icon

Ako rozpoznať, že vás partner využíva?

20. feb 2026

Myslíte si, že som úplný hlupák?Lebo presne takto sa cítim.. hmmm...Keď som ju stretol, bol som úplne zaslepený jej vzhľadom. Krásne telo, aj po troch pôrodoch, oči, ktoré vám totálne počarujú, mysel ktorá pôsobila inteligentne a rozumne... a ja som si myslel, že som konečne našiel niekoho, kto ma pochopí a koho môžem milovať.. ale figu.. postupne som si začal uvedomovať, že jej vôbec nejde o nič z toho, čo som si predstavoval. Chodila kam chcela na vylety, ja som jej to vybavil či zariadil. Požičiavanie peňazí?.Jasné, vždy som bol k dispozícii.. Opravy a rekonštrukcie domu či pomoc na dome, vybavovanie čohokoľvek, čo jej napadlo, všetko som riešil ja, zatiaľ čo ona sa tvárila, že je úplne sebestačná a že všetko je jej zásluha. Priatelia ma varovali, že je vypočítavá a že ľudí zneužíva, ale ja som ich ignoroval.. Bol som zaslepený tým, že som v nej videl pokračovanie vzťahu, ktorý som nikdy poriadne neuzavrel. Bola vo veľa veciach rovnaká ako ex.. Videl som len to, čo som chcel.. tie oči, to jej telo, tú predstavu že je iná a všetko ostatné som prehliadal.. Až keď sme boli dlhšie odlúčení, začal som vidieť jasnejsie. Porovnal som ju s inými ženami, s ľuďmi, ktorých poznám a ktorí sú normálni a féroví.. A vtedy som pochopil, že som sa nechal oklamať, oblbnúť... Bola to len krásna schránka, ktorá vyzerala dobre navonok, ale vo vnútri bola prázdna a vypočítavá a všetko, čo som jej dával, brala, a brala a brala. Nič naspäť... Len výhody, pohodlie a istoty, ktoré jej poskytoval niekto iný... kto? no ja predsa. Takže áno, možno som hlupák.. Ale aspoň teraz viem, že už nikdy nepôjdem slepo za niekým, kto vyzerá dobre, ale nemá v sebe nič, čo by stalo za to. No spoznal som popri tom ju, tú druhú, tu ktorá je jej úplnym opakom a s ktorou som porovnával.. Ak na ňu narazíte vyhnite sa jej obklukou... využije vás, vycicia vás.. pripraví vás o čas i energiu... či ste chlap ,alebo zena.. Moja "Milovana Okaňa" ...

Strana
z2
anonym_5c8bfa
20. feb 2026

@anonym_autor aj tebe by sa mal kazdy vyhybat.. si naivný jak 3 rocne decko po dvojkopčekovej zmrzline

anonym_d30bc2
20. feb 2026

Prišiel si sa poľutovať? Či my ti máme teraz splatiť niečo? Ďakujeme za príspevok o nicom.

januska12323
20. feb 2026

Nuž nemáš byť naivný čo ti na to povedať.

biba_18
20. feb 2026

no. lepšie neskoro ako nikdy sa hovorí…

motylik2559
20. feb 2026

@anonym_autor To je dej z nejakej knihy, alebo namet na knihu? 😄 Uplne mi ten text pride tak napisany so vsetkym. Bude aj pokracovanie dejstva? Vies co, radsej nie, radsej sa spoj s vydavatelom a ako roman to mozno bude zaujimave citanie pre 15+ . Aspon na tom trhnes😄

lucka_ke
20. feb 2026
@motylik2559

@anonym_autor To je dej z nejakej knihy, alebo namet na knihu? 😄 Uplne mi ten text pride tak napisany so vsetkym. Bude aj pokracovanie dejstva? Vies co, radsej nie, radsej sa spoj s vydavatelom a ako roman to mozno bude zaujimave citanie pre 15+ . Aspon na tom trhnes😄

@motylik2559 dnes je viac takýchto autorských príspevkov

motylik2559
20. feb 2026
@lucka_ke

@motylik2559 dnes je viac takýchto autorských príspevkov

@lucka_ke No ved ak je to buduca kniha aspon cca 200stran, tak ma viacero kapitol🙈

autor
20. feb 2026

text ma svojeho adresáta. ona si to tu nájde, nebojte, Večer bude prihlásena, tak ako každý večer.

crazy_cat_lady
20. feb 2026

A ked si to precita, tak co? Cakas, ze si bude spytovat svedomie?

lucka_ke
20. feb 2026
@motylik2559

@lucka_ke No ved ak je to buduca kniha aspon cca 200stran, tak ma viacero kapitol🙈

@motylik2559 aj minule tu boli také divné príspevky a potom sa autorka priznala, že si skúša písanie knihy a chcela poznať názor čitateľov

tiezjedna
20. feb 2026
@anonym_autor

text ma svojeho adresáta. ona si to tu nájde, nebojte, Večer bude prihlásena, tak ako každý večer.

