Ako rozpoznať možné príznaky nevery partnera?
Ahojte.V poslednej dobe ma trápi problém.Skúsenosti ako sa neverníci správajú nemám preto potrebujeme radu.Manžel sa zrazu zmenil.Kupuje si v poslednej dobe každý chvíľku značkové tepláky (kupoval aj pred tým ale nie toľko), stará sa viacej o seba.Keď som mu chcela zobrať telefón a pozrieť niečo na googli (sedel vedľa mňa)tak ostal zarazený a pozeral na mňa ,že čo chcem a pozeral na mňa čo idem hľadať.Tak som mu ho dala naspäť nech je kľud.Celý deň v robote je na FB alebo na messengri netuším ale je stále online .Má veľa roboty takže netuším ako to stíha ale trávi tam veľa času.Včera prišiel z roboty a bol podráždený ,že čo mi je A potreboval vyvolať hádku..Začínam mať podozrenie či si s niekým nepíše . Aké ste mali vy tušenie ,že niečo nie je v poriadku??
@bielasovicka nie nechodím cvičiť..len tak na vonka na voľnú čas
@bielasovicka *nechodí
To ked ma niekto frajerku kupuje teplaky? Na teplaky sa dnes ine zeny lapaju? 😵💫😀
No už by ma len muž v teplákoch zaujímal. 🙈 A na fb stačí ze raz za hodinu niečo pozrie a už hodinu svieti ako online.
Ked som mala podozrenie, taky ten 6.zmysel...tak som mu pozrela do mobilu a prezrela všetky mena v mobile, celu históriu a každú jednu konverzáciu. A čuduj sa svete, volala sa tak isto ako jeho kolega 🤣 len asi by kolegovi nepísal, že teraz nemôžem zlatko, aj ty mne chýbaš 🙈
Ty kokos tak tepláky podľa mňa žiadnu ženu na chlapovi nezáujmu, skôr opak čo si ženy myslia o teplakovych chlapoch nechci vediet
Nemá priatelia? Skôr ako priatelku
ja mám tiež veľa teplákov, som teplákový maniak - ale na tepláky by ma chlap veru nezbalil 😂
Cassanova v teplákoch 😂. Prepac, som sa pousmiala, nemyslím to zle. Držím palce, nech sa ti to nepotvrdí .
@eviq no pokiaľ sú mladí, tak máloktorý chalan nosí rifle teraz, mňa úplne zabilo, keď k nám na oslavu 50-tky prišiel jeden mladý v teplákoch a botaskach, všetci ostatní boli nahodení v oblekoch a šatách, moja mama skoro hodila kolaps, stará generácia 😁
@janickacrazy to není o starej generácií. To je neslusnost ľudí prísť na oslavu 50ky v teplákoch.
Stavím sa o všetok svoj majetok že niekoho má, možno len online vypisovačky. Popísala si všetky znaky a ženská intuícia neklame.
@svokrinjazykmonika mňa skôr irituje,že je stále na FB a mesengri..a keď je doma tak ani ho nenapadne iná príležitosť občas ísť na Facebook
Normálne by som mu prelustrovala mobil, u mňa nič také neprejde že to je súkromie a také kecy. Netreba pred tým zatvárať oči, aj virtuálna nevera je nevera.
Prvý krát keď si manžel vypisoval tak ešte nemal zablokovaný mobil. Nespráva sa ale nejak zvláštne. Keď som na to prišla tak si mobil zablokoval na pin. Potom prišlo ďalšie obdobie kedy začal chodiť cez týždeň na pivo a domov chodil v noci, pritom všetky krčmy boli už dávno zatvorené. Mobil nepustil z ruky, chodil do spálne a tam keď bol ticho tak som tam nabehla a hneď mobil pustil z rúk. Podarilo sa mi cez jeho rameno obkukať pin takže som si potom prečítala kde po nociach chodil, samozrejme ku kolegyni. Asi pred pol rokom to prišlo zase, bez mobilu ani krok, stres v očiach keď som si chcela na jeho mobile niečo pozrieť lebo dcéra mala môj mobil, sedel vždy vedľa mňa aby som sa asi nebodaj niečo nedozvedela, zrazu chodí hodinu venčiť psa...a ešte jedna vec, bol na mňa extrémne nepríjemný, všetko bola moja vina, všetko som robila zle...tak som sa ho na rovinu spýtala, že čo sa deje a on mi povedal, že už ku mne nič necíti a chce sa rozviesť...o mesiac neskôr mi jedna známa povedala, že jej vypisoval ako som stále unavená, že chodím skoro spať a on je večer sám...

Načo mu je toľko teplakov, to toľko chodí cvičiť, každý deň v iných?