Ako riešiť vzťah s ex po rozchode?
Ahojte,potrebujem poradiť....som rozvedená,pred niekoľkými mesiacmi som sa zoznámila s jedným úžasným mužom.stretavali sme sa dosť často a keď som sa chcela posunúť ďalej v tomto vzťahu a chcela zoznámiť partnera s deťmi,tak on začal pomaly cúvať nevyjadroval sa veľmi k tejto téme,ale pritom sa ma vždy pýtal na deti a zaujímal sa o ne.kedze som začala cítiť odstup od neho rozhodla som sa,že asi bude lepšie to ukončiť.on s tým súhlasil s dôvodom že zjavne to nefungovalo lenže teraz po rozchode chce aby sme ostali v kontakte,píše mi každý deň prosil na aby sme ostali priatelia ,ja som mu aj vravela že pre mňa to nebude ľahké keďže k nemu niečo cítim......aký na to máte názor??
@julinkat1987 Načo? on zjavne potrebuje vyplniť voľný čas, kým si nájde inú.
Či to tebe vyhovuje - na to si odpovedz sama. Ja by som nechcela byť pre niekoho "plán B", hlavne ak ti teda povie, že vzťah nefungoval, ale zrazu si mu dobrá?
A ak ty túžiš po plnohodnotnom vzťahu, tak tento ťa bude len brzdiť v tom, aby si si niekoho našla.
Ja na tieto kamarátstva po rozchode hovorím len jedno - to je ako "prepáčte, že som vám nechtiac zabil šteniatko, ale veď si ho môžete nechať" 🙈
Dá sa zostať s ex v kamarátskom vzťahu, ale chce to svoj čas, kým krivdy nejako prebolia, city ochladnú, obaja sa posunú ďalej v živote, určite to nejde zo dňa na deň.
chce byť iba kamarát s výhodami ...
Keď s ním nechceš občas spať tak nepíš. Nájde si inú.
Nerobi ti to dobre? Tak mu rovno povedz, ze ziaden kontakt nechces. Stoj si za svojim dusevnym zdravim.
Aj keby ta to pokusalo a lakalo. Vies, ze sa len budes striedavo nadejat a trapit.
Ver tomu, ze ked to utnes, bez problemov bude mat za chvilu dalsiu.
Zas tak velmi mu na tebe nezalezi.
Chapem, ze sa nechce uviazat do oficialneho vztahu so zenou, co uz deti ma a byt im otcom (co by sa stal). To ma kazdy pravo sa rozhodnut.
Ale toto je od neho vypocitave. Drzat si ta a zaroven ti nic naplno neooplacat. Len tak paberkovat a vyzibavat hrozienka z kolaca.
Nebudes predsa kvoli nemu daka vyzobana slnecnica.
Blok
@julinkat1987 ukončiť, prerušiť kontakt.
Ak s chlapom nemáš spoločné deti alebo majetok, tak je najlepšie po rozchode úplne sa od neho odstrihnúť a nestretávať sa s ním ani nijak nekomunikovať jeden s jedným (t.j. ak ho stretávaš v partii kamarátov, tak od partie bočiť nemusíš, ale s ním sa príliš nevybavovať). Inak ťa to bude udržiavať v takom neurčitom stave a nebudeš schopná v sebe ten koniec správne spracovať.
ak si s ním nemáš o čom pokecat mimo tém svojej rodiny tak nepíš, proste načo ...načo živit niečo mrtve
@julinkat1987 ZABLOKOVAT a IGNOROVAT
Chce ťa len ako pichačku.
@julinkat1987 chce byt kamoš s vyhodami a zaroven si bude hladat inú známost.

Ocividne mu nejde o vazny vztah, ale iba o kontakt s tebou... cize vies asi co.