icon

Ako riešiť situáciu, keď iná žena láka muža?

23. aug 2025

Čo by ste robili keby že iná žena láka môjho muža na sex?je to žena z okolia. Muž bol u nej veľa krát niečo opraviť tri roky do zadu.

anonym_f48abf
23. aug 2025

@anonym_autor nemôžeš urobiť nič, musí on. Takých žien je akosi v poslednej dobe kopec, asi prepúšťali z nejakého oddelenia na psychiatrii 😀

ukgirls
23. aug 2025

zalezi ci je to tak alebo si to len domyslas.. ak je to tak nech ju manzel uprace ... ak je zenata a muza to netrklo tak by som jej pred jej muzom povedala,ci jej vlastny nestaci ked laka tvojho ... ale musis si byt ista na 100% .. kazdopadne ja som za moznost aby si to upratal on a ak nechce-asi ma dovod a uz k niecomu doslo alebo ma aj manzel zaujem

anonym_afc02f
23. aug 2025
@ukgirls

zalezi ci je to tak alebo si to len domyslas.. ak je to tak nech ju manzel uprace ... ak je zenata a muza to netrklo tak by som jej pred jej muzom povedala,ci jej vlastny nestaci ked laka tvojho ... ale musis si byt ista na 100% .. kazdopadne ja som za moznost aby si to upratal on a ak nechce-asi ma dovod a uz k niecomu doslo alebo ma aj manzel zaujem

@ukgirls zenata :D

pribinak
23. aug 2025
@ukgirls

@anonym_afc02f
@ukgirls

Vydatá 🤣🤣🤣

kavasmliekom
23. aug 2025
@ukgirls

@ukgirls zabila si 🤣

kavasmliekom
23. aug 2025

Opýtala by som sa ho, či ju nevie upratať, môžeš mu kľudne zbaliť veci a nech sa tam j...jak myši, ale zo mňa nech blbú nerobia.

ukgirls
23. aug 2025
@pribinak

@anonym_afc02f
@ukgirls

Vydatá 🤣🤣🤣

@anonym_afc02f
@pribinak stava sa 😂

minenkaa
23. aug 2025

@anonym_autor co by sa dalo robiť ,ak ju muz chce tak nech ide a ak ju nechce ,tak čo treba riesit

koniarova
23. aug 2025

A ako sa prejavuje to lákanie?

rozculena
23. aug 2025

@anonym_autor
"Čo by ste robili keby že iná žena láka mojho muža na sex"
nič,prečo by som ja mala niečo robiť

kiki68
23. aug 2025

@anonym_autor napis jej sms, ze ju chcete do trojky, ze muza bavi clinic sex, ze jej date trosku sedativ, aby vyzerala ako mrtva. Ze inak muza nebude bavit 😂 Ak po tomto odpise, ze ide do toho, tak ju za seba obdivujem 😂😂

anonym_f48abf
23. aug 2025

@kiki68 tak toto je top 😀 to by mohlo na tieto ženské fungovať, minimálne to stojí zato vyskúšať.

gribka1
23. aug 2025

Odkiaľ vieš, že ho láka na sex?

januska12323
23. aug 2025

Ako vyzerá také lákanie?

anonym_f48abf
23. aug 2025
@januska12323

Ako vyzerá také lákanie?

@januska12323 neviem ako u autorky, ale poviem z mojej skúsenosti. Takéto, ženy si večer o deviatej súrne od toho chlapa potrebujú "maslo" požičať, alebo si chcú od neho auto kúpiť, alebo večer po desiatej dokumenty prekladať a koláčiky mu piecť a je im jedno či má doma ženu a deti, veď to niesú v ich očiach ľudia s citmi, ale len akési prekážky, ktoré im stoja v ceste za vášnivým sexom s princom Bajajom 😀 akurát, že ich nenapadne, že ten princ Bajaja potom to isté spraví aj im a aj tak sú akurát všetkým na smiech lebo to bolo celé silno veľmi nenápadné keď žena takto ide po chlapovi ako posledná zúfalka

gribka1
23. aug 2025
@anonym_f48abf

@januska12323 neviem ako u autorky, ale poviem z mojej skúsenosti. Takéto, ženy si večer o deviatej súrne od toho chlapa potrebujú "maslo" požičať, alebo si chcú od neho auto kúpiť, alebo večer po desiatej dokumenty prekladať a koláčiky mu piecť a je im jedno či má doma ženu a deti, veď to niesú v ich očiach ľudia s citmi, ale len akési prekážky, ktoré im stoja v ceste za vášnivým sexom s princom Bajajom 😀 akurát, že ich nenapadne, že ten princ Bajaja potom to isté spraví aj im a aj tak sú akurát všetkým na smiech lebo to bolo celé silno veľmi nenápadné keď žena takto ide po chlapovi ako posledná zúfalka

@anonym_f48abf A keď sa na to dá nalákať nejaký muž, tak určite nestojí za to, aby sa doma manželka trápila, ale pribalila aj batožinku.

minenkaa
23. aug 2025
@anonym_f48abf

@anonym_f48abf a ako sa dostane k tomu chlapovi ak on nemá záujem

anonym_b80849
23. aug 2025

Vlastná skúsenosť - muž musí, ty nič. Moja dobrá kamarátka mi môjho lákala. Najprv sa s ňou skúsil porozprávať že ako si to predstavuje, či chce aby ma opustil a ak nie ako sa mi chce pozerať do očí a potom sa porozprával so mnou a všetko mi povedal. Potom som sa porozprávala ja s ňou, pol roka som bola mimo a každý deň som plakala, traumatizovaná s pocitom zrady od nej. Presne pol roka po incidente som sa ráno zobudila a bola som v pohode. Kamarátku už nemám, muža áno.

anonym_f48abf
23. aug 2025
@gribka1

@anonym_f48abf A keď sa na to dá nalákať nejaký muž, tak určite nestojí za to, aby sa doma manželka trápila, ale pribalila aj batožinku.

