icon

Ako riešiť škaredé správanie partnera?

merida124
14. jan 2026

Ahojte, včera som pridávala príspevok ohľadne partnera a jeho rodiny ,ktorá nám narúša vzťah. Spomínala som, že sme som 1,5 roka a krátko spolu bývame,asi len 1 mesiac. Partner aj ja sme impulzivni,pohadame sa,ale vždy sa udobrime,lenže poslednú dobu mám pocit,že to už preháňa. V hneve mi povie aj také veci ,že drž pi... , tiež ma nahnevalo,že keďže máme posledné dni trošku tichu domácnosť kvôli jeho rodine ,ktorá sa do nás mieša tak jasné,že nemám chuť mať s nim pohlavný styk. Väčšina žien sme takto nastavené,že sa riadime emóciami. On mi v hneve povedal,že načo platí nájom? Hovorí mu,že neplatiš ho predsa len ty. Obaja pracujeme,obaja sa podieľame na platbách . Posledné dni mi je fakt z jeho správania zle. Dnes ráno ma vytočil,keď hľadal hrebeň a keď ma videl česať sa tak si ho chcel požičať. Ako som sa učesala,oplachla som ho a podala mu ho. On vraj "zo srandy" povedal,že :nemám vši? A ja že prečo by si mal mať? On že,beriem hrebeň od teba. Povedzte mi ako také čosi môže povedať????? Toto je sranda????.. je čoraz sprostejši a ja už nedokážem ospravedlňovať jeho správanie. Hoci má to boli ,rozmýšľam,že ho opustim.

Strana
z2
ivicatolic
14. jan 2026

@merida124 deti, deti ... Nehádajte sa 😆👉👉

merida124
autor
14. jan 2026
@ivicatolic

@merida124 deti, deti ... Nehádajte sa 😆👉👉

@ivicatolic niekto chce byť vtipný 🤗🤗🤗🤗tak ok 🤗🤗🤗skús ešte niečo 🤗

ivicatolic
14. jan 2026
@merida124

@ivicatolic niekto chce byť vtipný 🤗🤗🤗🤗tak ok 🤗🤗🤗skús ešte niečo 🤗

@merida124 zacvičte si... chce to dychové cvičenia...aj ja idem cvičiť 😃😊👍

anonym_8800e6
14. jan 2026

A kde je problem pobalit sa a povedat raz a navzdy cau,maj sa a nevracaj sa.Ved vy spolu neviete zit,len sa hadate,ste na uplnej inej vlne,ktora sa vzdialuje extremne rychlo na kilometre.Na co sa trapite,no naco.Tam pekne obaja k svojim rodinam,mame a tatovi do detskej izby a vybavene.

januska12323
14. jan 2026

Stačilo to hodiť do tvojej prvej témy kde ti väčšina radila to isté čo budú teraz.

magdalienka11
14. jan 2026

@merida124 tým, že spolu bývate sa ukázal aký je v skutočnosti. Zároveň aj to, že sa k sebe vôbec nehodíte. Takže šťastný odchod a určite ta v živote čaká niekto rozumnejši.

zuzubb007
14. jan 2026

Celé zle, nič sa nezmení však ste spolu len chvíľku a toto robí, nemá to najmenšiu budúcnosť, smer odchod ešte dnes

anonym_5763e1
14. jan 2026

Naco byt s takymto deckom ? Zivot mas len jeden ,hladaj niekoho normalneho,ja by som s takym naozaj nebola

anonym_003d24
14. jan 2026

@merida124 ty si oplácha hrebeň, hej? Tak ako to ho zaujalo, preto tie vši. Hlavne, že sexujete, ale hrebeň umývaš🤔Tiež by ma napadlo, že máš nejakú vlasovú chorobu, keď najprv umyješ hrebeň.😳

katkazatka
14. jan 2026

Preco si isla do spolocneho byvania? Po 1,5 roku si musela vidiet akeho mas partnera.Od tohto by som odisla a nie sa k nemu nastahovala.

krasneleto
14. jan 2026

@merida124 kazde byvanie odokryje ovela viac ako roky spolu stravene... mas doma dobreho degesa, ktory sa nielen nevie ovladat, ale ani spravat... a za co plati najom, bolo v suvise so sexom? ako ma za to, ze ked on chce, musis chciet aj ty ?

krasneleto
14. jan 2026
@anonym_003d24

@merida124 ty si oplácha hrebeň, hej? Tak ako to ho zaujalo, preto tie vši. Hlavne, že sexujete, ale hrebeň umývaš🤔Tiež by ma napadlo, že máš nejakú vlasovú chorobu, keď najprv umyješ hrebeň.😳

@anonym_003d24 s hrebenom je to ako s kefkou... nic divne na tom nevidim , aj ked teda nerobim to

anonym_003d24
14. jan 2026
@krasneleto

@anonym_003d24 s hrebenom je to ako s kefkou... nic divne na tom nevidim , aj ked teda nerobim to

@krasneleto my sme sa na strednej škole po telocviku všetky dievčatá česali s jedným hrebeňom. 😰Zatiaľ žijem.

krasneleto
14. jan 2026
@anonym_003d24

@krasneleto my sme sa na strednej škole po telocviku všetky dievčatá česali s jedným hrebeňom. 😰Zatiaľ žijem.