@anonym_autor možno sa dozvieme, že ho máš malého...😉🍿

autor
20. feb 2026
@tiezjedna

@anonym_autor možno sa dozvieme, že ho máš malého...😉🍿

@tiezjedna je to možné. to by sa na ňu podobalo. Ja som sa to dozvedel na jej bývalého od nej..

anonym_b589bf
20. feb 2026

Pouč sa, ze krasne telo nestaci..

tiezjedna
20. feb 2026
@anonym_autor

@tiezjedna je to možné. to by sa na ňu podobalo. Ja som sa to dozvedel na jej bývalého od nej..

@anonym_autor tu už chýba len informácia, že každé dieťa má iného tatinka a budeš príklad učebnicového vola... sorry😉

arek00
20. feb 2026

Hlavne je, ze si sa uvedomil 💪. Nech ti to vyjde s novou ❤️🤛😎

anonym_5c8bfa
20. feb 2026

Podla mna je rada ze sa ho zbavila a nie este aby si tu citala odkazy a reagovala na neho🤣

enmery
20. feb 2026

Keď sa cct postaví, rozum sa zastaví....

anonym_d85b3e
Autor odpoveď zmazal
anonym_d85b3e
20. feb 2026

Mate troch chlapcov?

autor
20. feb 2026
@tiezjedna

@anonym_autor tu už chýba len informácia, že každé dieťa má iného tatinka a budeš príklad učebnicového vola... sorry😉

@tiezjedna nie,to zasa netlač do extrému. Ma zlé vlastnosti ale nie všetko.

autor
20. feb 2026
@arek00

Hlavne je, ze si sa uvedomil 💪. Nech ti to vyjde s novou ❤️🤛😎

@arek00 díkes. nebodaj si zažil niečo podobné?

viestta
20. feb 2026

Z Modreho kona sa stava odkazovac. Minule tu jeden oznamoval tej svojej, ze ju podviedol. No co uz, svet je plny sralov, ktori nemaju gule povedat to do oci...

evienmk
20. feb 2026

Keď je človek zamilovaný, veľa veci nevidí. Ale poučil si sa, veď kto z nás nerobí v živote chyby? Tak choď v živote ďalej, prajem Ti nech nájdeš šťastie.

autor
20. feb 2026
@evienmk

Keď je človek zamilovaný, veľa veci nevidí. Ale poučil si sa, veď kto z nás nerobí v živote chyby? Tak choď v živote ďalej, prajem Ti nech nájdeš šťastie.

@evienmk Dakujem, Momentalne je to vzťahovo tam kde má byť, čiže zatiaľ všetko super. Ale toto breme som musel zhodiť z pliec..

marci9
20. feb 2026

"chodila na výlety. Ja som jej to vybavil, či zariadil." Takže ty si jej vybavoval výlety a potom ti vadilo, že na nich chodila? Zamýšľam sa nad tým, načo by mi bol chlap, ktorý by mi nepomáhal vo všetkom. Keď si mám všetko riešiť sama, kúpim si radšej papagája.

luccys
20. feb 2026

Pateticka sr..ka. A podla mna to nepisal chlap.

anonym_ac65eb
20. feb 2026
@anonym_5c8bfa

@anonym_autor aj tebe by sa mal kazdy vyhybat.. si naivný jak 3 rocne decko po dvojkopčekovej zmrzline

@anonym_5c8bfa nie je jediný… tento príbeh znie, akoby ho pisal môj brat… akurát on ešte nevytriezvel a jeho dáma si na jeho úkor žije stále na vysokej nohe… ale ta jeho je asi múdrejšia, žiadne odlúčenie nepripadá do úvahy, drží sa ho ako kliešť, všade chodí s ním.

tiezjedna
20. feb 2026
@anonym_autor

@evienmk Dakujem, Momentalne je to vzťahovo tam kde má byť, čiže zatiaľ všetko super. Ale toto breme som musel zhodiť z pliec..

@anonym_autor dúfam, že je tu aj tvoja nová známosť a prečíta si to, pretože toto je viac než trápne a strašné voči nej... 🙄Ty si potrebuješ lízať rany, a nie oblbovať nejakú naivnú slečnu, ktorá si myslí, aké terno trhla🙄 Už len potreba napísať to sem, pretože vieš, že ex sem chodí, o tebe veľa vypovedá. Hlavne to, že nemáš ten vzťah vôbec vyriešený...

anonym_5088ad
20. feb 2026

@anonym_autor Určite ti dáva zo seba veľa. Len ty si nevďačný a vnímaš to ako samozrejmosť. Keby nedávala nič a len brala bol by si už dávno preč od nej. Zasa nehraj sa na samaritána, alebo na obeť.

anonym_27916b
20. feb 2026

@anonym_autor to sa ti stalo zato, že si hneď chcel ďalšiu ženu. Človek by mal byť istý čas sam, aby pochopil veľa vecí.

Strana
z2