Ako rozpoznať toxické manželstvo?
Stretla ste sa niektorá s tím? Nasla ste sa niektorá v tích bodoch je to už toxický chlap?
-Nechce sa deliť napríklad o vodu v chladničke, vždy povie je to jeho a prečo s toho pijem, musím sa ho spýtať
-nepochvali, neospravedlňi sa nechce riešiť situácie
-on chce byť ten pochvaleny,
-ego vysoké
-narážky ze sa nemôže pozerať ako je zle upratané kúpeľňa, musel on
-ze nemám pekne upravené nechty na nohách vyzerám ako chlap
Mohla by som pokračovať, len neviem ako mam muža vlastne opísať
-nechce somnou riešiť spoločne peniaze v manželstve vysmeje ma hneď
no najdi ji na googli definiciu narcistu…..podla mna je narcista, to je psychicka porucha. Mam takeho svokra a ciastocne aj svokru….viem o com hovorim. Ak zrovna nie si narcistka tak ta psychicky zruinuje. S narcistom vie zit iba narcistka. Tiez zavisi aka miera narcizmu tam je
@anonym_autor uz davno by bol ex
@anonym_autor ja už začínam strácať ilúzie, že normálni muži ešte existujú..... Zo začiatku je všetko ok a potom to príde...... Niekedy rozmýšľam, že by mi bolo lepšie samej.......
@anonym_autor Sprava sa ako priemerna zena😂
@anonym_autor ja mam toxické manželstvo, ale riešim úplne iné veci…môj ma zhadzuje a zosmiešňuje pred deťmi..mama vam zozrala cokoladu..mama vam nechce kúpiť zmrzlinu..mama vam nechce zaplatit pizzu..pozom povie,že on si robí srandu zo všetkého!! ukazuje ego pred nimi aký je on dokonalý..aj deti mu to už vytkli a že on srandujem,lebo mu to neprechádza..tie vaše problémy by som úplne neriesila!! Ja som tak obrnena voči nemu,že si už nič nepripúšťam..vôbec ho nechválim a na čo!! Voda,že je jeho?? Nech si ju vypije..niekedy som bola smutná aké ma správanie,teraz si zijem môj život a som úplne ina,silnejšia žena aj ten vztah je iný..nemôže ma tak manipulovať!! Som samostatnejšia ..neodídem,lebo v case ‘dobrého manzelstva’’ sme dali cely dom na neho kvoli nejakej situácii, mysli si,že ma má v hrsti!! NEMA a on to už vie,vedela by som sa postarať o seba a deti..
@anonym_43bd18 dúfam, že si uvedomuješ, že takéto manželstvo ma veľký psychický vplyv na vaše deti - píšem to ako už dospelé dieťa takého manželstva. Ľutujem jedno - že moji rodičia sa už dávno nerozviedli.

@anonym_7013b1 prepáč, ale ako ma môže mať muž v hrsti po sobáši? Nerozumiem tomu, ved to nie je definitívny stav
@anonym_eba377 nie je to definitivny stav, ale si viac na nom zavisla ako pred sobasom a on si to uvedomuje - napr,ked poberas rodicak si zavisla financne, a ked uz mate spolocny majetok, hypoteku, tiez to nie je take hednoduche,ako keby ste boli len partneri, kde si zbalis saky paky a ides prec. Tu si mudis rozmysliet ako to financne utiahnes, ako sa budete starat o dieta, atd..podla mna je to dost zlozite, aj jed niekti vravi,ze rozvod je najjednoduchsi..neviem ako na to prisiel