Ako riešiť zmätok vo vzťahu s partnerom?
Ahojte.S partnerom som asi 2r .Obaja pracujeme asi3h od seba v zahraničí
Raz keď som bola.doma som mu kukla telefón lebo sa mi zdalo že zrušil sms od ex lebo jej raz písal mi vadilo ako bavia tak povedal že pre pokoj v rodine sa bude venovať mne.Mala som stále chrobáka v hlave čo ako alebo či ona nemá nieco zalubom keďže mu od veci posielala foto.Ma slabosť na syna a ona to vedela.Neviem prečo som prudko reagovala a on nereagoval a mňa to sralo ešte viac a odišla som.Ide o to že raz písal z dakou a dala som tomu šancu a bola to iba tak zvedavosť pokušenie 🤷Potom sa mi dva dni neozval kde som čo som.A neskôr mi napísal že so mnou skončil Zabolelo to lebo ja som s ním bola aj v ťažkých časoch aj keď potreboval.podrazat a aj keď na mňa nemal čas.Podporovala som ho vo veľa veciach aj on mňa samozrejme a nevycitala že na mňa nemá čas keďže som bola pri ňom a vedela.co robí
A potom napísal pre hlúposť som.odisla a a ja mu NATO a ty si ma pre hlúposť odkopol vlastne.Potom sne sa týždeň nebavili nech vychladneme a keď som dala na FB foto mi napísal To je...a ja že zľakla som.sa že to je ex lebo ma otravuje ako sa mám a on asi sa chce vrátiť .A potom začal písať ako keby sme neboli ani od seba a ukazovať čo doma robil..a ja že nemáš to komu posielať alebo čo tým sleduje A on Čo zas riešiš .A potom sa ma opýtal kedy prídem na Sk že nič tým nesleduje.A teraz neviem či on mňa pochopil a mne to napísal že nič sa nezmenilo alebo že nevie otvorené komunikovat ako vždy.Lebo vždy keď sme sa nezhodli ňu začal písať prvý ako keby nič a vždy sa snažil zahovorit aby so mnou nadviazal.kontakt lebo ho poznám a sám mi to potvrdil.Co si myslíte vy.Ja som s ním bola šťastná ako.s Nikym.Citila som.sa v bezpečí a v pohode a mohla byť sama sebou.Od prvého dňa sme sa vždy držali za ruky keď sme spali celú noc ako manželia po ich rokoch ..Rozumieme si aj keď sme obaja tvrdoh.,.Čo si o Tom myslite
@0silvia0 Keď sa pohadate s partnerom a odídete a on vám povie že s vami skončil.Poviete si zle veci a neskôr keď dáte na FB foto vám napíše a začne komunikovat a posielať foto čo robí ako predtým a vy mu NATO .Prečo to posielaš mne? Čo tým sleduješ? Ja nemám náladu na hry.A on Prečo začínaš a potom.sa opýta kedy prídete s pracovnej cesty a že nič nič tým nesleduje 🤷čo si mám mysliet
@mary115 veď si mysli, čo chceš 😅. My ti máme diktovať, čo si ty máš myslieť? 😅
@anonym_70cc2d nepoznáš nevieš.Kazdy chlap má chyby ako aj my ženy .Nieje dokonalý ako aj ja ale má nebije lebo nemá cigarety,nenadávaj,neuráža,pomáha mi ako žene vypočuje,podrží ,veka veci ma naučil keďže je starší a rozumnejši,je dobrý otec trpezlivý a má rád zvieratá ako aj ja a sám ich ma
@mary115 keď máš ty 52 a on ťa veľa učí lebo je starší tak aký starý je ten jeho syn? Ja sa v tom stracam. Nechám to radšej tak
@anonym_70cc2d nepoznáš nevieš.Kazdy chlap má chyby ako aj my ženy .Nieje dokonalý ako aj ja ale má nebije lebo nemá cigarety,nenadávaj,neuráža,pomáha mi ako žene vypočuje,podrží ,veka veci ma naučil keďže je starší a rozumnejši,je dobrý otec trpezlivý a má rád zvieratá ako aj ja a sám ich ma
@mary115 Prestaňte spolu komunikovať a robiť to, čo nazývaš rozmýšľaním. Stačí ak si občas zasúložite a bude to fajn. Také animálne spolužitie.
