icon

Ako sa efektívne zbaviť chlapa, ktorý nič neplatí?

19. okt 2025

Keď býva u mňa a nič nechce platiť..ako ho vypudiť?

leni1977
19. okt 2025

Zbaliť kufre a vyložiť pred dvere.

januska12323
19. okt 2025

Vypudiť? Snáď oznámiť dokedy si má nájsť nové bývanie, keď sa mu nebude chcieť. Zbaliť, zobrať kľúče a dovidenia.

anonym_e7a5fe
19. okt 2025

@anonym_autor čo je na tom zložité? Oznám mu, že nie si matka Tereza, aby si ho živila, že sa má do konca mesiaca vysťahovať, ináč mu vyložíš veci predo dvere a meníš zámok. Koniec.

melanta
19. okt 2025

Ak je manžel, tak vyhodiť ho môžeš až po rozvode. Ak nie ste manželia a byt je iba tvoj, daj mu týždeň a potom vymeň zámok a veci mu nechaj pred bytom. Ak úmyselne nikam von nepôjde, tak zavoláš políciu.

autor
19. okt 2025
@januska12323

Vypudiť? Snáď oznámiť dokedy si má nájsť nové bývanie, keď sa mu nebude chcieť. Zbaliť, zobrať kľúče a dovidenia.

@januska12323 hej vypudit lebo vie byť agresívny keď mu to normálne poviem manžel nie je chvalabohu

reela
19. okt 2025

Zbalit ho, kufre pred dvere, vymenit zamok

anonym_976563
19. okt 2025

@anonym_autor fú, to je priateľ? Známa takto svojho priateľa zbalila nechala tašky pred dverami a keď sa dobýjal zavolala políciu a bolo vyriešené viac sa nevrátil....

anonym_b06ec0
19. okt 2025

Keď vie byť agresívny, môžeš skúsiť niečo vymyslieť aby chcel odísť sám od seba, presne ti nepoviem keďže vás dvoch nepoznám ale niečo možno vymysliš

miselka257
19. okt 2025

skús ho zbaliť, dať kufre pred dvere a vymeň zámky 😁

minenkaa
19. okt 2025

@anonym_autor byt je tvoj?

koniarova
19. okt 2025

Zavolaj políciu, keď bude agresívny.

januska12323
19. okt 2025
@anonym_autor

@januska12323 hej vypudit lebo vie byť agresívny keď mu to normálne poviem manžel nie je chvalabohu

@anonym_autor keď bude agresívny zavoláš políciu.

motylik2559
19. okt 2025

@anonym_autor Ahoj, mas brata, kamarata,ktory by bol ochotny dojst? Ak ano, tak mu pobal vsetky veci, kym napr. pride odniekial ten agresor, ci z prace, ci z vonku, kludne ak treba si daj den dovolenky na to, nech pride brat/kamarat tiez-aby tam bol kym pride tento agresor a oznam mu, ze ma pobalene a ze nech ide kam chce, ale v tvojom byte uz nebude byvat ani minutu. Samozrejme si nezabudni vypytat kluce, pripadne nech ich pyta brat/kamarat. Nasledne idealne aj tak vymenit zamok pokial mas kopirovatelny kluc, lebo nemas istotu, ci si kopiu spravit nedal. Totiz su aj nekopirovatelne kluce, ked su bezpecnostne dvere a je sada 5 klucov k tomu a papiere od toho zamku v dverach, take ti neskopiruju. Idealne keby pri vykopnuti mu este brat/kamos pohrozil,ze nech nerobi ani do buducna dalsie problemy, pretoze takyto agresori zvyknu toto brat ako potupu a nasledne maju nutkanie sa tej zene pomstit trebars nejakym stalkovanim atd. Skus to takto, verim ze ti ci brat ak mas, alebo nejaky kamos pomoze, pripadne este ak nie je ani jedna moznost popros otca alebo zastupcu vlastnikov bytov, ak mate normalneho v pohode cloveka, pripadne nejakeho suseda. Drzim palce.

anonym_1e9fde
19. okt 2025

@anonym_autor ja som exovi normalne zavolala na pomoc policiu, ked nevedel najst vychod z mojho bytu. Obliekal sa na schodisku, zvysok veci si zbieral na ulici. A tiez mal sklony k agresivite, ale zrazu bol krotky ako baranok.

anonym_b3465e
19. okt 2025

Vymenit zamky,zavolat policiu,aby ho vyhodili.

columbovazena
19. okt 2025

@anonym_autor Čo je na tom ťažké? Normálne mu povedz prečo ho vyhadzujes, že je obyčajný prizivnik a dovidenia

cukroska
19. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Tak toho sa nezbavíš, keď si zvykol na dobré a zadarmo.

