Ako sa opýtať priateľa na jeho správanie?
Ahojte, nedavno som sem pisala v jednej diskusii:
nechala som to odvtedy cele nejak tak a neriesila.. ale dnes rano som nahodou natrafila na instagrame na profil jednej slecny, ktoru moj priatel sleduje a pred dvoma dnami jej komentoval fotku so slovami, ake je krasne ziena.. tak som si ju pozrela aj na facebooku a aj tam jej ,,osrdieckoval,, vsetky jej fotky pricom mna si na fb ani do priatelov stale nepridal.. viem co mi vsetky poviete a suhlasim s vami uz vopred, uz som si chvalabohu zlozila ruzove okuliare, len moje srdce to stale nechce velmi prijat ale hlava vie kolka bije a co treba robit.. len nechapem jednu vec - preco to robi? Co z toho ma? Alebo to naozaj taha na viac stran? 😔
Chcela by som sa ho na ten komentar tej zene opytat priamo ale neviem vobec ako, neviem ako zacat proste a ani nic lebo ,,naoko,, je vsetko ok.. cert nam bol dlzny vsetky tieto socialne siete, hoci asi to nie je ani tymi sietami samotnymi ako nim…
@motylik333 akoze je to naozaj pekna zena to musim uznat 😂 ale keby aj nebola, to nie je pointa toho.. a okrem toho myslim, ze uz viac ani nebude nutne nic riesit, nakolko od vcera nekomunikujeme a zrejme ani uz nebudeme, takze to pojde do stratena
Pekných žien je plná riť. S týmto 40tnikom by si to riešila stále. To Ťa radšej ja pozvem na drink, kávu😄. Mám rada dobrých ľudí.😄
@enmery haha rada prijmem pozvanie 😀 ...uz som urobila aj preventivne opatrenia - vymazala fotky z mobilu, aby sa neprebudil spomienkovy optimizmus nedajboh 🙈
To si urobila dobre. O istý čas ho budeš vidieť už inak. Strašný chudák. Ja som Tvoj príbeh vtedy a teraz čítala priateľovi a ten sa chytal za hlavu. Keď budeš chcieť, napíš mi správu a vymeníme kontakt.
@enmery aj ja sa uz chytam za hlavu, ked som si spatne obe svoje diskusie citala 🙂 dakujem a ozvem sa 😉
Ale neboj sa, on sa ešte ozve, dokonca čím viac nebudes na neho reagovať tým viac bude otravovat 😅
Autorka, prosim ta, nepis mu. Vidis aky je. Pre tohto muza netreba smutit. Navyse nevidiet sa 2 mesiace a bez dovery, to nepotrebujes..
@feuille
@la_dolce_vita
nebojte, ja mu pisat urcite nebudem 🙂 ak sa este ozve on, dam mu jasne najavo, ze je koniec a ak to bude nutne, zablokujem ho
Inak s tým, že nemáš šťastie na mužov súvisí tvoja nízka sebadôvera. Skús nejaký seba rozvojový kurz, niečo, čo ťa posunie ďalej v tom, ako vnímaš samu seba. Ono je dôležité, čo vyžaruješ, pretože muži si vyberajú partnerky aj podľa toho. Až keď som začala mať rada samu seba a zvýšila som si sebavedomie, asi som vyslala svojmu terajsiemu manželovi nejaký signál, vďaka ktorému ma oslovil. Dovtedy sme sa poznali len z videnia a keď som sa ho potom pýtala, prečo ma neoslovil skôr, povedal, že zo mňa cítil odstup a že si netrúfol. Ale potom sa niečo zmenilo v mojom vyžarovaní, pôsobila som naňho inak, asi nejak priateľskejšie, lákavejšie, šťastnejšie.
@dharmasanata mýliš sa 😁 jeden môj ex mi to povedal narovinu. Napísal mi aj to, že premýšľal sexuálne nad svojou kolegyňou. Potom sa veľmi čudoval, keď som ho nechala. Aj také prípady sú.
@elizabeta56 ano je to tak, toto sa so mnou vlecie uz roky, odkedy som sa ako 18 rocna velmi trapila v prvom vaznom vztahu.. ale musim aj povedat, ze kedysi to bolo so mnou omnoho horsie a napr pred par rokmi by som v tejto situacii s tymto z Nemecka, pokracovala dalej a tvarila sa, ze zaujem o nu nevidim.. teraz som aspon vdacna za to, ze akonahle mi zacnu blikat kontrolky, tak dam na svoj instinkt a pocuvam rozum a znamost ukoncim, takze je tam posun chvalabohu... nateraz som si povedala, ze sa nejdem zatazovat nijakymi chlapmi, budem si uzivat sviatky, rodinu ktoru mam ozaj skvelu, zdrava som, pracu mam tiez rada - no co viac si priat 🙂 uz ziadne zoznamky a hoci by som aj nemala natrafit na svojho pana dokonaleho, nevadi, ved stastny zivot nezavisi od toho ci sme zadane, mame deti a podobne 🙂
Autorka, mne prides ako rozumna zena s dobrym srdcom a to urcite niekto oceni, niekto, kto si ta zasluzi.. a inak nic nove? Stale ignoracia z jeho strany?
@la_dolce_vita dakujem ti za pekne slova, uprimne, tiez si myslim ze na dnesnu dobu som rozumna a mam spravne zrovnane zivotne hodnoty, viem sa spravat v spolocnosti a snad to nevyznie povrchne, ale ani medzi najskaredsie nepatrim si myslim :D ...a paradoxne, napriek tomuto vsetkemu, sa mi stale dokola deju tieto veci a naozaj vzdy natrafim na muza, ktory bud nie je voci mne lojalny, alebo je mamickar, mala som tu cest aj s manipulatorom, chorobnym zgrlosom - proste vsetko vadne kusy... tak sa sama seba pytam, cim to preboha je, ved ja samozrejme tiez nie som dokonala, ale stale si myslim ze som pouzitelna vo vztahu ako z mileneckeho smeru, tak aj z rodinneho... zamyslam sa nad tym, ze bud je ozaj lojalnych muzov ako safranu, alebo je naozaj chyba niekde vo mne...
stale ignoracia, neozval sa, ja som si ho uz medzicasom stihla odstranit aj z instagramu a vymazala som vsetky spravy a aj fotky s nim, nech ma to zbytocne nelaka...
No ja som to myslela tak, že aby videl, že si to teda videla, ten jeho koment k tej žene.
@motylik333 on uz to vie, ja som sa ho na to opytala

Šak to okomemtu aj Ty pod jeho koment, že:,, ehjaa, fakt kočka, máš dobrý vkus chlape 😗".