Toto vedel aj niekto prečítať? Lebo ja z toho nerozumiem ani prd.
@mary115 Ak je pre teba taký úžasný, prečo do neho rýpeš, mala si si užívať tie pozitíva a ostatné neriešiť.
@mary115 mas celkom nizke naroky na partnera... Mozno aj preto mate taky vztah, aky mate. Nahovoras si, ze sa pri nom citis dobre a bezpecne, ale pritom mas potrebu mu pozerat do telefonu. To sa absolutne vylucuje. Mne to skor pride, ze si vzala, co sa priplietlo do cesty a teraz sa snazis presvedcit samu seba, ze je to skvely chlap.
@0silvia0 Keď sa pohadate s partnerom a odídete a on vám povie že s vami skončil.Poviete si zle veci a neskôr keď dáte na FB foto vám napíše a začne komunikovat a posielať foto čo robí ako predtým a vy mu NATO .Prečo to posielaš mne? Čo tým sleduješ? Ja nemám náladu na hry.A on Prečo začínaš a potom.sa opýta kedy prídete s pracovnej cesty a že nič nič tým nesleduje 🤷čo si mám mysliet
@mary115 nič si nemáš myslieť, ty si mala už domyslieť, keď si odišla po hádke. Zablokovať, prerušiť kontakt.
@mary115 takze ty si uz celkom stara na to aby si mohla mat rozum a nemusela si sa na MK pytat co si mas mysliet. On bude este starsi, ma pravdepodobne dospele dieta (alebo skoro dospele) s byvalou. No ale hlavne, ze ta nebije a ma rad zvierata. Tak sa ho drz a nespekuluj o tom co a preco napisal. Bud rada, ze nejake ho chlapa vobec mas. Lebo vyzera to tak, ze o to ide, sice nie naj naj ale hlavne, ze nejaky je. Tak sa ho drz a neskrab co ta nesvrbi...
@mary115 takze ty si uz celkom stara na to aby si mohla mat rozum a nemusela si sa na MK pytat co si mas mysliet. On bude este starsi, ma pravdepodobne dospele dieta (alebo skoro dospele) s byvalou. No ale hlavne, ze ta nebije a ma rad zvierata. Tak sa ho drz a nespekuluj o tom co a preco napisal. Bud rada, ze nejake ho chlapa vobec mas. Lebo vyzera to tak, ze o to ide, sice nie naj naj ale hlavne, ze nejaky je. Tak sa ho drz a neskrab co ta nesvrbi...
@viestta amen
@mary115 nič si nemáš myslieť, ty si mala už domyslieť, keď si odišla po hádke. Zablokovať, prerušiť kontakt.
@kavasmliekom to nemôžem mám u neho veci
@mary115 a kde si teraz, ze tam tvoje veci s tebou nemozu?
Tak ste sa rozišli či čo? Ja som len pochopila nejakú hádku, tvoj odchod a keď sa ozval len rýpeš a vraj on nevie komunikovať? Však sama mu nevieš jasne povedať čo chceš.
Tak ja si o Tom myslím, že aj keď ťa nebije, neurážaja ťa, nenadávaja ti a ešte má rád zvieratkám a podržiava ti veci aj keď nemá cigarety ťa podržiava ako ženu. Veka vecí ťa naučil lebo je starší dobrý otec má rád zvieratkám. Tak by si ho mala nechať pokoj lebo asi už ste od seba dlho a priepasť medzi vami s vecami by si mala ísť a začať znovu.
Ak raz ti exfrajer povedal, že s tebou skončil, tak neanalyzuj, prečo píše. Už nie ste frajeri. Dúfam že sa nehral na jeho frajerku
@mary115 nejaky update, ako to teda myslel?

@mary115 a načo ti je taký?