icon

Ako rozpoznať toxické manželstvo?

23. aug 2025

Stretla ste sa niektorá s tím? Nasla ste sa niektorá v tích bodoch je to už toxický chlap?
-Nechce sa deliť napríklad o vodu v chladničke, vždy povie je to jeho a prečo s toho pijem, musím sa ho spýtať
-nepochvali, neospravedlňi sa nechce riešiť situácie
-on chce byť ten pochvaleny,
-ego vysoké
-narážky ze sa nemôže pozerať ako je zle upratané kúpeľňa, musel on
-ze nemám pekne upravené nechty na nohách vyzerám ako chlap
Mohla by som pokračovať, len neviem ako mam muža vlastne opísať
-nechce somnou riešiť spoločne peniaze v manželstve vysmeje ma hneď

Strana
z2
anonym_7013b1
23. aug 2025

@anonym_autor mam to podobne. Kludne mozme o tom popisat

mischy00
23. aug 2025

Nezazila....ale keby, poviem mu, ze idem preč, snáď nebude taký dokonalý chlap, žiť s takou nedokonalou ženou🙂. A zakyvala mu s úsmevom na tvári.

earlgrey
23. aug 2025

A pred manželstvom bol iný však? 😁

anonym_37da3f
23. aug 2025

@anonym_autor ze je chuj si zistila, az ked si sa zanho vydala?

mirokub
Odpoveď bola odstránená
danielahamar
23. aug 2025

HM, si trpitelka? Ak nie, tak dovodenia

dskjhfdlkdjhl
23. aug 2025

@anonym_autor Pred svadbou bol iny?

anonym_43bd18
23. aug 2025

@anonym_autor ja mam toxické manželstvo, ale riešim úplne iné veci…môj ma zhadzuje a zosmiešňuje pred deťmi..mama vam zozrala cokoladu..mama vam nechce kúpiť zmrzlinu..mama vam nechce zaplatit pizzu..pozom povie,že on si robí srandu zo všetkého!! ukazuje ego pred nimi aký je on dokonalý..aj deti mu to už vytkli a že on srandujem,lebo mu to neprechádza..tie vaše problémy by som úplne neriesila!! Ja som tak obrnena voči nemu,že si už nič nepripúšťam..vôbec ho nechválim a na čo!! Voda,že je jeho?? Nech si ju vypije..niekedy som bola smutná aké ma správanie,teraz si zijem môj život a som úplne ina,silnejšia žena aj ten vztah je iný..nemôže ma tak manipulovať!! Som samostatnejšia ..neodídem,lebo v case ‘dobrého manzelstva’’ sme dali cely dom na neho kvoli nejakej situácii, mysli si,že ma má v hrsti!! NEMA a on to už vie,vedela by som sa postarať o seba a deti..

anonym_7013b1
23. aug 2025
@earlgrey

A pred manželstvom bol iný však? 😁

@earlgrey naco pomozu tieto podpichovacky. No si predstav,ze su aj muzi,ktori sa naplno prejavia po sobasi, lebo si myslia,ze bude konplikovane od nich potom odist. Maju ta v hrsti

anonym_7013b1
23. aug 2025
@anonym_43bd18

@anonym_autor ja mam toxické manželstvo, ale riešim úplne iné veci…môj ma zhadzuje a zosmiešňuje pred deťmi..mama vam zozrala cokoladu..mama vam nechce kúpiť zmrzlinu..mama vam nechce zaplatit pizzu..pozom povie,že on si robí srandu zo všetkého!! ukazuje ego pred nimi aký je on dokonalý..aj deti mu to už vytkli a že on srandujem,lebo mu to neprechádza..tie vaše problémy by som úplne neriesila!! Ja som tak obrnena voči nemu,že si už nič nepripúšťam..vôbec ho nechválim a na čo!! Voda,že je jeho?? Nech si ju vypije..niekedy som bola smutná aké ma správanie,teraz si zijem môj život a som úplne ina,silnejšia žena aj ten vztah je iný..nemôže ma tak manipulovať!! Som samostatnejšia ..neodídem,lebo v case ‘dobrého manzelstva’’ sme dali cely dom na neho kvoli nejakej situácii, mysli si,že ma má v hrsti!! NEMA a on to už vie,vedela by som sa postarať o seba a deti..

