Ako riešiť situáciu, keď partner trvá na kúpe auta?
Baby poprosím vás o váš názor.
Máte manžela, partnera či snúbenca …
Ktorý vraj sa o vás neskutocne boji,chce aby ste boli v bezpečí …pretože väčšinu času trávite má cestach. Síce mám auto a som s ním nateraz ok. Peniaze chcem investovať do iných veci ako auta.
Prišiel s tým ,že teda chce aby som bola v bezpečí a vyslovene mi nanútil auto. Teda, zavolal môjmu tatinovi ,čo on nato,či mi môže vybrať auto.
Ale najviac ma natom zaráža, že dodá,ze vlastne tatino je financmajster (čo by som čakala ,že keď sa o mna tak boji kupi ho sam od seba).
Ako by ste reagovali na takú situáciu?
Ze sa boji je pekne, ale toto uz hranici s manipulaciou. O tom, ci a ake auto soferujes rozhodujes TY, a tiez si ho predpokladam platis. Poslat jeho blbe napady dokelu.
Takže on ti vybral auto a ma ho zaplatiť tvoj otec?
A inak svojpravni ste všetci hej?
Keď máš 18 rokov a rovnako staré auto a je to priateľ tak povedzme ok, keď 30 a je to manžel tak dosť divné.
Vy žijete niekde v Afganistane, či prečo o tebe chce rozhodovať manžel/partner/snúbenec (neviem, čo z toho je ten dotyčný) a tvoj otec???
Ze je drzi jak opica! Volat tvojmu otcovi aby to zaplatil?
A co na to Tvoj otec? Poslal ho aspon do prdele?
Coze?😄 Nie , nemame, ked bolo potrebné odviezol ma , ale mam vlastne auto , a to som chcela sama 😄
@janai1 možno to podal takým spôsobom že "hej možno-budúci-svokor: je okej keď tvoja Anička chodí do práce na tej hrdzavej Fiatke, čo jej odpadáva výfuk? My ešte nie sme svoji tak nechceš dcére zafinancovať niečo mladšie než 27r., nech dôjde do tej práce na kolesách, nie pešo?"
🤣
@h2 skôr to bolo ,že si otec myslel že to je dar od partnera keď už tak mysli na moju bezpečnosť… samozrejme nejde o peniaze ,môže mi to kúpiť niesom odkázaná na dary … skôr len ten princíp …že o tom básni ale platiť to má niekto iný
Namiesto auta vymenit partnera!
on príde ľahko k svojmu autu, Tebe kúpi otec nové a to čo máš si zoberie manžel,priateľ,snúbenec. Chytrý to chlapec a že sa o Teba bojí, no určite...
Ten je dobre vychcany. Tebe nakeca ako sa o teba bojí, tvojmu otcovi aký je blbý keď ťa na rachotine nechá jazdiť a on sa potom bude na tej rachotine vyvážať veď sa ešte dá použiť tak nenecháme zhrdzaviet nie? 🥺
Co ti vybral?Dufam,ze aspon 8 valec 😁🤣
Pocuj 😂 nejdem to tu písať cele... Ten moj pribeh 😁V skratke, on vybral auto pre seba nie pre teba. Utekaj od magora
schvalne, ake auto ti vybral? dufam ze aspon nejaky novsi mercedes alebo volvo 😆
@taynee auto musi cloveku aj sadnut.Neviem si predstavit,aby mi niekto kupil auto-rozhodol za mna...Manzelka potrebovala do prace 4x4.Dlho sme hladali,az vysiel inzerat Subaru XV priamo u Subaru predajcu.Auto ako nove,3 rocne,36000km
Skusobna jazda,pre mna katastrofa,reakcia plynu pomala,ale manzelka bola nadsena,tak sme zobrali.Kazdy rok sa pytam,ci nechce vymenit🤣.Nie,je super,tak neriesim😉.
Všeto divné. Keď sa tak o teba bojí nech ti auto kúpi sám.
No mozno mas auto v horsom technickom stave a preto ti odporucil kupu noveho. Niekedy je auto pekne na pohlad a popri tom nie bezpecne.
Ak nie ste manzelia, ani spolu oficialne nebyvate, tak nie je dovod, aby sa financne podielal na kupe bezpecnejsieho auta.
Ak vsak mas auto v dobrom stave plati to, co bolo napisane vyssie.
Mne to pride, ze si chlapec plni sen, ako sa dostat k vysnivanemu autu. Aby ta potom za volant tvojho auta aj pustil.
Že sa správa nezdravo a časom môže byť dosť toxický. Mal by so svojimi úzkosťami pracovať, to, kto presne kúpi auto, je pri tomto tej najmenší problém. Problém vidím v tom, že ON sa rozhodol, že potrebuješ auto a ON ti vyberie auto.
🤣🤣🤣prepáč ale to je smiešne a nebolo mu ani trápne keď ti to povedal? 🤣🤣🤣to je debil by som sa mu vysmiala do tvare keby mi toto povedal
Jedným slovom debil, už by som bola zbalena
Cize v jedne vete... chalanisko zanuchal ze ma tvoj otec prachy a dali by sa premenit na auto v mene tvojej bezpecnosti.
@tykat práveže má svoje dosť dobré,toto by som za tým asi nehľadala
@autorka tak sa s nim porozpravaj, ak auto este nekupil, ze ked je taka panenka maria ochranarska :D a chce auto pre teba, kvoli tvojej bezpecnosti, nech ti ho zafinancuje..
Keď on ma dosť dobre auto , nehanbi sa za teba ? Teda za tvoje auto?

cele absurdne. co ti sibe to co mas za dilina