@gribka1 s tým samozrejme súhlasím 🙂

anonym_f48abf
23. aug 2025
@minenkaa

@anonym_f48abf a ako sa dostane k tomu chlapovi ak on nemá záujem

@minenkaa veď keď muž má záujem tak sa obaja takýto super ľudia našli a kľudne nech si užívajú ten ich super život s jednorožcami a dúhou 😀

evcagabi
23. aug 2025

Nezlakala ho uz v minulosti a teraz by si to len rada zopakovala? 😁

kiki68
23. aug 2025
@anonym_f48abf

@kiki68 tak toto je top 😀 to by mohlo na tieto ženské fungovať, minimálne to stojí zato vyskúšať.

@anonym_f48abf ako podla mna , ak to neni obojstranne a chlapek v podstate nie je v tom celom az prilis dobrovolne, tak to zaberie. Lebo clovek nemoze vediet kto je kinky a aky level. Jeden moj ex bol presne toto, co som opisala a presne po tejto ponuke nasledoval okamzity rozchod. Nakolko sa nenecham prizabit z lasky, len aby mal chalan konecne radost. Cize aj taki ludia su, inak vobec tak neposobil. Skor by som povedala, ze posobil ako velmi pekny a inteligentny chlapek, slusny, proste Clovek by to do neho nepovedal. Mozno by sa zenska aspon poucila, ze nema co lovit zadanych chlapov. Tie zeny vedia byt fakt strasne sliepky

anonym_6d1694
23. aug 2025

By ste sa čudovali koľko takých žien realne je. Čo láka mužov na sex aj keď majú ženy, deti. Lebo im je to jedno, oni chcú len sex. Máme takú v rodine. Tých chlapov bombarduje spravami, posiela im svoje holé fotky, videá. Žena jedného z nich raz zverejnila všetky správy od nej jej mužovi na nete. Chorá nymfomanka, ktorá by dala aj bezďákovi len aby ukojila svoje potreby. O tom, že tá fľan..ra je viac na gynde, ako doma ani nehovorím. Tí chlapi od nej dostanú aj neželaný darček, ktorý posunú doma ženám a ona je na seba ešte hrdá a nerozumie, prečo s ňou niektorí z rodiny ukončili akúkoľvek komunikáciu.

kiki68
24. aug 2025
@anonym_6d1694

By ste sa čudovali koľko takých žien realne je. Čo láka mužov na sex aj keď majú ženy, deti. Lebo im je to jedno, oni chcú len sex. Máme takú v rodine. Tých chlapov bombarduje spravami, posiela im svoje holé fotky, videá. Žena jedného z nich raz zverejnila všetky správy od nej jej mužovi na nete. Chorá nymfomanka, ktorá by dala aj bezďákovi len aby ukojila svoje potreby. O tom, že tá fľan..ra je viac na gynde, ako doma ani nehovorím. Tí chlapi od nej dostanú aj neželaný darček, ktorý posunú doma ženám a ona je na seba ešte hrdá a nerozumie, prečo s ňou niektorí z rodiny ukončili akúkoľvek komunikáciu.

@anonym_6d1694 tak najde si svoje obecenstvo, mala by to robit za prachy, ked uz 😂 Ako uz len skrz to riziko STD by som okolo nej byt muzom ani nesla. Teda moj by si dal asi aj gumove rukavice uz keby s nim cestuje v MHD ( moj ma paniku z tychto prenosnych veci), obdivujem odvahu tych ludi, co toto robia a hygiena a ochrana nula bodov

anonym_f48abf
24. aug 2025
@anonym_6d1694

@anonym_6d1694 rozmýšľam či nepoznáme tu istú, ale asi nie, takých žien je kopec, ale presne to na dotyčnú sedí, sama s dvoma deckami, každý si už ťuká na čelo keď ju vidí, od 14tich rozťahovala nohy kde sa dalo, dnes ma čerstvo 38 a rozumu nikde, len ničí všetko okolo seba, svoje deti a aj cudzie rodiny a potom keď už zničí tak ide ničiť o dom ďalej.

anonym_6d1694
24. aug 2025
@anonym_f48abf

@anonym_6d1694 rozmýšľam či nepoznáme tu istú, ale asi nie, takých žien je kopec, ale presne to na dotyčnú sedí, sama s dvoma deckami, každý si už ťuká na čelo keď ju vidí, od 14tich rozťahovala nohy kde sa dalo, dnes ma čerstvo 38 a rozumu nikde, len ničí všetko okolo seba, svoje deti a aj cudzie rodiny a potom keď už zničí tak ide ničiť o dom ďalej.

@anonym_f48abf táto je stará dievka ( kto by už chcel taķú do reálneho života za partnerku) , ale jej to karma vráti na starobu, keď oňu už žiadny chlap ani bicykel neoprie a z rodiny sa s ňou nikto baviť nebude.