@anonym_43bd18 a nechces of neho odist?? To dost naburava psychiku

anonym_43bd18
23. aug 2025
@anonym_7013b1

@anonym_43bd18 a nechces of neho odist?? To dost naburava psychiku

@anonym_7013b1 nie,lebo u nás sa to nedeje stále..ale prídu chvíľky,keď má taketo stavy..a to sú veci,ktoré si ja pamätám..on to otočí na mna,že mám kramy a som precitlivelá!! Veľa situácii prekrútil na žart..ako stratil prácu,čo už je dlhší čas tak sa snaží zhodiť mna..mne sa nič nerobí ani detom,prežili sme si svoje..a teda ja mu tiež hocičo poviem už…keď si on dovolí,ja už nie som ticho..a teda,nechystám sa zatiaľ odist aj keď mám veľakrát take myšlienky,aký kľud by som mala bez neho!!

earlgrey
23. aug 2025
@anonym_7013b1

@earlgrey naco pomozu tieto podpichovacky. No si predstav,ze su aj muzi,ktori sa naplno prejavia po sobasi, lebo si myslia,ze bude konplikovane od nich potom odist. Maju ta v hrsti

@anonym_7013b1 To nie je podpichovačka, len normálna otázka. Tak asi za niekoľko rokov spoločného života (teda ak sa nevydám po pár mesiacoch) už zistím aký ten človek je...nie, povahu neskryje ani keby neviem čo bolo...nikoho dlho nebaví hrať sa na niečo, čo nie je...

viera
23. aug 2025

@anonym_autor toto je podla mna absolutny chudak ktory ti dava najavo ze mu nesiahas ani….

anonym_09540d
23. aug 2025

@anonym_autor tohoto pana ti dohodili rodicia, ci si si ho sama vybrala?

anonym_1c42e7
23. aug 2025

@anonym_autor zijes s debilom. Prečo?

anonym_37da3f
23. aug 2025
@anonym_43bd18

@anonym_43bd18 z akeho dovodu nicis zivot svojim detom zotrvavanim s tymto psychosom? Uprimne ich lutujem.

viera012345
23. aug 2025

@anonym_autor Môžete skúsiť na neho jeho vlastnú "medicínu,,nechvalit,neobdivovat a keď niečo pán manžel urobí, tak aj keď pochváliť, ale s ale/je fajn, že už nekvapka voda z kohútika,ale... mohol si to opraviť skôr, mohol si umývadlo a kohútik po oprave umyť...vzdy pridať ale.Velke ego,ked sa zaklada na vzhľade al.intelekte je tiež možné zmenšiť decentnymi poznámkami...

skumavka
23. aug 2025

@anonym_autor uz pri prvom bode by som ho poslala do teplých krajín, dementa🤨
To kde nna takých idiotov chodíte??

anonym_eba377
23. aug 2025
@anonym_7013b1

@anonym_7013b1 prepáč, ale ako ma môže mať muž v hrsti po sobáši? Nerozumiem tomu, ved to nie je definitívny stav

nin12345
23. aug 2025

Baby naozaj neviem prečo sa tu vysmievate z toho že pred manželstvom bol iný. Áno tieto typy ľudí sú pred manželstvom iné. Kým vtacka lapaju pekne mu spievajú. Pred manželstvom a deťmi je najlepší na svete, znesie ti modré z neba, obrovská láska. A potom to príde. Sama som si to zažila tak viem o čom hovorím. A vždy mi príde ľúto keď sa tu na koni vysmievate že načo si ho brala alebo že či bol pred manželstvom iný. Obeti takéhoto vzťahu tieto posmešky nerobia dobre a je to to posledné čo chce človek počuť keď je už na úplnom dne so silami. Aby ešte ona bola obvinená že je jej chyba že si takého vzala. Už z jej príspevku sa dá usúdiť že on asi nebude celkom normálny. A hlavne keby to o ňom od začiatku vie že ako sa k nej bude správať tak prečo by si ho asi brala? Zamyslite sa niekedy predtým než začnete písať

nin12345
23. aug 2025
@anonym_43bd18

@anonym_7013b1 nie,lebo u nás sa to nedeje stále..ale prídu chvíľky,keď má taketo stavy..a to sú veci,ktoré si ja pamätám..on to otočí na mna,že mám kramy a som precitlivelá!! Veľa situácii prekrútil na žart..ako stratil prácu,čo už je dlhší čas tak sa snaží zhodiť mna..mne sa nič nerobí ani detom,prežili sme si svoje..a teda ja mu tiež hocičo poviem už…keď si on dovolí,ja už nie som ticho..a teda,nechystám sa zatiaľ odist aj keď mám veľakrát take myšlienky,aký kľud by som mala bez neho!!

