Ako riešiť problém s mužom, ktorý ma ignoruje?
Ahojte, ako si mam vysvetlit, ked som sa aktivne bavila s muzom cca mesiac, pisali sme si a stretavali sme sa a zrazu ma zacal ignorovat? Ale storky si pozera a ak nieco pridam na snap, pozrie si to vzdy do par sekund.. uz som z toho na prasky, neviem co si mam mysliet. Na ignor dovod nema. Obaja mame 24, nie sme uz deti, aj ked cela tato situacia mi detska pride😅😅 dakujem za kazdu radu.
@anonym_autor Predpokladam, že dostal čo chcel a viac sa neozve.
@thirstymonk nic medzi nami nebolo..
@anonym_autor neriešila by som na tom nic. Zdá sa to už byť vyriešené... Pohni sa ďalej, samozrejme bez neho.
@thirstymonk nic medzi nami nebolo..
@anonym_autor c chces na tom riesit? Ukoncil s tebou kontakt. Ci pozera ci nepozera storky nic nemeni na tom, ze ukoncil s tebou kontakt. Obrat list a zacni hladat inde. Tento asi nechce viac, len este nenasiel sposob ako ti to oznamit... A mozno ho ani nehladal. Pre neho to je ukoncena zalezitost.
@thirstymonk Tak to vacsinou býva.
@thirstymonk alebo nedostal a hlada povolnejsiu...
No stratil o teba zaujem
@anonym_autor čo by si chcela riešiť? Našiel iný objekt záujmu, stáva sa. Nie je hádam jediný na svete
@thirstymonk alebo nedostal a hlada povolnejsiu...
@viestta Alebo tak
@anonym_autor vymazať zo života,snapu,instagramu aj facebooku nestojí ti zato ..ja by som sa nijako nevnucovala ani mu neodpísala keby napísal 😎
Ignorovať ho tiež a žiť si svoj život.
Dnes je tu fakt deň zúfalých žien....halooooo nechce Ťa, max potrtkat, keď nebude chcieť jeho favoritka zo snapu ci kde to ste.
Stratil záujem, dôvod pozná iba on a asi je to teraz jedno, keby chcel, ozýval by sa, on nechce.. to, že pozerá storky nič neznamená, iba že má mobil v ruke... niet tam moc co riešiť, ak máš veľmi potrebu, môžeš mu napísať, že mohol zobrať aspoň gule do rúk a nie len ťa ghostnúť alebo ho proste iba rovno odstráň zo sociálnych sietí a choď ďalej... ale čakať by som od toho už určite nič nečakala
Veď to je jednoduché, proste stratil záujem, a skončilo to skôr ako to začalo. Mesiac spoznávania je v podstate ešte len talking stage, kľudne sa mohol zoznamovať aj s inou, a tá mu sedela viac. To, že pozerá stories nič neznamená. Už by som to neriešila a posunula sa ďalej.
@anonym_autor ignoruj aj ty. Nájdi si nového nápadníka na písanie a stretávanie a to hneď. 🤔
Nemá záujem...kašli na neho. Pozeranie storiek a snapov nie je záujem.