Ako riešiť škaredé správanie partnera?
Ahojte, včera som pridávala príspevok ohľadne partnera a jeho rodiny ,ktorá nám narúša vzťah. Spomínala som, že sme som 1,5 roka a krátko spolu bývame,asi len 1 mesiac. Partner aj ja sme impulzivni,pohadame sa,ale vždy sa udobrime,lenže poslednú dobu mám pocit,že to už preháňa. V hneve mi povie aj také veci ,že drž pi... , tiež ma nahnevalo,že keďže máme posledné dni trošku tichu domácnosť kvôli jeho rodine ,ktorá sa do nás mieša tak jasné,že nemám chuť mať s nim pohlavný styk. Väčšina žien sme takto nastavené,že sa riadime emóciami. On mi v hneve povedal,že načo platí nájom? Hovorí mu,že neplatiš ho predsa len ty. Obaja pracujeme,obaja sa podieľame na platbách . Posledné dni mi je fakt z jeho správania zle. Dnes ráno ma vytočil,keď hľadal hrebeň a keď ma videl česať sa tak si ho chcel požičať. Ako som sa učesala,oplachla som ho a podala mu ho. On vraj "zo srandy" povedal,že :nemám vši? A ja že prečo by si mal mať? On že,beriem hrebeň od teba. Povedzte mi ako také čosi môže povedať????? Toto je sranda????.. je čoraz sprostejši a ja už nedokážem ospravedlňovať jeho správanie. Hoci má to boli ,rozmýšľam,že ho opustim.
@merida124 deti, deti ... Nehádajte sa 😆👉👉
@ivicatolic niekto chce byť vtipný 🤗🤗🤗🤗tak ok 🤗🤗🤗skús ešte niečo 🤗
@ivicatolic niekto chce byť vtipný 🤗🤗🤗🤗tak ok 🤗🤗🤗skús ešte niečo 🤗
@merida124 zacvičte si... chce to dychové cvičenia...aj ja idem cvičiť 😃😊👍
A kde je problem pobalit sa a povedat raz a navzdy cau,maj sa a nevracaj sa.Ved vy spolu neviete zit,len sa hadate,ste na uplnej inej vlne,ktora sa vzdialuje extremne rychlo na kilometre.Na co sa trapite,no naco.Tam pekne obaja k svojim rodinam,mame a tatovi do detskej izby a vybavene.
Stačilo to hodiť do tvojej prvej témy kde ti väčšina radila to isté čo budú teraz.
@merida124 tým, že spolu bývate sa ukázal aký je v skutočnosti. Zároveň aj to, že sa k sebe vôbec nehodíte. Takže šťastný odchod a určite ta v živote čaká niekto rozumnejši.
Celé zle, nič sa nezmení však ste spolu len chvíľku a toto robí, nemá to najmenšiu budúcnosť, smer odchod ešte dnes
Naco byt s takymto deckom ? Zivot mas len jeden ,hladaj niekoho normalneho,ja by som s takym naozaj nebola
@merida124 ty si oplácha hrebeň, hej? Tak ako to ho zaujalo, preto tie vši. Hlavne, že sexujete, ale hrebeň umývaš🤔Tiež by ma napadlo, že máš nejakú vlasovú chorobu, keď najprv umyješ hrebeň.😳
Preco si isla do spolocneho byvania? Po 1,5 roku si musela vidiet akeho mas partnera.Od tohto by som odisla a nie sa k nemu nastahovala.
@merida124 kazde byvanie odokryje ovela viac ako roky spolu stravene... mas doma dobreho degesa, ktory sa nielen nevie ovladat, ale ani spravat... a za co plati najom, bolo v suvise so sexom? ako ma za to, ze ked on chce, musis chciet aj ty ?
@merida124 ty si oplácha hrebeň, hej? Tak ako to ho zaujalo, preto tie vši. Hlavne, že sexujete, ale hrebeň umývaš🤔Tiež by ma napadlo, že máš nejakú vlasovú chorobu, keď najprv umyješ hrebeň.😳
@anonym_003d24 s hrebenom je to ako s kefkou... nic divne na tom nevidim , aj ked teda nerobim to
@anonym_003d24 s hrebenom je to ako s kefkou... nic divne na tom nevidim , aj ked teda nerobim to
@krasneleto my sme sa na strednej škole po telocviku všetky dievčatá česali s jedným hrebeňom. 😰Zatiaľ žijem.
@krasneleto my sme sa na strednej škole po telocviku všetky dievčatá česali s jedným hrebeňom. 😰Zatiaľ žijem.
@anonym_003d24 ako som pisala, ja s tym problem nemam, ale nevidim nic zle na vlastnom uteraku, vlastnom hrebeni a vlastnej kefke...
Ze drz p...? Toto mi nikdy v zivote nikto nepovedal a ak by sa tak stalo, druhu prilezitost by nedostal. Takeho buranskeho sedlaka by som pri sebe nestrpela.
@merida124 :DDD vsak to je sranda... proste mate ine povahy dievca, on je prostoreky, a podla vsetkeho casto ma taketo poznamky (o nadavkach nebudem ,ale vieme, vela ludi to ma zauzivane, a je to zvyk, proste pouzivaju to vsade, nemalo by sa.. ale sa) a ty si beries hned vsetko osobne a urazas sa. NEcitala som druhu temu, ale ak je to takto, tak vies co mas robit.
Ja som s manzelom desat rokov a v zivote by som si ja alebo on mne nedovolil povedat drz picu.. tebe to tvoj povie po mesiaci a pol? Zijdi z kratsej cesty a odid od neho
Rozchod a dovi?
Keby mi chlap povedal drž pi.u, tak mne by to povedal prvý a zároveň aj posledný raz.
Nejaký umutý/neumytý hrebeň a poznámky k tomu by ma v tomto prípade absolútne netrápili.
Buď rada že ti stačil mesiac spoločného žitia aby si zistila čo je zac
@merida124 tým, že spolu bývate sa ukázal aký je v skutočnosti. Zároveň aj to, že sa k sebe vôbec nehodíte. Takže šťastný odchod a určite ta v živote čaká niekto rozumnejši.
@magdalienka11 no ľudia sa pohádajú aj všetko,ale žeby sa takto mal somnou škaredo rozprávať?
Ja som s manzelom desat rokov a v zivote by som si ja alebo on mne nedovolil povedat drz picu.. tebe to tvoj povie po mesiaci a pol? Zijdi z kratsej cesty a odid od neho
@crazy_cat_lady áno,ja som dnes pochopila,že ak by si ma vážil tak takto sa nikdy nezachová...
@crazy_cat_lady veď to ja nestačím sa pozerať..v šoku som ..až teraz odhaľuje pravú tvár...
Lepsie prist nato teraz, ako o pat rokov. Hlavne sa nenechaj ovplyvnit pripadnymi slubami a prosenim...

@merida124 deti, deti ... Nehádajte sa 😆👉👉