icon

Ako sa odosobniť, keď láska nie je opätovaná?

25. dec 2023

Dobrý deň. Idem si po radu k vám. Ako sa dá najrýchlejšie odosobniť od človeka ktorého máte radi a cítite k nemu viac ako kamaractvo len škoda že z mojej strany. Ona to cíti inak. Tak teraz neviem či bojovať o ňu ďalej alebo nechať ísť. Pekne sviatky prajem a Ďakujem za rady.

Strana
z2
sima338
25. dec 2023

Ja oceňujem, že si racionálny chlap a chápeš, že z jej strany je to také ,,nijaké". Ono vieš, jej možno dobre padne spoločnosť na prechádzke, mať si s kým pokecať na káve či si dať obed, ale možno v kontexte nejakej sexuálnej príťažlivosti myslí na niekoho iného. A možno ťa chce len ,,vytrápiť" a nechať na všetko dlho čakať. To ženy robia, ale keď sa to naťahuje príliš dlho, aj každého chlapa to hold omrzí. Neopätovné city sme asi zažili všetci aj odlúčenie, ktoré bolelo, mňa bolel aj rozchod s toxickým partnerom a veru to trvalo, hoci racionálne som vedela, že to nemá zmysel ani budúcnosť. Je to klišé, ale chce to čas, nájdi si iný ,,obchod", venuj pozornosť inde, iným aktivitám a zamestnaj hlavu inak. Ono to nepôjde hneď, ale časom budeš veci vnímať inak, z inej perspektívy a príde niekto, kde to klapne hneď a bez prekážok. Držím palce!

thoughtfulweirdo
25. dec 2023

Autor, v tom prípade by som sa riadila osobným kontaktom a nie vypisovanim, najmä, keď nie ste tínedžeri 🙂 veď normálne randite, spoznávajte sa, zbližujte sa postupne aj fyzicky. Veľmi záleží od toho, čo od partnerky vlastne očakávaš, či máš 35 a chces svadbu a deti, alebo máš 50 a chces len partacku na život 🤷🏻‍♀️ v tom druhom prípade máš čas ísť na to pomaly.

rorino
25. dec 2023

O čo chces bojovať,keď z druhej strany nie je záujem.Vydrz,čas to vyrieši😉

Strana
z2