icon

Ako sa odpútať od človeka, ktorý ubližuje?

8. dec 2024

Ako sa odpútať od človeka ktorý vám stále ubližuje, ponižuje, nič a nikto mu nie je dobrý..len on sám je dokonalý.Máme malé dieťa,ja nemôžem byť unavená ani nič.Malé je náročné ako aj prvé a prosté jeho odpoveď keď niečo neurobím je že sa len vyhováram a zabudla som jeho argument keď mi niečo vyčíta je že sa ,,rozvedieme,,toto mi predhadzuje na oči posledné veľmi často.Nemozem si povedať vlastný názor, nič lebo len on má pravdu.Mna hneď územný.Sme spolu už dlho a toto je už podľa mne vrchol všetkého,ako sa narodilo druhé dieťa tak katastrofa..ale aj predtým bol taký..A keď poviem že je ku mne hnusný?jeho odpoveď je že ,, musí,,lebo to a hento
Mám už toho niekedy ozaj dosť,nemám sa s kým porozprávať,nemám kamarátky a máme toto na nos vešať nebudem 😭😭😭aj do staršieho dieťaťa má stále niečo
Toť môj výlev

dadka1997
8. dec 2024

Podaj o rozvod ty, či ta takto bavi žiť?

bavlnka92
8. dec 2024

máš možnosť práce? máš kam odísť? podaj žiadosť ty. tie si otrok ani handra aby si so sebou nechala zametať.

cimage
8. dec 2024

Poziadaj o rozvod a ked s tym zacne, tak mu zamavaj pred ocami s papiermi, ze uz sa stalo. Myslim, ze len hra formu, ale rozviest sa nechce. Lenze pre teba a deti to nie je dobre prostredie.

maca1984
8. dec 2024

Ja som sa včera dozvedela , že kamarátka podala o rozvod.
10 ročné manželstvo, 2 deti.
Tiež má takého "najmúdrejšieho, najdokonalejšieho , naj všetko ".
Nikdy som nerozumela tomu čo na ňom vidí,ale nemontujem sa druhým do vzťahov.
Teraz sa však teším s ňou, hneď vyzerala inak.
Nie ako strhaná mátoha čo na sebe nosí kopu trápenia, lebo nech urobila čokoľvek, vždy to bolo zle.
Otázka je, čo s tým chceš robiť ty.

iwesska
8. dec 2024

Super,ze aj predtym bol taky a spravili ste si dalsie dieta👍 Kym si seba nezacnes vazit sama a nekopnes ho do riti,nikto to za teba neurobi. S takymto chumajom chces vychovavat deti? Ozaj? Predbehni ho s tym rozvodom,nech mu vytries zrak skor,ako to urobi on.

zafo7
8. dec 2024

@maca1984 toto poznam z osobnej skusenosti. Po rozhodnuti o rozvode obrovsky balvan dole zo srdca...

maca1984
8. dec 2024

@zafo7 nečudujem sa.
Niekedy je ten rozvod jediná možnosť.
Život máme len jeden, na čo sa trápiť/nervačiť, a ešte nebodaj aj deti ?
Tie tiež nie sú slepé, hluché.

maminkadeticiek
8. dec 2024

Preco zijete s debilmi?

januska12323
8. dec 2024

Načo s ním si a ešte si narobíš dve deti? Rozvod je to najlepšie čo ťa môže postihnúť ale keď chceš trpieť nech sa páči.

janickajanicka
8. dec 2024

Presne ako cez kopirak u mňa. Dokonca keď mi bolo do plaču, mala som to zakázané. Nesmieš! Psychológ sa ma spýtal ci poznám termín psychická šikana, lebo to sa mi deje. Už som rozvedená,balvan mi zatiaľ nepadol, a je to horšie a horšie s jeho atakmi voči mne. Držím palce. A taktiež staršie dieťa je už dosť staré na to aby chapalo a s nim robí presne to co somnou. Treba spáliť most.

wayway
8. dec 2024

ten tvoj „muz“ ta tak dava dole ze az… chod prec, kym z teba nespravi trosku.

rezanka73
8. dec 2024

Rozvod jednoznačne

danica2711
9. dec 2024

keď "aj predtým bol taký", už svadba bola hlúposť, dve deti už hlúposť kolosálna (nemyslím to tak, že mať dve deti je hlúposť, ale je hlúposť mať deti s kktom). Najvyšší čas dostať rozum a odísť

martinadomianova
10. dec 2024

Píšeš, ze aj predtým taký bol. Načo si si ho potom preboha vzala a mala s nim dve deti ??? Ved si v podstate zato môžeš sama.

enmery
10. dec 2024

@martinadomianova Pretože dúfala, že sa zmení🤣Stará dobrá klasika.