icon

Ako riešiť situáciu, keď partner trvá na kúpe auta?

14. feb 2024

Baby poprosím vás o váš názor.
Máte manžela, partnera či snúbenca …
Ktorý vraj sa o vás neskutocne boji,chce aby ste boli v bezpečí …pretože väčšinu času trávite má cestach. Síce mám auto a som s ním nateraz ok. Peniaze chcem investovať do iných veci ako auta.
Prišiel s tým ,že teda chce aby som bola v bezpečí a vyslovene mi nanútil auto. Teda, zavolal môjmu tatinovi ,čo on nato,či mi môže vybrať auto.
Ale najviac ma natom zaráža, že dodá,ze vlastne tatino je financmajster (čo by som čakala ,že keď sa o mna tak boji kupi ho sam od seba).
Ako by ste reagovali na takú situáciu?

Strana
z2
lija22
14. feb 2024

cele absurdne. co ti sibe to co mas za dilina

kandelabra
14. feb 2024

Ze sa boji je pekne, ale toto uz hranici s manipulaciou. O tom, ci a ake auto soferujes rozhodujes TY, a tiez si ho predpokladam platis. Poslat jeho blbe napady dokelu.

janai1
14. feb 2024

Takže on ti vybral auto a ma ho zaplatiť tvoj otec?
A inak svojpravni ste všetci hej?

thereisabear
14. feb 2024

Keď máš 18 rokov a rovnako staré auto a je to priateľ tak povedzme ok, keď 30 a je to manžel tak dosť divné.

h2
14. feb 2024

Vy žijete niekde v Afganistane, či prečo o tebe chce rozhodovať manžel/partner/snúbenec (neviem, čo z toho je ten dotyčný) a tvoj otec???

beata_k
14. feb 2024

Ze je drzi jak opica! Volat tvojmu otcovi aby to zaplatil?

dskjhfdlkdjhl
14. feb 2024

A co na to Tvoj otec? Poslal ho aspon do prdele?

jovka
14. feb 2024

Coze?😄 Nie , nemame, ked bolo potrebné odviezol ma , ale mam vlastne auto , a to som chcela sama 😄

lenkakravcova
14. feb 2024

@janai1 možno to podal takým spôsobom že "hej možno-budúci-svokor: je okej keď tvoja Anička chodí do práce na tej hrdzavej Fiatke, čo jej odpadáva výfuk? My ešte nie sme svoji tak nechceš dcére zafinancovať niečo mladšie než 27r., nech dôjde do tej práce na kolesách, nie pešo?"
🤣

h2
14. feb 2024

@beata_k Možno sa otec ponúkol sám, že to zaplatí, lebo bol v šoku, že s tým dotyčný vôbec prišiel.

autor
14. feb 2024

@h2 skôr to bolo ,že si otec myslel že to je dar od partnera keď už tak mysli na moju bezpečnosť… samozrejme nejde o peniaze ,môže mi to kúpiť niesom odkázaná na dary … skôr len ten princíp …že o tom básni ale platiť to má niekto iný

svetlonos
14. feb 2024

Namiesto auta vymenit partnera!

madla60
14. feb 2024

on príde ľahko k svojmu autu, Tebe kúpi otec nové a to čo máš si zoberie manžel,priateľ,snúbenec. Chytrý to chlapec a že sa o Teba bojí, no určite...

januska12323
14. feb 2024

Ten je dobre vychcany. Tebe nakeca ako sa o teba bojí, tvojmu otcovi aký je blbý keď ťa na rachotine nechá jazdiť a on sa potom bude na tej rachotine vyvážať veď sa ešte dá použiť tak nenecháme zhrdzaviet nie? 🥺

tundra
14. feb 2024

Co ti vybral?Dufam,ze aspon 8 valec 😁🤣

gleep1
14. feb 2024

Pocuj 😂 nejdem to tu písať cele... Ten moj pribeh 😁V skratke, on vybral auto pre seba nie pre teba. Utekaj od magora

katkaseiner
15. feb 2024

schvalne, ake auto ti vybral? dufam ze aspon nejaky novsi mercedes alebo volvo 😆

taynee
Odpoveď bola odstránená
tundra
15. feb 2024

@taynee auto musi cloveku aj sadnut.Neviem si predstavit,aby mi niekto kupil auto-rozhodol za mna...Manzelka potrebovala do prace 4x4.Dlho sme hladali,az vysiel inzerat Subaru XV priamo u Subaru predajcu.Auto ako nove,3 rocne,36000km
Skusobna jazda,pre mna katastrofa,reakcia plynu pomala,ale manzelka bola nadsena,tak sme zobrali.Kazdy rok sa pytam,ci nechce vymenit🤣.Nie,je super,tak neriesim😉.

lenicka999
15. feb 2024

Všeto divné. Keď sa tak o teba bojí nech ti auto kúpi sám.

roja01
15. feb 2024

No mozno mas auto v horsom technickom stave a preto ti odporucil kupu noveho. Niekedy je auto pekne na pohlad a popri tom nie bezpecne.
Ak nie ste manzelia, ani spolu oficialne nebyvate, tak nie je dovod, aby sa financne podielal na kupe bezpecnejsieho auta.
Ak vsak mas auto v dobrom stave plati to, co bolo napisane vyssie.

titla
15. feb 2024

Mne to pride, ze si chlapec plni sen, ako sa dostat k vysnivanemu autu. Aby ta potom za volant tvojho auta aj pustil.

mikadooo
15. feb 2024

Že sa správa nezdravo a časom môže byť dosť toxický. Mal by so svojimi úzkosťami pracovať, to, kto presne kúpi auto, je pri tomto tej najmenší problém. Problém vidím v tom, že ON sa rozhodol, že potrebuješ auto a ON ti vyberie auto.

kika147
15. feb 2024

🤣🤣🤣prepáč ale to je smiešne a nebolo mu ani trápne keď ti to povedal? 🤣🤣🤣to je debil by som sa mu vysmiala do tvare keby mi toto povedal

zuzubb007
15. feb 2024

Jedným slovom debil, už by som bola zbalena

tykat
15. feb 2024

Cize v jedne vete... chalanisko zanuchal ze ma tvoj otec prachy a dali by sa premenit na auto v mene tvojej bezpecnosti.

tundra
15. feb 2024

@tykat 👏👏👏

autor
15. feb 2024

@tykat práveže má svoje dosť dobré,toto by som za tým asi nehľadala

crazy_cat_lady
15. feb 2024

@autorka tak sa s nim porozpravaj, ak auto este nekupil, ze ked je taka panenka maria ochranarska :D a chce auto pre teba, kvoli tvojej bezpecnosti, nech ti ho zafinancuje..

kika147
15. feb 2024

Keď on ma dosť dobre auto , nehanbi sa za teba ? Teda za tvoje auto?

Strana
z2