Ako riešiť problém s expartnerom a mačkami?
Prosím vás ako mam riešiť keď mi bývalý nechce vrátiť moje mačky a kľúče od bytu? S políciou?
Na byte vymeň asap zámky, ale mne by teda vadilo, že sa vie aj do brány dostať... a mačky by som určite nenechala tak... písomne mu oznám, že si pre veci prídeš a inak odmieta, budeš to riešiť s políciou, nech máš v rukách, že si ho žiadala... príď si naozaj po ne s nejakou podporou a svedkom, najlepšie zdatným mužom 😅 ... a ak bude stále vymýšľať, ja by som to s políciou aj naozaj riešila...
@lindous áno asi tak to urobím
@lindous napísala som mu, že buď ich dnes vráti do môjho bytu, alebo pôjdem na políciu. Tak snáď bude rozumný.
Ak nebol rozumný, policou, že sa mu vyhrozis si nepomôžeš, musíš jedine konať a aj ked ti vrati kluce vymen si fabky v zamkoch, uz len skrz toho, že môže si takych vyrobit xy
Polícia žiaľ potrebuje súdny príkaz aby mohla v tejto veci čokoľvek urobit.
A nechces ich náhodou ukradnúť ty jemu keďže vlastne zatiaľ nikde inde nebývali?
Fabku vymen určite, okamžite, ani vedieť nemusí, kľúče pýtaj aj tak, aby nemal od iných priestorov ( vchod do paneláku ?)
@cacianka nemám fabku, to sú drahšie zamky od bezpečnostných dverí.
To je jedno ako sa to volá, výmen vložku aby mu nepasovali kľúče, urgent daj hocičo vhodné čo máš poruke, a potom rieš poriadny zámok, úplne nový kvalitný.

Macky nech si necha a staci vymenit fabku na dverach