icon

Ako riešiť situáciu, keď sa kamarátka urazí?

Včera o 13:19

Ahojte,ešte minuly rok v auguste som si našla kamaratku cez jednu skupinu na fb kde ľudia chodia behať,hľadala som niekoho kto by so mnou začal a sme sa potiahli.Chodili sme spolu dlhšie behať no potom ona raz sa jej nechce,potom zase niečo ma a ja patrim medzi ľudi ktorý si spravia tu pol hodinu aspon raz za dva dni. Predstavila som si,že ako sme mohli spolu schudnuť atd,keby sme fakt behali od toho augusta ale proste obidve sme bezdetne a ona pojde ale fakt je to možno raz za tyžden/dva čo nemá veľmo význam.Tak som zase napisala do skupiny a napisalo mi jedno dievča ktoré ma aj sama od seba ťaha že pojdeme vtedy a vtedy a som zato rada lenže som dala na príbeh z aplikácie fotku a odvtedy sa mi ta prva kamaratka vobec neozyva.Ja nevravim ze sa s nou nechcem bavit,rozumieme si a beh je len plus ale je pochopitelne keď sa vyhovarala tak si človek najde nejakého iného parťáka.Čo si o tom myslíte?

rozculena
Včera o 13:21

máš 15 rokov? lebo toto sú také problémy🙄

stellarstar
Včera o 13:27

To koľko máš rokov že sa správaš jak pubertiačka?

crazy_cat_lady
Včera o 13:31

Preco by sa autorka spravala ako pubertacka? Kvoli tomu, ze uverejnila fotku/storku z behu? Kamoska sa asi urazila, podla mna bezdovodne. Nic si z toho nerob

stellarstar
Včera o 13:37
@crazy_cat_lady

Preco by sa autorka spravala ako pubertacka? Kvoli tomu, ze uverejnila fotku/storku z behu? Kamoska sa asi urazila, podla mna bezdovodne. Nic si z toho nerob

@crazy_cat_lady nie kv tomu, ale kv tomu že to rieši

anonym_2151da
Včera o 13:38

Ja mám pocit, že s tebou už dlhšie nemala záujem tráviť čas a behať a to, že je to nejak spojené s tvojim storýčkom už si si možno skôr trochu domyslela... stretávali ste sa aj mimo behu? ak nie, nemá sa ti prečo ozývať, keď ona o to nemá záujem a ty máš parťáčku...

sjosa
Včera o 13:54

Myslím si akurát tak to, že riešiť somariny. Fakt by som chcela mať tvoje problémy. 🙂 Sú aj dôležitejšie veci predsa. Koľko máš rokov? Netipovala by som ti viac ako 18.

tykat
Včera o 13:59

@anonym_autor tak ked sa neozyva, tak asi nema cas a s behanim sekla

anonym_8fc441
Včera o 14:06
@rozculena

máš 15 rokov? lebo toto sú také problémy🙄

@rozculena Ona má 17 a pocit ženy a v hlave otázku, či sa kamka zmení 😂😂.

anonym_f133a5
Včera o 14:07

@anonym_autor nemusela sa uraziť, jednoducho sa s tebou už nechcela baviť, alebo nemá čas

motylik2559
Včera o 14:08

@anonym_autor Ahoj, skor si myslim,ze ta prva bezecka kamoska to nechala zajst do stratena. Zrejme sa jej uz behat nechce, alebo ma dolezitejsie veci v zivote aktualne, ktore riesi. Ked sa ti neozyva, nechaj to tak. Mas novu kamosku a kym je to tak ako pises, tak sa sustred na to🙂

januska12323
Včera o 14:14

Minimálne tretia téma od teba, toto už je na lekára.

anjelicek26
Včera o 14:20
@januska12323

@januska12323 suhlasim, takto dlho nad tym spekulovat je cudne...

melanta
Včera o 14:26

August 2025, február 2026 a teraz marec 2026 - načo opakovane zakladáš diskusie? Buď si veľmi nevydarený troll alebo veľmi jednoduchá osoba. Ak si jednoduchá osoba, proste športuj sama, nebuď neustále na niekoho naviazaná. Neustále riešiš niekoho, zakladáš o tom diskusie, z toho dosť srší toxicita a to fakt nikto nemá rád.

https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/o-co-ide-mojej-kamaratke/

https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/moze-kamaratstvo-prezit-rozdielne-zaujmy-v-cviceni/

anonym_7300c9
Včera o 14:26

@anonym_autor 🫣 kašli na to.
ja som sa po skoro 30 rokoch prestala bavit s kamoškou a ani mi len nenapadlo kvôli tomu zakladať tému n MK 🫣 a uz vobec kvôli človeku, ktorého poznám pol roka 🫣 bav sa s novou kamoškou a tuto nechaj zit svoj zivot.
Nie kazdy clovek, ktory ti vstupi do zivota v nom bude večne. Ludia prichádzajú a odchádzajú, nemarni uvahami o tomto krátkom kamarátstve čas...

melanta
Včera o 14:27
@januska12323

@januska12323 toxická osoba, ktorá každú potenciálnu kamarátku na šport uháňa, tak nečudo, že každá ujde.

0silvia0
Včera o 15:14

@anonym_autor oblec sa a chod sama cvicit, behat. Nejdes na pusty ostrov, vsade mas okolo ludi, vo fitku, v parku, nemusis chodit stale s niekym. Nauc sa fungovat sama so sebou.

bielasovicka
Včera o 15:38

Zase? 🙈

marci9
Včera o 18:08

A čo si sa zamilovala do nej, že ti tak chýba?

rozculena
Včera o 18:56
@melanta

August 2025, február 2026 a teraz marec 2026 - načo opakovane zakladáš diskusie? Buď si veľmi nevydarený troll alebo veľmi jednoduchá osoba. Ak si jednoduchá osoba, proste športuj sama, nebuď neustále na niekoho naviazaná. Neustále riešiš niekoho, zakladáš o tom diskusie, z toho dosť srší toxicita a to fakt nikto nemá rád.

@melanta 😨 furt rieši niečo,čo sa stalo pred 3/4 rokom pomoc