icon

Ako sa citlivo opýtať partnera na aplikáciu?

21. jún 2025

mam partnera sme spolu pol roka, cize nie dlho.. je ku mne citlivy a pozorny, respektujuci a v podstate mu doverujem. No uz som si 3x vsimla, ze ked mi isiel nieco ukazat na mobile a na ploche isiel vyhladavat aplikaciu aby to bolo rychlo, sa mu vyrolovala smart ponuka aplikacii, ktore asi pouziva casto (tak to zvycajne byva) a bola tan aplikacia pokec. Ja som na pokeci roky nebola, pre mna je to totalny prezitok, ktory sa asi neda vyuzivat inak len za ucelom sexu. No najprv som mavla rukou, no vcera sa to stalo zas a kedze som bola na sluzobnej ceste 3 dni a tie 3 dni dako extra nekomunikoval, dostala som zvlastny pocit. Mam potrebu sa ho to spytat, len nechcem aby som vyzerala tak, ze mu leziem do mobilu, co som nikdy neurobila. Chcela by som sa na to spytat citlivo a respektujuco, nie konfrontacne a utocne. Lenze ma to vobec zmysel? Pravdu mi ajtak povedat nemusi, a ja budem vyzeral len ako chudera. Nechcem mat vsak partnera, ktory si honcuje na socialnych sietach. Ak potrebuje toto ku stastiu naco je vo vztahu. Neviem ako sa zachovat, aby som si zachovala tvar a dostojnost. Poradte

lindusss2016
21. jún 2025

Ako ste sa zoznamili vy? Cez net? Ja by som sa ho na rovinu opytala, na akych socialnych sietach figuruje.

autor
21. jún 2025
@lindusss2016

Ako ste sa zoznamili vy? Cez net? Ja by som sa ho na rovinu opytala, na akych socialnych sietach figuruje.

@lindusss2016 zozamili sme na sa ulici, oslovil ma. Ale teda viem, ze bol na zoznamkach Tinder, Badoo.. tie vymazal

rozkvet1
21. jún 2025

Neviem či ťa to upokojí ale strašne veľa zadaných mužov má Pokec žiaľ. Mne môj bývalý vravel že tam má mail, neviem či to bola pravda. Každopádne dobré by bolo možnosť zistiť ako sa tam volá, tým pádom môžeš zistiť ako často tam chodí a aké miestností navštevuje, ak si založis účet

autor
21. jún 2025
@rozkvet1

Neviem či ťa to upokojí ale strašne veľa zadaných mužov má Pokec žiaľ. Mne môj bývalý vravel že tam má mail, neviem či to bola pravda. Každopádne dobré by bolo možnosť zistiť ako sa tam volá, tým pádom môžeš zistiť ako často tam chodí a aké miestností navštevuje, ak si založis účet

@rozkvet1 nemam sancu ako zistit ako sa tam vola..ci daky navod?

lindusss2016
21. jún 2025
@rozkvet1

@rozkvet1 kto normalny bude udrziavat pokec kvoli mailu?

really8
21. jún 2025

Ked bude nieco hladat a vyskoci to tam tak normalne: ty mas pokec? Ja by som na to sla ako sranda ze ty mas pokec ha ha ha. Ale teda uz mam muza a ked aom na jeho mobile tak sa normalne opytam naco mu je ta a ta apka

0silvia0
21. jún 2025
@rozkvet1

@rozkvet1 aj ja tam mam mail uz hadam 30 rokov, ale kedze na pokec nechodim, medzi pouzivanymi strankami to ukazuje ako azet, nie ako pokec.

lion777
21. jún 2025

A aký je Váš vzťah, stojí za to? Vzťah sa mení a ak je kvalitný tak prehlbuje, ak je to muž, ktorému na tebe záleží, časom ti to aj sám povie, alebo to zmaže, alebo tam nebude chodit.

autor
21. jún 2025
@lion777

A aký je Váš vzťah, stojí za to? Vzťah sa mení a ak je kvalitný tak prehlbuje, ak je to muž, ktorému na tebe záleží, časom ti to aj sám povie, alebo to zmaže, alebo tam nebude chodit.

@lion777 to ano ale ak by tam nechodil tak by sa mu ta aplikacia neponukala ako prva v smart ponuke. Ale proste by bola na ploche. Toto je pre mna to, co ma znepokojuje.

autor
21. jún 2025
@0silvia0

@rozkvet1 aj ja tam mam mail uz hadam 30 rokov, ale kedze na pokec nechodim, medzi pouzivanymi strankami to ukazuje ako azet, nie ako pokec.

