icon

Ako riešiť tehotenstvo bez podpory partnera?

6. apr 2025

Ahojte maminy ☺️❤️ potrebovala by som rady, názory ako ďalej, spraví mi dobre keď sa rozpíšem. Tento týždeň som zistila, že čakám bábo a dotyčný sa k tomu nepostavil zrovna najlepšie stretávali sme sa, spoznávali no nemali sme spolu vzťah..Keď som mu oznámila tehotenstvo, tak ma posielal na potrat..povedal, že nieje na dieťa pripravený, že mať dieťa nikdy nechcel a pod. Ja mám 27 on 31. Rozhodla som sa aj napriek tomu si bábo nechať aj keď ostanem na neho možno sama..na druhý deň mi napísal, že je vo veľkom šoku, ale že ma podporí, pomôže mi s bábom ako sa bude dať, že pre človeka ktorý nikdy nechcel deti to je veľký šok čo chápem..pýtal sa ma aké by som chcela meno pre dievča a chlapca aké sa mi páčia a pod úplne normálne sme si písali aj volali povedal, že aj na ultrazvuky chce chodiť aby malé videl..no celý víkend sa mi neozval naposledy mi písal v piatok, že sa za mnou budúci týždeň zastaví..keď som s ním cez týždeň volala povedal, že uvidíme ako sa to celé vykrištalizuje..ja som z toho rozhovoru mala pocit, že chce aby som ostala bývať u rodičov, no veľmi ľahko si to chlapec predstavuje..budem ho potrebovať počas tehotenstva, pri pôrode, po pôrode myslíte, že sa ho mám normálne spýtať že či to spolu skúsime kvôli tomu malému? Za pokus nič nedáme buď to bude fungovať, alebo nie.. keď povie, že to nechce ani skúsiť, tak ja nepotrebujem mať "otecka" ktorý malé pôjde pozrieť raz za týždeň chápete ma..vedia to už aj jeho rodičia, boli pohádaní 2 týždne sa nebavili a ako zistili, že budú mať vnúča sa udobrili, objali sa a akoby ich to malé udobrilo..nechcela som mu písať ani volať aj keď mi je veľmi ľúto, že sa celý víkend nezaujíma ako sa máme, ale musela som mu dnes zavolať kvôli práci čo som mu vybavila. Mali sme celkom príjemný rozhovor dnes povedal, že dnes videl malé bábo, ktoré zhadzovalo tatovi naschvál okuliare a smialo sa na tom a že si úplne predstavoval, že už je tato..myslíte, že to chce len čas? Ja mu chcem navrhnúť aby sme napr strávili spolu víkend, spoznávali sa a uvidíme ako ďalej..máme veľa spoločného, rozumieme si..chápem, že aj on si musí všetko nechať uležať v hlave..ďakujem za všetky rady ❤️🙏🏻

Strana
z7
bonboniera
19. apr 2025

@lienka.7 mňa by zaujímalo co človeka motivuje aby si vymýšľal takéto bludy, to je snáď diagnóza …

mk22
19. apr 2025

@minenkaa Véd je bloknuty, do konca života ho nechce vidieť.. kde sa mal ozvať?

autor
19. apr 2025

@mk22 Ja som si ho odblokovala a vie o tom..dobre neriešte choďte si po svojom 😊👋🏻

mk22
19. apr 2025

Neoznacila som ta, píšem @minenkaa.
Nereagujrm na teba, ty nemusíš na mňa.

minenkaa
19. apr 2025

Autorka a ako vie ,že nie je bloknuty ,však sa ti neozval a ty ho nejdeš kontaktovať
Už sa zamotávaš
Ozaj a si tehotná ,máš to potvrdené

faelyn
19. apr 2025

No ako to tu tak čítam, nedá mi sa nevyjadriť. Som v rovnakom veku, ako autorka, ale teda mentálne zrejme inde. V tejto situácii je od začiatku všetko zle. Kde bola preboha ochrana? Diskutovali ste o tom, čo keby neplánovane otehotnieš? Povedal že je neplodný? To si mu hneď verila ? Aj keď ste sa poriadne nepoznali ? Veď v dnešnej dobe ťa oklame aj človek, ktorého poznáš roky a nieto nejaký cudzinec. Prečo si sa aj tak nechránila ? Veď to že je údajne neplodny neznamená, že nemá nejaké choroby atd. 🤷🏼‍♀️v konečnom dôsledku nedoplatila si na to ty alebo on, ale to údajne bábätko. Len mne skôr príde, že toto bol tvoj zámer a on nezareagoval, tak ako si chcela. Je mi jasne, že od začiatku prechovávaš k chalanovi veľké city len on to bral inak. Myslela si že ho takto k sebe pripútaš len vieš to tak vždy nefunguje. Je mi ľúto toho bábätka (ak nejaké je/bude) lebo ty vyzeráš že si dosť nevysporiadaná osoba. Odblokujem-zablokujem, napíšem-nenapíšem, dám ho na rodný list-nedám… to čo je ? Snáď aspoň tvoji rodičia majú viac rozumu a bábo bude v pohode.

autor
19. apr 2025

@faelyn Vôbec nevieš ako to celé je, absolútne som tu nenapísala všetko čo sa udialo, alebo odohrávalo. Keby ste vedeli úplnú pravdu by ste reagovali inak asi toľko k tomu 🙂

faelyn
19. apr 2025

Je to možné, sama píšeš, že si tu napísala len niečo a teda z toho niečoho mám názor na tu situáciu🤷🏼‍♀️

minenkaa
19. apr 2025

Radšej už ani nepíš,zamotaš sa uplne a už potom ani sama nebudes vedieť kto je otec a či si vôbec tehotná

mk22
19. apr 2025

Stretavali, spoznávali.. No nemali vzťah, ale sexovali... Je možné, že okrem teba sa stretával a ďalšou, s ďalšími.. A ty zo všetkých si ostala tehotná, od neplodného😁 tak ideš z hry von.
A on pokračuje so stretávanim s ďalšími ďalej.
Naivne si si myslela ze sa tehot testom zamiluje a bude zrazu chcieť tvoriť par.
Žiaľ chlapec si ide svoje a ty dupes nohami a lrskas tu na každý komentár ktorý ti nevonia.
A to si prosím prkne dokopy nič nenapísala.
To by ta tie komenty roztrhali na kusy.
Tu prskas ako moja 17r dcera😁
A áno, chuda nie ty, či on, ale to dieta.

aurora33
27. máj 2025

Ako pokračuje táto telenovela? Už je chlapec odblokovaný? 😃

Strana
z7