brontofuz
20. okt 2025
@motylik2559

@anonym_autor Ahoj, mas brata, kamarata,ktory by bol ochotny dojst? Ak ano, tak mu pobal vsetky veci, kym napr. pride odniekial ten agresor, ci z prace, ci z vonku, kludne ak treba si daj den dovolenky na to, nech pride brat/kamarat tiez-aby tam bol kym pride tento agresor a oznam mu, ze ma pobalene a ze nech ide kam chce, ale v tvojom byte uz nebude byvat ani minutu. Samozrejme si nezabudni vypytat kluce, pripadne nech ich pyta brat/kamarat. Nasledne idealne aj tak vymenit zamok pokial mas kopirovatelny kluc, lebo nemas istotu, ci si kopiu spravit nedal. Totiz su aj nekopirovatelne kluce, ked su bezpecnostne dvere a je sada 5 klucov k tomu a papiere od toho zamku v dverach, take ti neskopiruju. Idealne keby pri vykopnuti mu este brat/kamos pohrozil,ze nech nerobi ani do buducna dalsie problemy, pretoze takyto agresori zvyknu toto brat ako potupu a nasledne maju nutkanie sa tej zene pomstit trebars nejakym stalkovanim atd. Skus to takto, verim ze ti ci brat ak mas, alebo nejaky kamos pomoze, pripadne este ak nie je ani jedna moznost popros otca alebo zastupcu vlastnikov bytov, ak mate normalneho v pohode cloveka, pripadne nejakeho suseda. Drzim palce.

@motylik2559 a ten brat alebo kamos bude mat problem s policiu =)

autor
20. okt 2025

Už je preč akurát som dnes menila zámky

motylik2559
20. okt 2025
@brontofuz

@motylik2559 a ten brat alebo kamos bude mat problem s policiu =)

@brontofuz A za co by mal problem? On tam bude za to, aby nenapadol autorku, kedze pise,ze je agresor. Za take nieco nemoze mat ani postih, ked len dohliadne, aby odisiel. A mimochodom aj keby sa to zvrtlo nedajboze k bitke, tak za to,ze chrani slabsiu by ho policajti este aj pochvalili, tak netrep blbosti🙂 Navyse v JEJ byte.

motylik2559
20. okt 2025
@anonym_autor

Už je preč akurát som dnes menila zámky

@anonym_autor Super, tak uz mas pokoj🙂

brontofuz
20. okt 2025
@motylik2559

@brontofuz A za co by mal problem? On tam bude za to, aby nenapadol autorku, kedze pise,ze je agresor. Za take nieco nemoze mat ani postih, ked len dohliadne, aby odisiel. A mimochodom aj keby sa to zvrtlo nedajboze k bitke, tak za to,ze chrani slabsiu by ho policajti este aj pochvalili, tak netrep blbosti🙂 Navyse v JEJ byte.

@motylik2559 za vyhrazanie sa

motylik2559
20. okt 2025
@brontofuz

@brontofuz Pohrozenie a vyhrazanie je rozdiel😉 resp. upozornenie😉 a navyse, keby nemal o tom ani dokaz, tak by mal agresorko smolu...A navyse pohrozenie o tom, ze aby nerobil problemy do buducna sa ako vyhrazka ani povazovat nemoze🤷‍♀️🙂

autor
20. okt 2025
@brontofuz

@brontofuz vieš čo došla ku mne jeho mama a s jej pomocou som ho pobalila aj vyhodila...ani k nej už sa nemá ukazovať🙂

autor
20. okt 2025
@motylik2559

@brontofuz Pohrozenie a vyhrazanie je rozdiel😉 resp. upozornenie😉 a navyse, keby nemal o tom ani dokaz, tak by mal agresorko smolu...A navyse pohrozenie o tom, ze aby nerobil problemy do buducna sa ako vyhrazka ani povazovat nemoze🤷‍♀️🙂

@motylik2559 trochu mi príde že bude asi tiež taký prípad keď ho tu tak obhajuje..

motylik2559
20. okt 2025
@anonym_autor

@motylik2559 trochu mi príde že bude asi tiež taký prípad keď ho tu tak obhajuje..

@anonym_autor zrejme🤷‍♀️😄 ale kaslat na brontofuza, hlavne je, ze ty uz mas klud a radsej bud sama aj dlhsi cas, daj sa do poriadku, venuj sa sebe a svojim zaujmom, pripadne zmen uces a uvidis ako si budes uzivat ako ti je dobre bez tej agresivnej okovy co si mala pri nohe🍀

autor
20. okt 2025
@motylik2559

@anonym_autor zrejme🤷‍♀️😄 ale kaslat na brontofuza, hlavne je, ze ty uz mas klud a radsej bud sama aj dlhsi cas, daj sa do poriadku, venuj sa sebe a svojim zaujmom, pripadne zmen uces a uvidis ako si budes uzivat ako ti je dobre bez tej agresivnej okovy co si mala pri nohe🍀

@motylik2559 presne to mám v pláne 😚🙏

enmery
20. okt 2025
@anonym_autor

@brontofuz vieš čo došla ku mne jeho mama a s jej pomocou som ho pobalila aj vyhodila...ani k nej už sa nemá ukazovať🙂

@anonym_autor Ešteže jeho mama má všetkých 5 pohromade.

autor
20. okt 2025
@enmery

@anonym_autor Ešteže jeho mama má všetkých 5 pohromade.

@enmery no musela som ju do toho zatiahnuť lebo inak by sa ani vyhodiť nedal.. ale som rada budem mať kľud 🙏