icon

Ako sa dostať zo vzťahu, kde nie som šťastná?

15. júl 2025

ahojte, viem ze hlupa otazka … ale neviem co mam robit … sme s priatelom rok, ja 25 on 29 … byvam u neho cca 2 mesiace, v inom meste … odisla som kvoli nemu z prace ( z ktorej som aj tak chcela odist cize mi to nevadilo ) a nasťahovala sa k nemu … momentalne nemam pracu .. niesom v tom vztahu stastna .. nieje uplne zly, ale nedostávam od neho to co potrebujem, jednoducho niesme kompatibilní asi … mozno si poviete ze to som mala vediet hned, ano boli obdobia ked som sa za vsetko zadala a stale mu rozpravala ze ma trapi jeho spravanie niekedy, nic sa nezmenilo lebo on jednoducho taky je … ja potrebujem viac pozornosti, empatie, som viac citovo založená, on nie, uz ma to ubíja lebo viem ze to nezmenim … milujem ho, preto som to este neskočila … teraz nastal dalsi problem ze aj keby chcem odist momentalne nemam moznost lebo nemam pracu a mam nejake zdravotne komplikácie .. mozem sa vratit k rodičom ale necitim sa tam uplne dobre, tam byt by ma tiez trápilo … neviem co mam robit :( nedokazem mu dat len tak zbohom a zaroven viem ze sa nezmeni a mna jeho spravanie bude trapit stale lebo ja k sebe potrebujem ineho cloveka aj ked zly nieje … len jednoducho na mna extrémna flegma, mam pocit ze ho vobec nezaujimam

viestta
15. júl 2025

Najdi si robotu a odstahuj sa. Alebo sa odstahuj a potom hladaj robotu. Na co stracat cas vo vztahu bez perspektivy?

autor
15. júl 2025

este aby som to uviedla na pravu mieru- neživí ma, peniaze mam svoje a vsetko si platím sama, doteraz som cely cas robila takze nieco som mala našetrené … ale na vlastne bývanie zatial nie kym nebudem pracovat co este kvoli zdr problémom potrvá

reanda
15. júl 2025

ja by som sa vratila k rodicom.. ved tolko tam vydrzis, kym sa das zdravotne do poriadku.. rodicia budu tvoji rodicia vzdy, ale cudzi chlap nemusi byt tvoj partner, ked sa k sebe nehodite

iv007
15. júl 2025

Naspat k rodicom, vyliec sa a hladaj taku robotu aby si sa mohla osamostatnit. Vek uz na to mas.

anonym_351309
15. júl 2025

@anonym_autor nebuď sama k sebe nepríjemná, nevyčítaj si, že si dala šancu niekomu, kto nebol nebezpečný ani viditeľne extrémne nezodpovedný. Oceň sama seba za to, že hladáš, čo je dobré, v práci aj vo vzťahoch.

A potom si proste začni hľadať prácu aj byt/podnájom/dočasné bývanie u nejakej kamarátky, u člena rodiny, atď. Možno lacné zdielanie bytu so spolubývajúcimi na začiatok a neskôr, keď budeš mať trvalú prácu, nájdeš niečo lepšie.
Krôčik za krôčikom.

nikpa
15. júl 2025

@anonym_autor máš 25 rokov, život pred sebou, pozbieraj sa a začni žiť tak, aby si bola spokojná. Lebo predpokladám, že takto skončiť nechceš...

moonlight1210
15. júl 2025

S priatelom urcite aj spavas.

Tak sa zamysli, ci chces mat problem: bez prace, chora, s muzom, co je flegma a teba to nici a navyse tehotna.

Alebo u rodicov, zatial bez prace a chora. Ale bez chlapa, co ta nici a bez tehotenstva (pokial sa s nim nebudes nadalej stretat, akoze tomu davate este sancu, za ucelom sexu).

domkakvet
15. júl 2025

@anonym_autor naspat k rodicom, ano samostatny zivot je lepsi, ale nie s tvojim partnerom.

miadi
15. júl 2025

Chod k rodicom a neber to tak tragicky je to Len docasne riesenie. Vyriesis zdravotne problemy najdes novy job a mozes ist do podnajmu. 2m je dost kratka doba si zistila co inym trva 2-20r .

modratrixie
16. júl 2025

Ja som bola 14 rokov vydatá za takého muža a tiež som ho milovala a dúfala že si ma začne všímať 🫣 rozhod je ťažký ale nenaťahuj to zbytočne ako ja 😀. Ja som potom prišla ešte aj o všetkých priateľov a bola najhoršia takže môže to byť horšie. Vráť sa zatiaľ k rodičom to chvíľu vydržiš kým sa dáš dokopy ale taký vzťah nebude fungovať kde ti chyba to hlavne