icon

Ako riešiť problém s priateľovou sestrou?

2. sep 2024

Ahojte ako by ste riešili situáciu. Bývame cca 150 km od frajerovych rodičov a 100 km od mojich rodičov. Ja som takto cez leto skôr u našich mám tu viac kamaratiek keďže som celý rok preč. Ide o to že frajerova mama nás požiadala aby sme jeho sestru zavolali k nám cez leto na pár dni lebo je len doma snou ( má 25 rokov). Ja som jej povedala že jasne ale dako to nevychádzalo ona mala povinosti, ja som niekde stále bola, priateľ stále v robote a keď mal voľno tak radšej išiel on domov. Teraz keď tam bol sám na pár dni tak mu mama povedala že sme sa na jeho sestru dobre vy*ebali a nikde ju nezavolali. Ja som ostala trochu nasrata keďže ona nemá 5 rokov ale 25 a šoféruje a podľa môjho názoru keby tak veľmi chce byt snami tak aj ona sa môže ozvať prísť na aute. Mám ju rada ale zas kamošky že by sme dáke boli to nie. Ale ako to povedať jeho máme že je ako teliatko a že aj ona by mohla prejaviť daky záujem.

Strana
z2
autor
6. sep 2024

@mirithia ona podľa mňa k nám ani nechce ísť.. to len svokra sa spamätala v jej 25 rokoch. Začne sa sťažovať ako jej nič nepomáha nenapadne ju doma niečo urobiť. Asi to pochopila keď vidí ako ja fungujem že na Vianoce pomôžem aj doma máme s upratovaním okna/ kuchynská linka atď ale aj cez roka. Ona je doma a ju to nenapadne.

Strana
z2