icon

Ako rozpoznať, či má skutočný záujem o vzťah?

14. feb 2025

Pred pár mesiacmi som stretol na jednej udalosti dievča - oslovila ma sama a po krátkom rozhovore mi dala aj na seba kontakt.
Keď som ju cez telefón volal na kávu tak začala špekulovať. Začali sme si písať - niekedy odpisovala hneď , niekedy neodpisovala ani pár dní a raz dokonca odpísala až po pár týždňoch čo ma aj celkom prekvapilo, že vlastne aj odpísala.
Nedávno sme mali trochu vážnejšiu konverzáciu, priamo som sa opýtal či chce náš "vzťah" posunúť ďalej.. Zavolali sme si pomerne neskoro v noci, volali sme spolu vyše hodiny.
Dohodli sme sa , že jej budem volať niekedy v tomto období ohľadom stretnutia. Pred pár dňami som jej volal ale nedvihla a tam to skončilo.
Ako mám vlastne chápať toto dievča? Pri písaní tvrdila, že sa má záujem stretnúť ale jej činy ukazujú niečo iné. Toto je asi prvé dievča, pri ktorom som maximálne zmätený 😕

deti95060810
14. feb 2025

nič lepšie nemôžeš urobiť...

lindous
14. feb 2025

Už si to tu riešil či? Ak je to stále takéto neurčité, tak proste nemá záujem a áno, máš zabudnúť... činy sú podstatné, nie slová... podľa mňa je typ, ktorý nevie na rovinu povedať nie a odmietnuť a dúfa, že to proste "vzdáš"

nynia
14. feb 2025

Mne z toho nic zmatocne nepride. Ja si neviem predstavit, ze ignorujem niekoho niekolko dni alebo tyzdnov ak uprimne planujem, ze z toho moze byt nieco viac. Mam kamosku, ktora nerada odmieta jednoducho to nedokaze a mozno to je aj jej pripad, nechcela ta odmietnut preto ti tak povedala ale jej spravanie nehovori ale az krici jasne, ze nemysli to vazne.

vanilkovazmrzka
14. feb 2025

Tak si taky backup frajer no. A chces tam byt? Nahradnik? Zaloha?

autor
14. feb 2025

@nynia to mi je tak trochu jasné len nechápem niekoľkým veciam. Načo došla za mnou? Načo si dala vlastne námahu odpísať po pár týždňoch keď ani vôbec nemusela ? Prečo mala chuť volať neskoro v noci a navyše ešte pomerne dlho keď ani nemusela ?
Dáva mi veľmi zmiešané signály

madeincssr
14. feb 2025

Prezila nejake velke sklamanie a obava sa? Ma nejake svoje problemy, o ktorych nechce hovorit? Je VELMI nerozhodna? Ocakava hned silne iskry, chemie, motyle? Je zmatena? Ozyva sa len ked sa nudi? Ma toho rozohraneho viac? Je tisic moznosti...

januska12323
14. feb 2025

Keby z tebou chcela mať niečo viac ako kamarátsky vzťah určite by si to vedel.

baskustek
14. feb 2025

Má to rozohraté na viac strán a je nerozhodná. Ešte si ťa necháva v zálohe, keby to niekde nevyšlo. Môj názor. Keď som randila ako 20rocna a stretávala sa so známosťami z pokecu, robila som to podobne

stanulienkat
14. feb 2025

Tento nemastný-nevslaný vzťah začal pred niekoľkými mesiacmi a ty ho stále riešiš??🤔🤔 Odvtedy ste sa neposunuli ani o jeden milimeter. Píšes, že dievča ti odpisuje niekedy až za pár týždňov... Na čo sa týraš chlapec??? Vymaž a zabudni.

astronaut321
14. feb 2025

Ona sa asi tiež obáva bráško, čo by z toho mohlo byť. Vypýtaj si číslo a iba s ňou volaj celú dobu, keď ťa spozná takto, nebude mať pocit, že jej niečo hrozí. Keď nie si blbec, tak ju oslovíš a bude sa chcieť stretnúť. 🙂

kandelabra
14. feb 2025

Pri vztahu vo faze spoznavania sa plati, pozeraj na skutky a nie na slova. Podla mna ta ma v zalohe ako tu horsiu moznost, ale lepsie ako nic - teda z jej pohladu.

nika23t
14. feb 2025

Áno, zabudni na ňu.

nynia
15. feb 2025

Tak sa jej opytaj preco, mozno ta chce len ako kamarata alebo si pre na zabava ked sa nudi 🤣 tak ako niektori chlapi motaju hlavy zenam len tak, tak to robia aj niektore zeny. Ja by som toto ako za zmiesany signal nebrala. Zmiesany signal by bol keby normalne komunikovala ale zdrahala sa niecoho viac aj keby tvrdila ze chce.

rebi789
15. feb 2025

Nechce ťa

bg92
15. feb 2025

Nechce ta, nema zaujem. Toto nie su zmiesane signaly to su jasne signaly

autor
15. feb 2025

Vďaka za rady všetkým, je to trochu ťažké prijať ale taký je asi život 🤷 hlavne stále nechápem načo ma oslovila, dala na seba kontakt keď v podstate hneď na ďalší deň začala váhať so stretnutím.
číslo vymazané, na soc sieti bloknutá..

kikappp
21. feb 2025

Už sa viac neozvala?😄

autor
22. feb 2025

@kikappp práveže ozvala.. ja vôbec neviem ako to mám chápať 🥲

kikappp
22. feb 2025

A ty si chlap ?

autor
22. feb 2025

@kikappp neviem či ťa správne rozumiem - čo mám akože teraz robiť ? Skús aj pochopiť môj pohľad na situáciu. Dohodneme sa na dni kedy si zavoláme a ona nedvihne a ešte si nedá ani námahu len napísať správu aby som vedel čo sa vlastne deje.. keď som sa jej opýtal prečo to urobila tak nedala ani konkrétnu odpoveď len skôr odpovedala vyhýbavo, prípadne nejaké výhovorky.. neviem vôbec pochopiť prečo sa na jednu stranu správa ako keby nemala záujem a na druhú stranu akoby záujem aj mala.. dáva mi proste zmiešané signály a prestáva ma to baviť..