Ako sa odmilovať od zadaného šéfa?
Ahojte ženy, nemáte rady ako zabudnúť a odmilovať sa zo svojho šéfa, ktorý je šťastné zadaný a viac ako očividne o mňa nemá záujem?
A možno to fakt nie je ona, len je niečo "v ovzduší" posledné týždne...😅
@tiana080 ty vies koho vlastne sleduje?
Ťažko uveriť ze to nie je ta istá 🤦🏼♀️
Ja dúfam, že to je tá istá lebo dve také už je príliš veľa na jeden život.
Baby, to nebude tá istá. Táto si je vedomá, že šéf nemá záujem.
@h2 no dufajme ze je to ta ista. lebo toto by uz bolo moc aj na kona

Podla mna to je ta ista, lebo ako ste ju odhalili, prestala pisat 😀 takto isto uz raz v tej jej diskusii reagovala..
Na druhu stranu, on uz predsa nie je jej sef, ked ju vyhodili, nie?
Nepísala som,lebo som bola na drinku s kamarátkami a bolí ma hlava
Ja mu nič nerobím, ani nie sme nejakí kamaráti, proste nadriadený a podriadený, len som sa zahľadela no ale do zadného by som nešla ani keby čo bolo no a chcem prestať myslieť na to lebo som z toho nakoniec akurát smutná
@ruxandra no už to nie je jej šéf, ale to napísať nemôže, lebo by sa tým prezradila.
@majo111222 včera pila
@bielasovicka ?
@majo111222 nie,alkohol
@rozculena necitala som to cele ale vraj ano
A čo s tým mám ja spoločné? Ani len sestru nemám
Anonym... Oznacim tu @menonepoviem3333. Ak bude komentovat pod svojim nickom, tak to nie si ty. 🙂 co vsak pochybujem
Ženy, mne sa nechce čítať 66 strán, prosím nenájde sa tu dobrá duša čo to nejako zhrnie? 🙏☺️
Ja mám mať niečo spoločné s tou psychopatkou? Aha ok...prečítala som si pár stran
@veronikaszabova v 66stranovej teme sa po 2dnoch odmlcania ozvala vcera o 17:44, tato tema bola zalozena o 17:42 😀 velka nahodicka by to bola, ze 2 rozne osoby v 1 case riesia to iste 😀
Hotová detektívka to je. Ja však nikomu neubližujem, neprenasledujem a nevtieram sa. Škoda slov,myslela som,že niekto mi tu naozaj poradí, ale asi som chcela veľa. Nevadí, vysporiadam sa s tým.
@veronikaszabova Bingo! Nechcelo sa mi s tym crcat, dakujem :D este aj rovnako pise, s rovnakymi chybami... Je to na stopro ona

@autorka prosim ta nehraj to na nas. Tak co ako to dopadlo? Sestra a mama sa uz uvedomili alebo hladas na MK inspiraciu na dalsie vymyslene temy? No daj vymisli si nieco este