@0silvia0 ved to, ze on ma prave ten pokec aplikaciu..

autor
21. jún 2025
@really8

Ked bude nieco hladat a vyskoci to tam tak normalne: ty mas pokec? Ja by som na to sla ako sranda ze ty mas pokec ha ha ha. Ale teda uz mam muza a ked aom na jeho mobile tak sa normalne opytam naco mu je ta a ta apka

@really8 a ak sa to uz nestane? mam to v sebe nechat?

lion777
21. jún 2025

Ja by som si také ani nevšimla akože. Sledovala by som v reále aký je ku mne, ako si všíma detaily, aké má názory, aký je pri milovaní. Budovala by som vzťah a uchvátila ho , garantujem ti, že na inú nepozrie. Ak dáš do toho kvalitu, žiadny nick ti ho neuchmatne. Ale je tu základná otázka, stojí za to? Viac si ver , to je sebadôvera .

evcagabi
21. jún 2025

Povedz mu, ze jedna kamoska si zalozila pokec aby si nabalila chlapa a ha ha ha, kto uz je len odkazany na to, aby chodil na pokec v dnesnej dobe? Ze ty si tam chodila tak 100rokov dozadu. Aky to tam bol samy zufalec. A dodaj, aj ty si tam chodil? A zasmej sa. Chcela by som vidiet jeho ksicht😅

januska12323
21. jún 2025

Pokec nie je len za účelom sexu aj keď chápem tvoje obavy. Keď budete spolu tak sa opýtaj, pokiaľ tam nič zlé nerobí bude aj normálne reagovať.

rozkvet1
21. jún 2025

No tak ako sa tu dozvedam tak som mala a ty máš asi tiež zaletnika. Ma druhej strane nájsť ženu na Pokeci je podľa mňa celkom ťažké, vraj sú tam samé fejky, ciganky, ... No neviem, normálne sa na to spýtaj ale čakaj že bude tutlat. Ak nič neskryva nech sa tam pred tebou prihlási

autor
21. jún 2025
@rozkvet1

No tak ako sa tu dozvedam tak som mala a ty máš asi tiež zaletnika. Ma druhej strane nájsť ženu na Pokeci je podľa mňa celkom ťažké, vraj sú tam samé fejky, ciganky, ... No neviem, normálne sa na to spýtaj ale čakaj že bude tutlat. Ak nič neskryva nech sa tam pred tebou prihlási

@rozkvet1 prave do tohoto by som ist nechcela..
inak mi raz povedal, ze kedysi davno odtial mal babu na sex - za peniaze.. ale su to roky

rozkvet1
21. jún 2025

No tak to by ma ešte viac zneistilo... Naozaj chces chodiť s chlapom ktorý si platieval za sex . Prečo má teda stále Pokec , smutné

hellionka
21. jún 2025

… prepáč ale nechápem … normalne sa ho najbližšie ako budete spolu opýtaj: Ty máš pokec? Čo tam tak robievaš? Ukazeš mi to prosimta? … prečo si ženy myslite, že “nemáte právo” toto vedieť? Tak dávam mužovi to najintímnejšie, čo mám a “bojím” sa ho opýtať na jeho mobil? Lebo čo? … je to jeho sukromie? … nebláznite …

biba_18
21. jún 2025
@rozkvet1

@rozkvet1 ja mám na azete mail, ale apku pokecu som v zivote nemala…

1ryba
Odpoveď bola odstránená
domkakvet
21. jún 2025

On si platil za sex? Tak to je dobry red fleg. Na pokec sa mozes zaregistrovat a pozriet sa ci tam je, mozno tam bude mat aj foto.

moonlight1210
21. jún 2025

Teraz v zaciatkoch mozes akurat vyjadrit jasny nazor na toto (pokec, moznost nevery a tvoj postoj k tomu) a nechat tak.
Je na nom, co si z toho vezme.
A je na tebe, ci to, co si z toho vzal (ak ti to nevyhovuje) budes trpiet. A nakolko bude konzistentna so svojim nazorom, co si k tomu vyjadrila (od toho totiz velmi zalezi, ako vazne ta bude kedykolvek v buducnosti brat. Je nezmysel vyjadrit jasny postoj k niecomu, a potom to so zatatymi zubami tolerovat, len aby si o toho druheho neprisla. Preto zvaz, ako ten postoj/nazor vyjadris. Pozor na ultimatne vyjadrenia typu “to by som hned ukoncila/odisla”. To je smiesny prach do vetra. Zvycajne to nedodrzis a ten druhy to vie.).

