemám záujem..a to za týka aj kolegov čo nevedia pochopiť že je žena zadaná a majú dať spiatočku ..
drzala by som sa vyslovene pracovnych diskusii, na kraviny by som nereagovala ak ma problem, kludne si to moze s manzelom vydiskutovat.. mna v praci pred 2t jeden pancok, ze nech dam cislo a toto hento a cely zivotny pribeh mi tu vykladal, tak soms a ho spytala, ci mam zo zadu polovicku zavolat, ze mu kludne vysvetli co to :DDDD dnes bol znovu nakupit, cislo nepytal, tak asi pochopil. Tak nenechaj sa obtazovat, vsak ak sa to vymyka nejakemu normalnu, nemas ty cas po praci a hocikedy s nim vypisavt, tak mu treba dat jasne najavo.
A na msg ho kludne mozes zablokovat
Keby chcela, už dávno vie, kde je jeho miesto. Toto snáď jedna dospelá žena zvládne aj slušne a diplomaticky. A nie, že nechcem si pokaziť vzťahy na pracovisku. Tak mu davaj nádej a natahuj ho donekonečna.
Keď nemám záujem, ani na spravy nereagujem, každému normálnemu človeku predsa dopne, kde je vzájomná interakcia a kde nič nieje.
Veď tak ho zablokuj, čo riešiš ďalej a keď to bude chcieť osobne v práci rozpitvavat tak mu povedz slušne že si mu vysvetlila že máš svoju rodinu a že tá to obťažuje keď ti stále píše

Tak tebe drbe sorry..na čo odpisujes niekomu na hentakr správy keď si vydatá? Šak napíšem nemám záujem som zadaná ahoj , nie je to také ťažké. Ale asi potrebuješ jeho pozornosť no