Ako riešiť problémy vo vzťahu kvôli deťom?
ahojte,. chcem vediet nezaujaty nazor....s muzom sme spolu 13 rokov mazelia 8 rokov 2 deti (budu mat 12 a 8 rokov) podla mna nemame dobry vztah....ostavame spolu koli detom, o deti sa stara, ale o nas vztah 0 bodov.....spolu intimne sme nespali uy 1,5 rokov a dlho ani nebudeme zhunsil sa mi a on sa ani nesnazi o napravu riesit to neriesi....mali sme debatu a posledne bolo ze ostaneme spolu az kym deti nevyrastu a co potom vobec netusim....neviem co si predstavuje ci sa akoze rozideme alebo co neviem...komunikovat sa s nim neda podla mna nevie komunikovat o problemoch a ani nechce ak s tym zacnem ja som ta zla co zas mna jebne v hlave takze radsej ani nezacinam debatu ze nieco ma trapi aby som nehrotila....na druhej strane kazdy chce mat pekny vzath o krtory sa chlap aj zaujima....bol Valentim ani blby kvet mi nedoniesol radsej sa odpiekol s tetou na nejaku blbinu...proste ja uz nemam na to energiu chcela by som chlapa ktory by sa o zenu viac zaujimal ale moj chlap to nebude....proste este som dost mlada na to aby som takto skoncil (moj nazor) len proste j ked by bol rozvod nemam kam ist rodina mi nepomoze a financie na to nemam aj ked pracuje a na druhej strane echcem obrat deti o otca aj ked sa nevie spravat podla mna, citim sa jak na dvoch poliach deti to vnimaju ale zas nechcem aby mi to vycitali a mensi to vnima viac, ze sa k sebe nespravame ako manzelia vidi to... na jednej strane nechcem ublizit detom a na druhej strane tuzim po niekom kto ma bude lubit lebo od mnzela to necitim....ja neviem pri nom co je pusa dotyk a sex uz vobec svojim spravanim sa i totalne zhnusil, ze napravit sa to ani neda....cakm na impulz ktory ma douti aby som od neho odsila ale zatial nedosiel. skuste poradit. dakujem
No a ked pride impulz, tak zrazu budes mat kam ist ? Zrazu budu financie ? Asi nie, ze. Najlepsim impulzom by bola taka vyhra 100 000 🙂 To by si asi hned balila svestky, kupila byt a tradaaa. Alebo teda, ty chces ostat tam kde ste teraz alebo ty chces radsej odist ? Ci mas aj niekoho uz vo vyhlade ? Myslim nejakeho kamosa/suseda/kolegu ?
@silvike ja by som aj odišla ale kam a za čo?
No sak preto hovorim, ze ono moze byt impulzov doaleluja aj kus, ked nie je kam a za co odist :/ A zas nie je to tak tragicke aby si sla s detmi niekde do ubytovne, azylaku a pod. Alebo co, pojdes do podnajmu ? Najdes vobec podnajom aj s detmi ? Utiahnes to ? Su to akoby peniaze vyhadzovane do luftu. Nie je potom lepsie zobrat uver a kupit nieco mensie vlastne a splacat to ? Ale teda zasa gula na nohe v podobe uveru... Alebo cakat kym deti vyrastu a este v takom tom ovzdusi, atmosfere...ziadna slava.
a nemôžeš si zažiadať o mestsky alebo obecní byt.
Deti majú 8 a 12 rokov, ty si pomerne mladá. Chodíš do prace, dostávaš výplatu?
Pri rozvode predsa dostaneš vyzivne alebo striedavku. V prípade striedavky budeš môcť robiť nadčasy/mat dve prace.
Myslíš stále, ze ti to nevide?
Nežila by som v nevztahu kým deti dorastu. Stratíš 10 rokov života, by ma drblo 🤯
Deti nie sú blbe a všetko vnímajú, zit s takymito rodcmi im len robi stres a bordel v hlave.
Ja som v 14 bola šťastná, ked sa konečne rozviedli! Casom spolu dokázali normalne komunikovať, ziadne vyhradené návštevy a čas s otcom. Boli sme spolu kedy sme chceli a mohli. Konečne bol v tomto smere klud!
ok tak ked vies,ze to uz nema vyznam a mozes s nimn stale byvat tak si najdi lepsiu pracu a odkladaj kazdu korunu .. a si nasetris najdi si podnajom a odid... deti su uz velke a pochopia to-o otca nepridu stale bude ved neumiera .. byt dobry rodic neznamena byt spolu za kadu cenu .. niekedy je lepsie sa rozist a byt vnutorne pokojne vyrovnana ako stale nervna ... mas stastie,ze manzel ta nebuje nenadava a nevyhadzuje ,nieje alkoholik a ani gembler a podobne ... co by ine za to dali aby mali moznost a cas si vsetko zariadit na odchod

Sama si odpovedz co chces aby mali tvoje deti za vzor? Ze treba ostavat vo vztahu ktory nefunguje alebo sa rozhybat a najst stastie inde?