icon

Ako riešiť situáciu so žiadosťou partnera o úhradu pokuty?

Včera o 13:55

Ahojte.. ako by ste reagovali na mojom mieste? Stretávam sa tretí mesiac s jedným mužom, ktorý je odo mňa o 8 rokov starší a zarába takmer 3x toľko ako ja. Má dobrú prácu v jednej firme a ja zarábam taký bežný priemer.. Stala sa taká vec, že dostal pri mojom dome pokutu, máme zle vyriešené parkovanie a ja som mu povedala, nech to dá na jedno miesto, kde bežne parkujú autá na hoďku dve a väčšinou je to tam aj plné.. Zrovna vtedy nejaký sused zavolal policajtov a dostal pokutu. Čo ma zarazilo je to, že si pýtal odo mňa peniaze, lebo veď prišiel za mnou a ja som mu povedala, že tam má zaparkovať.. Ja som povedala, že ma to veľmi mrzí ale doteraz sa nič nestalo a naozaj nemal kde zaparkovať a že som ochotná mu dať max polovicu, ale celkovo mi to príde celé na hlavu..

Strana
z2
anonym_7a40ee
Včera o 13:58

S usmevom by som mu dala plnu sumu a tym by to cele pre mna skoncilo. Cele, myslim CELE. Uboziak.

catherin4

On je vodič, on musí vedieť kde môže a nemôže parkovať, to s tebou nič nemá

anonym_ae3774

On je vodič, ak bolo miesto, kde sa nesmie parkovať nemal tam nechať auto, aj keď si mu to povedala.

madeincssr
Včera o 13:59

@anonym_autor nepytal by som to od teba ani keby som nebol muz a ani keby som nezarabal 3x ako ty. Za konecne rozhodnutie je zodpovedny vodic/ka. Aj za rychlost na sluzobke by mal zaplatit pokutu dany vodic/ka, aj keby "sa ponahlal/a" stihnut nieco pracovne urobit/dorobit.

doriiis
Včera o 14:00

Zaplatila by som mu to, struhla jednu facku a dovidenia. Blok a neexistoval by viac

sevrin
Včera o 14:01

Naznačil ti celkom jasne, že tadiaľto cesta nevedie. Buď rada, lepšie ako keby sa to stalo kebyže si s ním už v treťom mesiaci.

0silvia0
Včera o 14:01
@anonym_7a40ee

S usmevom by som mu dala plnu sumu a tym by to cele pre mna skoncilo. Cele, myslim CELE. Uboziak.

Ja suhlasim s @anonym_7a40ee urobila by som to iste. Dala plnu sumu a dovi dopi. V konecnom dosledku si usetrila cas, vyzistila si po 3 mesiacoch jeho charakter.

anonym_69835e
Včera o 14:02

@anonym_autor ... aspoň vieš,ze s kým máš do cinenia: drzgros,chrapun a ešte aj neschopný šofér

anonym_bf1890
Včera o 14:05

No ak si ten chlap od teba pýtal preplatiť tú pokutu, je to smutno trápno vtipné.

Mám kamoša čo je žgloš a ten si so svojou manželkou tiež všetko takto delí, moje, tvoje. Dokonca jej predal svoj vlastný telefón, vlastnej žene 😀

anonym_34ea50
Včera o 14:06

Juuuuuj, pekne sa vyfarbil. No nič dievča, aspoň vieš aký je to idiot a že je čas to celé ukončiť

anonym_bf1890
Včera o 14:08
@catherin4

On je vodič, on musí vedieť kde môže a nemôže parkovať, to s tebou nič nemá

@catherin4 To že to s nou nič nemá, by som netvrdil. Ak mne niekto domáci poradí, že tu sa postav, tu sa bežne stojí, tak to spravím. Lebo mu verím ...
Ale samozrejme, by som bol naštvaný za tu pokutu a slečne by som ju asi nenápadne vytkol, nech vie že ako super mi poradila, kedže slečna evidentne nemala ani páru kde sa môže stáť a kde nie v jej okolí. Na druhej strane by som nešiel od nej ju pýtať aby mi ju preplatila.

anonym_c0679e
Včera o 14:14

Nedala by som mu ani cent a zablokovala by som ho všade.

anonym_e43355
Včera o 14:19
@anonym_bf1890

No ak si ten chlap od teba pýtal preplatiť tú pokutu, je to smutno trápno vtipné.

Mám kamoša čo je žgloš a ten si so svojou manželkou tiež všetko takto delí, moje, tvoje. Dokonca jej predal svoj vlastný telefón, vlastnej žene 😀

@anonym_bf1890 to už musí byť aké zúfalstvo vydať sa za takého muža 🤦

anonym_4b4a28
Včera o 14:27

No ale mna zujima ze co teraz ides s nim robit?

anonym_b6f5ca
Včera o 14:33

@anonym_autor Ešte včas si odhalila jeho pravú povahu.

anonym_403486
Včera o 14:35
@anonym_bf1890

@anonym_bf1890 BSM mu asi nic nehovori... ze moje, tvoje, ach...