@anonym_003d24 ako som pisala, ja s tym problem nemam, ale nevidim nic zle na vlastnom uteraku, vlastnom hrebeni a vlastnej kefke...

viestta
14. jan 2026

@merida124 vy sa k sebe nehodite a zrejme ani nikdy hodit nebudete. Takze vyries to ako chces, ale vidis co sa deje uz po mesiaci.

natasa20
Autor odpoveď zmazal
mandzula
14. jan 2026

Ze drz p...? Toto mi nikdy v zivote nikto nepovedal a ak by sa tak stalo, druhu prilezitost by nedostal. Takeho buranskeho sedlaka by som pri sebe nestrpela.

simca06022011
14. jan 2026

@merida124 :DDD vsak to je sranda... proste mate ine povahy dievca, on je prostoreky, a podla vsetkeho casto ma taketo poznamky (o nadavkach nebudem ,ale vieme, vela ludi to ma zauzivane, a je to zvyk, proste pouzivaju to vsade, nemalo by sa.. ale sa) a ty si beries hned vsetko osobne a urazas sa. NEcitala som druhu temu, ale ak je to takto, tak vies co mas robit.

crazy_cat_lady
14. jan 2026

Ja som s manzelom desat rokov a v zivote by som si ja alebo on mne nedovolil povedat drz picu.. tebe to tvoj povie po mesiaci a pol? Zijdi z kratsej cesty a odid od neho

kiki68
14. jan 2026

Rozchod a dovi?

maca1984
14. jan 2026

Keby mi chlap povedal drž pi.u, tak mne by to povedal prvý a zároveň aj posledný raz.
Nejaký umutý/neumytý hrebeň a poznámky k tomu by ma v tomto prípade absolútne netrápili.

sense
14. jan 2026

Buď rada že ti stačil mesiac spoločného žitia aby si zistila čo je zac

merida124
autor
14. jan 2026
@magdalienka11

@merida124 tým, že spolu bývate sa ukázal aký je v skutočnosti. Zároveň aj to, že sa k sebe vôbec nehodíte. Takže šťastný odchod a určite ta v živote čaká niekto rozumnejši.

@magdalienka11 no ľudia sa pohádajú aj všetko,ale žeby sa takto mal somnou škaredo rozprávať?

merida124
autor
14. jan 2026
@crazy_cat_lady

Ja som s manzelom desat rokov a v zivote by som si ja alebo on mne nedovolil povedat drz picu.. tebe to tvoj povie po mesiaci a pol? Zijdi z kratsej cesty a odid od neho

@crazy_cat_lady áno,ja som dnes pochopila,že ak by si ma vážil tak takto sa nikdy nezachová...

merida124
autor
14. jan 2026
@maca1984

Keby mi chlap povedal drž pi.u, tak mne by to povedal prvý a zároveň aj posledný raz.
Nejaký umutý/neumytý hrebeň a poznámky k tomu by ma v tomto prípade absolútne netrápili.

@maca1984 no ja som dnes pochopila všetkému už ..

merida124
autor
Autor odpoveď zmazal
merida124
autor
14. jan 2026
@sense

Buď rada že ti stačil mesiac spoločného žitia aby si zistila čo je zac

@sense áno,toto som dnes definitívne pochopila

merida124
autor
14. jan 2026
@crazy_cat_lady

@crazy_cat_lady veď to ja nestačím sa pozerať..v šoku som ..až teraz odhaľuje pravú tvár...

merida124
autor
14. jan 2026
@viestta

@merida124 vy sa k sebe nehodite a zrejme ani nikdy hodit nebudete. Takze vyries to ako chces, ale vidis co sa deje uz po mesiaci.

@viestta no ja sa s ním takto škaredo nerozprávam...

crazy_cat_lady
14. jan 2026

Lepsie prist nato teraz, ako o pat rokov. Hlavne sa nenechaj ovplyvnit pripadnymi slubami a prosenim...

Strana
z2