icon

Ako sa odpútať od muža bez budúcnosti?

3. jan 2026

Bože baby ja som taká krava. Namotala som sa na jedného chlapa (mentálne podľa mňa stále chlapca). Netuším čo na ňom vidím, ale z nejakého dôvodu sa na neho neviem vykašľať. Poznám ho ešte zo školy, ale pred rokom sme sa znova stretli. Najprv to bolo fajn už sa to schyľovalo k spoločnému bývaniu. Potom mi povedal, že je toho na neho veľa a, že potrebuje aspoň mesiac pauzu. Už vtedy mi to mohlo dôjsť, ale ja som počkala. Zas sme sa dali dokopy, ale už to nie je ako predtým. Nežijeme spolu, obidvaja máme svoje byty. Je milý, pozýva ma von, píše mi... Volá ma k nemu, ale väčšinou to je len o jednom. Vraj ma ľúbi, považuje za svoju partnerku a s nikým sa nestretáva, ale nie som si tým na 100% istá. Mám pocit, že predtým boli jeho city reálne, ale potom sa niečo stalo pretože teraz sa cítim ako nejaká kamoška s výhodami. O tom spoločnom bývaní a plánoch už nehovorí, keď sa ho na to spýtam, povie, že máme čas (hlavne, že po tom pol roku vzťahu to navrhol sám). Na Vianoce ani nechcel, aby sme boli spolu. Sám mi povedal, že mu to takto vyhovuje. Asi ani ja s ním nevidím budúcnosť, ale stále to "ukončenie" nášho "vzťahu" odkladám. Neviem sa na neho vykašľať. A navyše ma zneistila naša spoločná kamarátka, ktorá mi poradila, aby som mu dala čas. No zmätená som sama zo seba.

gribka1
3. jan 2026

Aby si mu dala čas? Veď už si mu dala a zhoršilo sa to. Neviem, čo ti poradiť, keď je riešenie rozchod, tak bez bolesti to nebude.

anonym_3373bf
3. jan 2026

@anonym_autor naco cas? Kamosku vymen lebo evidentne ti nevie s rozumom poradit a jeho posli do riti
Ja by som takto cas nestracala a bola len niekojo matracom kde si moze pichnut, hnus
Nemas sebeuctu?

anonym_7261d2
3. jan 2026

evidentne to hrá do stratena. tiež nevylučujem že nie je na obzore niekto iný.

anonym_416159
3. jan 2026

Áno, si krava. Prepáč.

domkakvet
3. jan 2026

@anonym_autor omrzela si ho, ale sex mu vyhovuje.

enmery
3. jan 2026

Takéto vzťahy/haha/ sú pre totalne citovo nezainteresovanych. To ty nevieš, tak z toho vycuvaj. Dnes sa tu roztrhlo vrece doslova so zúfalými ženami.

anonym_123bc3
3. jan 2026

@anonym_autor zíde z očí, zíde z mysle.

tinka3435
3. jan 2026

A načo chce čas?čo vtom čase chce akože robiť ?len snim stracas čas podľa mňa

anna777115
3. jan 2026

Tak, ale tou kamoškou s vyhodami, si sa pasovala ty sama.

vorkola
3. jan 2026

No ja by somto s nim ukoncila
@anonym_autor

anonym_50b7f8
3. jan 2026

Ziadna kamoska s vyhodami,kde mas istotu,ked nahodou otehotnies?

enmery
5. jan 2026

@anonym_autor Odkáž kamoške, že je pekne mimo. Muži v tomto nefungujú ako ženy. Muž presne a hneď vie, či danú zenu chce a aj načo. Tento tvoj ti dava jasne najavo, že chce len sex a týmito rečami si ta akurát drží poblízku na sex. Chlap, ak zenu skutočne chce a nie je je to vadný kus, pohne aj horou a nepotrebuje "ziadny" čas. Ale tak pokojne čakaj poslušne. Výsledok bude rovnaký a nemily pre Teba. Toto sú tie red flags, z ktorých sa tu mnohé rady vysmievajú, že neexistujú.
Nie, ty nebudes ta osudova spasiteľka, do ktorej sa bezhlavo zamiluje a ona vylieci jeho zranenu dušičku naučí ho milovať.