ljmmm
Včera o 14:42

a ty by si mu dala polovicku pokuty a fungovala s nim dalej? lebo ak hej, si tiez pripecena

anonym_462aa6
Včera o 14:45
@ljmmm

a ty by si mu dala polovicku pokuty a fungovala s nim dalej? lebo ak hej, si tiez pripecena

@ljmmm ale no tak. Keď sa niekto rozhodne podieľať sa na tej nepríjemnosti dobrovoľne, solidárne, nie je to dôvod na jeho urážanie.

anonym_198983
Včera o 14:53

nic mu neplat!!!!! a posli ho pekne krasne do riti, a bud rada, ze sa prejavil este celkom skoro, nemas za cim banovat, toto nie je muz, ale chudak, lakomec, ktory za svoju chybu vini teba, bolo by to len horsie

petronelag
Včera o 15:00

A koľko bola tá pokuta? Ak sa tam nesmie parkovať, tak sa nesmie (ale aj máte zlých susedov), ja by som toto susedom neurobila. Čo som počula rozprávať sa mužov, tak takto robia na začiatku vzťahu, keď nie sú si ešte istí, že to bude tá pravá. Ja by som za toto s ním neskončila, sú aj vážnejšie veci.

anonym_736b0c
Včera o 15:00
@anonym_bf1890

@catherin4 To že to s nou nič nemá, by som netvrdil. Ak mne niekto domáci poradí, že tu sa postav, tu sa bežne stojí, tak to spravím. Lebo mu verím ...
Ale samozrejme, by som bol naštvaný za tu pokutu a slečne by som ju asi nenápadne vytkol, nech vie že ako super mi poradila, kedže slečna evidentne nemala ani páru kde sa môže stáť a kde nie v jej okolí. Na druhej strane by som nešiel od nej ju pýtať aby mi ju preplatila.

@anonym_bf1890 súhlasím..tiež by ma nasralo, keby mi človek, ktorému verím, "poradil", kde môžem v kľude zaparkovať. A dostala by som pokutu. Jasne, že by som nepýtala na pokutu, ale mne by zas blikla kontrolka, či takému človeku môžem veriť. Teda keď sa na to pozriem z pohľadu, že mne by tak priateľ "poradil". Určite by som ho viac krát nepočúvala.

2691
Včera o 15:06
@anonym_bf1890

@anonym_bf1890 no to je dobrý jebo !!!!

madeincssr
Včera o 15:10

Ludia, toto je celkom bezna situacia v dnesnom svete parkovacich zon vsade. Obvykle si tam auto navstevy domacich nevsimaju, ale raz za cas nejaky sused v navale spravodlivosti (najma auto s nedomacou ECV (ked este boli vsetky podla lokalit), alebo take, ktore nepozna, ze chodi k niekomu na navstevu, alebo dve auta remeselnikov u niekoho pracujucich...) nabonzuje mestskym. On to mozno tiez vzdy nemysli zlomyselne, len tym chrani miesta pre domacich, brani spravodlivost a pod.
Nevyvodzoval by som z toho radikalne sudy voci autorke.

2691
Včera o 15:11

@anonym_autor Radšej byť slobodná do smrti, ako žiť s takýmto kretenom.Ty si si mala pýtať za vodu, čo u teba minul, za vydychany vzduch a veci podobné......utekaj od neho!
A koľko bola tá pokuta?

anonym_69835e
Včera o 15:12
@anonym_bf1890

@anonym_bf1890 Od takého manžela by som si dala preplatiť domáce práce a aj posteľné radovánky.

2691
Včera o 15:14
@anonym_462aa6

@ljmmm ale no tak. Keď sa niekto rozhodne podieľať sa na tej nepríjemnosti dobrovoľne, solidárne, nie je to dôvod na jeho urážanie.

@anonym_462aa6 s tým s tebou súhlasím, ale on si peniaze pýtal......

anonym_462aa6
Včera o 15:23
@anonym_69835e

@anonym_bf1890 Od takého manžela by som si dala preplatiť domáce práce a aj posteľné radovánky.

@anonym_69835e opäť tie MKáčske stereotypy? Pre teba to nie sú radovánky? Prečo sa tu teda tak často riešia "oprávnené nároky" žien na frekvenciu, kvalitu (a požadovanú veľkosť) ich sexuálneho uspokojenia partnermi?
Pamätaj slová klasika (Lucie) "...sex je náš, dělá dobře mně i tobě..."

crazy_cat_lady
Včera o 15:32

:D aspon sa rychlo vyfarbil..nic by som mu neplatila a rovno by som to s nim aj ukoncila

anonym_69835e
Včera o 15:35
@anonym_462aa6

@anonym_69835e opäť tie MKáčske stereotypy? Pre teba to nie sú radovánky? Prečo sa tu teda tak často riešia "oprávnené nároky" žien na frekvenciu, kvalitu (a požadovanú veľkosť) ich sexuálneho uspokojenia partnermi?
Pamätaj slová klasika (Lucie) "...sex je náš, dělá dobře mně i tobě..."

@anonym_462aa6 Za normálnych okolností v normálnom manželstve je to tak, ale opisované manželstvo normálne určite nie je.

1sally12
Včera o 15:39

To je chudák😳

Strana
z2