icon

Ako riešiť problémy vo vzťahu kvôli deťom?

22. feb 2025

ahojte,. chcem vediet nezaujaty nazor....s muzom sme spolu 13 rokov mazelia 8 rokov 2 deti (budu mat 12 a 8 rokov) podla mna nemame dobry vztah....ostavame spolu koli detom, o deti sa stara, ale o nas vztah 0 bodov.....spolu intimne sme nespali uy 1,5 rokov a dlho ani nebudeme zhunsil sa mi a on sa ani nesnazi o napravu riesit to neriesi....mali sme debatu a posledne bolo ze ostaneme spolu az kym deti nevyrastu a co potom vobec netusim....neviem co si predstavuje ci sa akoze rozideme alebo co neviem...komunikovat sa s nim neda podla mna nevie komunikovat o problemoch a ani nechce ak s tym zacnem ja som ta zla co zas mna jebne v hlave takze radsej ani nezacinam debatu ze nieco ma trapi aby som nehrotila....na druhej strane kazdy chce mat pekny vzath o krtory sa chlap aj zaujima....bol Valentim ani blby kvet mi nedoniesol radsej sa odpiekol s tetou na nejaku blbinu...proste ja uz nemam na to energiu chcela by som chlapa ktory by sa o zenu viac zaujimal ale moj chlap to nebude....proste este som dost mlada na to aby som takto skoncil (moj nazor) len proste j ked by bol rozvod nemam kam ist rodina mi nepomoze a financie na to nemam aj ked pracuje a na druhej strane echcem obrat deti o otca aj ked sa nevie spravat podla mna, citim sa jak na dvoch poliach deti to vnimaju ale zas nechcem aby mi to vycitali a mensi to vnima viac, ze sa k sebe nespravame ako manzelia vidi to... na jednej strane nechcem ublizit detom a na druhej strane tuzim po niekom kto ma bude lubit lebo od mnzela to necitim....ja neviem pri nom co je pusa dotyk a sex uz vobec svojim spravanim sa i totalne zhnusil, ze napravit sa to ani neda....cakm na impulz ktory ma douti aby som od neho odsila ale zatial nedosiel. skuste poradit. dakujem

ella1234
22. feb 2025

Sama si odpovedz co chces aby mali tvoje deti za vzor? Ze treba ostavat vo vztahu ktory nefunguje alebo sa rozhybat a najst stastie inde?

majo111222
Odpoveď bola odstránená
silvike
22. feb 2025

No a ked pride impulz, tak zrazu budes mat kam ist ? Zrazu budu financie ? Asi nie, ze. Najlepsim impulzom by bola taka vyhra 100 000 🙂 To by si asi hned balila svestky, kupila byt a tradaaa. Alebo teda, ty chces ostat tam kde ste teraz alebo ty chces radsej odist ? Ci mas aj niekoho uz vo vyhlade ? Myslim nejakeho kamosa/suseda/kolegu ?

autor
22. feb 2025

@silvike ja by som aj odišla ale kam a za čo?

silvike
22. feb 2025

No sak preto hovorim, ze ono moze byt impulzov doaleluja aj kus, ked nie je kam a za co odist :/ A zas nie je to tak tragicke aby si sla s detmi niekde do ubytovne, azylaku a pod. Alebo co, pojdes do podnajmu ? Najdes vobec podnajom aj s detmi ? Utiahnes to ? Su to akoby peniaze vyhadzovane do luftu. Nie je potom lepsie zobrat uver a kupit nieco mensie vlastne a splacat to ? Ale teda zasa gula na nohe v podobe uveru... Alebo cakat kym deti vyrastu a este v takom tom ovzdusi, atmosfere...ziadna slava.

alickapusinka
22. feb 2025

a nemôžeš si zažiadať o mestsky alebo obecní byt.

svetlonos
22. feb 2025

Deti majú 8 a 12 rokov, ty si pomerne mladá. Chodíš do prace, dostávaš výplatu?
Pri rozvode predsa dostaneš vyzivne alebo striedavku. V prípade striedavky budeš môcť robiť nadčasy/mat dve prace.
Myslíš stále, ze ti to nevide?
Nežila by som v nevztahu kým deti dorastu. Stratíš 10 rokov života, by ma drblo 🤯
Deti nie sú blbe a všetko vnímajú, zit s takymito rodcmi im len robi stres a bordel v hlave.
Ja som v 14 bola šťastná, ked sa konečne rozviedli! Casom spolu dokázali normalne komunikovať, ziadne vyhradené návštevy a čas s otcom. Boli sme spolu kedy sme chceli a mohli. Konečne bol v tomto smere klud!

ukgirls
23. feb 2025

ok tak ked vies,ze to uz nema vyznam a mozes s nimn stale byvat tak si najdi lepsiu pracu a odkladaj kazdu korunu .. a si nasetris najdi si podnajom a odid... deti su uz velke a pochopia to-o otca nepridu stale bude ved neumiera .. byt dobry rodic neznamena byt spolu za kadu cenu .. niekedy je lepsie sa rozist a byt vnutorne pokojne vyrovnana ako stale nervna ... mas stastie,ze manzel ta nebuje nenadava a nevyhadzuje ,nieje alkoholik a ani gembler a podobne ... co by ine za to dali aby mali moznost a cas si vsetko zariadit na odchod