Jednoducho vztah nefunguje tak, ze chces aj ovcu celu, aj vlka syteho. Teda, ze aj chces tohto muza a ponechat si niektore jeho vlastnosti a povahove crty, co ti vyhovuju, aj chces, aby sa zvysok vymenil za tebe vyhovujucejsi.
Je, aky je. Bud beries cely balik, alebo nechat tak a ides hladat ineho.

Detto to plati pre muza u zeny.

mdse
21. jún 2025

Aké caviky okolo toho. Však normálne by som sa ho opýtala, ako tu niektoré ženy píšu "Ty máš Pokec? Tam som kedysi chodila na zoznamku" - bez kriku, hystérie a rovno aj zoznamku by som spomenula.

esther100
21. jún 2025
@lindusss2016

@rozkvet1 kto normalny bude udrziavat pokec kvoli mailu?

@lindusss2016 aj ja mám pokec kvôli mailu a myslím,že som normálna

jumama
21. jún 2025

Kasli na pokec - skor rozoberte temu vernost, nevera - ako sa to chape, vseobecne bez ohladu na apky. Lebo to co ta trapi nie je obvaa z konkretnej apky, ale obava z moznej nevery.

Niekde som citala velmi pravdivy nazor paroveho psychologa - ze ludia casto nehovoria o nevere, o vernosti, kym je vztah este zdravy, akosi automaticky rataju, ze ich partner to ma rovnako ako oni, respektive, ze ich partner pozna, ako to maju v hlave nastavene oni. Zdoraznil ze treba sa rozpravat, zdelit partnerovi svoje hranice, dozvediet sa jeho. Mozete byt nazorovo velmi odlisni, len ti si tu svoju predstavy do neho projektujes a myslis si, ze automaticky je taky, po akom tuzis. Treba mu povedat, co sa ti paci, co uz by si nerespektovala... a treba zsístit ako to ma on. A hladat nejaky kompromis, zosuladenie, odpovede na otazky, ze co s tym, ak je medzi vami nazorova medzera.

Podla mna takyto rozhovor je zdravsi ako rozhovor o nejakej apke, ktory moze spustit hadky, osocenie z narusania sukromia, osocenie zo ziarlivosti, klamstva z jeho strany. On nemusi vediet, ze sa ho to pytas kvoli tej apke, ludia su na svoje sukromie a na svoje slobody haklivi. Ale - ak sa ho spytas na nazor a povies mu svoj, je to ine. Ak mas vo svojom okoli par, co neveru zazil, alebo poznas film, mozete sa rozpravat o tom. O tom, ci niekedy bol nevery, alebo zazil neveru a co to s nim citovo urobilo... Takto zistis, ako nad tym premysla, ake miesto ti dava, co by voci tebe nikdy neurobil, a moze stomu doverovat viac... je to lepsi start debaty ako zacinat vypytovanim sa na apky v jeho mobile...

really8
21. jún 2025

Stane nestane, isto raz bude na mobile kym budes pri nom a akoze som si vsimla. A ak nie a bude si strasne kryt a chranit mobil najprv by som sa opytala ci tam ma nieco tajne. Ja si uplne neviem predstavit ze by som sa mojho priatela hanbila nieco opytat. Mozno prave pre to je z neho aj nasledne manzel

liusa82
21. jún 2025

ja by som ho nechcela ani zadarmo.Myslím toho tvojho.Akonáhle si napísala že mal nejakú na sexovačku tak sa mi prevrátil žalúdok a ešte aj platil za to 😀 no moj ty boh.Namiesto vypytovania sa čo tam robí by som už od neho utekala a brala roha .Ten sa nikdy nezmení to je skryté vnútri v človeku.Proste taká povaha si myslím.Ja by som mu už neverila aj keď to bolo dávno.To je teda materiál.Najhoršie ale je že takých je plno.Aj ženáčov.Najlepšie je človeku byť asi bez vzťahu a má pokoj.Kašli na neho.Inak ja tam mám tiež email x rokov starý.Väčšinou na reklamy a také hlúposti