icon

Ako riešiť vydieranie svokrom?

michaltat
22. dec 2024

Svokor je po operácii 3 týždne .Bolo dohodnuté,že na Silvestra budeme s ním.No zrazu zmenili sa plány a máme prísť ,že sestra ide do race.Ked neprideme,že nemusíme ani chodiť už.Dnes večer nám zavolal...Cesta trvá 5 hodín..

mamina7070
22. dec 2024

po akej operacii je?

gelifil
22. dec 2024

aka sestra? aka raca?...strasne chaoticke...

joesvk
22. dec 2024

Asi,že mali byť so svokrom až na Silvestra,ale teraz nečakane ostal sám, tak chce,aby prišli hneď.
Možno nielem kvôli tomu,aby nebol sám, ale je mu možno zle po operácii a chce nejakú pomoc...
Neviem.
Čo na to manžel?Keďže je to jeho otec .

0silvia0
22. dec 2024

@michaltat napis to vecne a jasne. My vieme, ze ty poznas vsetky suvislosti, ale my nie.

michaltat
autor
22. dec 2024

@gelifil
Práce

michaltat
autor
22. dec 2024

@mamina7070
Operácia kolena

ivinkapink
22. dec 2024

Ked je po operacii kolena tak sa nemoze hybat. Kto mu pomoze?
Nechat takto vlastneho rodica v stichu,na Vianoce...mne by to nedalo..
Nestastne formulovane z jeho strany, ale rodicia niekedy nevedia ako poprosit o pomoc..

anna777115
22. dec 2024

Keď, už musí vlastný rodič vydierať, aby sa dočkal uznania a pomoci od vlastneho dieťaťa, tak je to dosť smutné. A ten prispevok, je napisany tak, že nema ani hlavu, ani pätu.

gelifil
22. dec 2024

@anna777115
@ivinkapink bab, ale aakoze zavolat vecer predtym, ked cesta trva 5 hodin, silne kafe...

gelifil
22. dec 2024

baby

mimka1402
22. dec 2024

@ivinkapink
@anna777115 ja mam asi perfektnych rodičov, ktorí ma nevydierajú. Je to zlá situácia pre neho, ale vlastným deťom takto zahlasiť? 5h autom nie je na skok, ak majú deti majú kopec veci, čo chystaju, mali naplánovanych. Ale vydierať ich?! Jeho sestra sa na neho vybodla, asi nebude úplne bezkonfliktny človek, keď sestra ho nechala v štichu na sviatky. 🙂 A osobne mohol povedať normálne, slušne a pripadne poznám mojich rodičov tých by som musela zas prosiť aby sa naučili pýtať pomoc... Nedá sa zo dňa na deň všetko hneď. Myslím si, že hod autorka napísala chaoticky. Ani jedna strana nie je úplne ok.

betulinka1
22. dec 2024

@michaltat po operaci kolena moj otec nežiadal ziadnu pomoc a to sme s jedneho mesta. Ked som mu povedala, donesiem ti obed…nie ja uz mam navarene…Asi niekto trochu preháňa. A 5 hodin, nie je, ze vybehneme na skok. Tazke no…treba hodit rec

anna777115
22. dec 2024

@mimka1402 Ťažško robiť úsudky, z toho chaotického príspevku, ktory napisala autorka. Nepoznáme okolnosti, ani druhu stranu.Vždy, je pravda niekde uprostred.

summer23456
23. dec 2024

Chápem že do vytocena, len možno keby bol takýto po operácii tvoj oco alebo mama a cesta trvala 5 hodín, myslím že by si šla k nim.

dadka1997
23. dec 2024

@michaltat a ? Co. Chces od nas pocut ? Sak ak bude otec sam kto sa o neho postara ?

svetlonos
23. dec 2024

@michaltat
svokor ma koľko rokov? No 3 týždne po op kolená bol môj otec už celkom ôk aby sa o seba postarať- teda isto by si vedel naložiť uvarené jedlo. Mal vtedy 65 rokov.
Zaujímavé skor je, že sestra zrazu musi do roboty, napriek tomu, ze mala byť teda s otcom po op.
Tam ten pan svokor bude asi ina kapitola aj mimo kolená, však?
Lebo tu to vyzerá, ze si ho posuvate ako nutné zlo. Nas oco byva som zenou tiez 5-6 hodin cesty od nás. My mame napriklad zaplatené objednane jedlo , tortu na 24 ho. Tiez by mi vadil takyto hej rup rozkaz. Ved su to dospely ľudia s olanmi. Segra mala dedka doviesť ku vám a hotovo.

marhulka13
23. dec 2024

Ja by som išla hneď za svokrom, keby ma potrebuje. Aj za svokrou. Žiaľ, my už nemáme za kým ísť , iba sviecku im zapáliť.

margotka17
28. dec 2024

@marhulka13 ja by som tiež išla, aj sme tak boli. Svokra bola po operácii, tiež tak zavolala večer, že syn musí ísť do práce, lebo kolega ochorel. Ráno sme vstali skôr, urobila som obed, muž zložil do auta vsetke hrnce, cesta nám trvá len 2 hodiny. Večer sme išli spať, veď ráno bolo treba ísť do práce. Občas sa stane, že človek musí narýchlo meniť plány.