@anonym_43bd18 ja ťa aj chápem z toho ako si to popísala že už to vieš ventilovať aj ja som prišla do toho bodu ale naozaj treba sa nad tým zamyslieť pre tie deti. Oni nebudú mať nikdy pohľad na normálny vzťah a dennodennym vyrastanim s takýmto človekom budú poznačené.

anonym_43bd18
23. aug 2025
@nin12345

@anonym_43bd18 ja ťa aj chápem z toho ako si to popísala že už to vieš ventilovať aj ja som prišla do toho bodu ale naozaj treba sa nad tým zamyslieť pre tie deti. Oni nebudú mať nikdy pohľad na normálny vzťah a dennodennym vyrastanim s takýmto človekom budú poznačené.

@nin12345 áno,viem a teda úprimne ti poviem,že keď to bolo take zle a deti menšie,tak som odisla..a možno preto sa u nás niektoré veci zmenili.Vedela som,že tak žiť nechcem a deti aby mali taký vzor ako ‘rodina’..ono to vo mne prameni,že ja som mu už nikdy neopustila,lebo ja som bola nútená odist pre svoje a deti psychické pohodlie!!! Takze preto hovorím a stále to nazývam ako toxické manželstvo u nás,lebo on mi dosť ublížil a pre mna je ťažké vrátiť sa do normálu.A teda nenechám ničiť seba ani deti,to nedovolím a preto píšem,že my to mame ako-tak OK …sme ešte stále ,rodina, s tymi jeho zevraj ‘srandickami’..?? Nedržala by som našu rodinu pokope len kvôli detom alebo môjmu pohodliu!! On to má take tie ‘zvyky’ z jeho rodinného prostredia,kde sa všetci urážajú,nerozprávajú,závidia..ja som vyrastala inak!!

sulavikova
23. aug 2025
@anonym_43bd18

@anonym_43bd18 riaditeľ Zemegule, tiež to poznám

anonym_82a5af
Autor odpoveď zmazal
nin12345
23. aug 2025
@anonym_43bd18

@nin12345 áno,viem a teda úprimne ti poviem,že keď to bolo take zle a deti menšie,tak som odisla..a možno preto sa u nás niektoré veci zmenili.Vedela som,že tak žiť nechcem a deti aby mali taký vzor ako ‘rodina’..ono to vo mne prameni,že ja som mu už nikdy neopustila,lebo ja som bola nútená odist pre svoje a deti psychické pohodlie!!! Takze preto hovorím a stále to nazývam ako toxické manželstvo u nás,lebo on mi dosť ublížil a pre mna je ťažké vrátiť sa do normálu.A teda nenechám ničiť seba ani deti,to nedovolím a preto píšem,že my to mame ako-tak OK …sme ešte stále ,rodina, s tymi jeho zevraj ‘srandickami’..?? Nedržala by som našu rodinu pokope len kvôli detom alebo môjmu pohodliu!! On to má take tie ‘zvyky’ z jeho rodinného prostredia,kde sa všetci urážajú,nerozprávajú,závidia..ja som vyrastala inak!!

@anonym_43bd18 nevedela by si mi prosím napísať SS? Potrebovala by som sa niečo sukromne opýtať

anonym_43bd18
23. aug 2025
@nin12345

@anonym_43bd18 nevedela by si mi prosím napísať SS? Potrebovala by som sa niečo sukromne opýtať

@nin12345 prepáč,ale mám na profile vela info zo zivota..a pozná ma tu dosť ľudí..ak nájdem starý sestrin účet,tak sa ozvem..

nin12345
23. aug 2025
@anonym_43bd18

@nin12345 prepáč,ale mám na profile vela info zo zivota..a pozná ma tu dosť ľudí..ak nájdem starý sestrin účet,tak sa ozvem..

@anonym_43bd18 ja by som ťa neprezradila ale chápem nebudem ťa nútiť a ak nájdeš ten starý účet budem rada ak sa ozveš

nin12345
23. aug 2025
@anonym_43bd18

@anonym_43bd18 dosť by mi to pomohlo v jednej veci

anonym_43bd18
23. aug 2025
@nin12345

@anonym_43bd18 dosť by mi to pomohlo v jednej veci

@nin12345 ok..mozem vedieť z akého si kraja?

nin12345
23. aug 2025
@anonym_43bd18

@nin12345 ok..mozem vedieť z akého si kraja?

@anonym_43bd18 ak to nie je nutné uvádzať to sem nechcem nemám to ani na profile schválne keď tak napíšem ti to do tej správy

Strana
z2