icon

Ako sa pomstiť partnerovi za podvádzanie?

12. aug 2026

Ahojte. Dajte mi tip. ako sa pomstit partnerovi ked vas podvedie? .. Dakujem.

Strana
z4
anonym_9f4e40
•
13. aug 2026

Zaplat si solo dovolenku a odlet.
Tebe v tvojom veku este nikto nevysvetlil ze chlapi maju taketo hystericke reakcie uplne na haku a nikdy nezareagujubtak ako zena?Pobalit sa,odist,ignorovat,zablokovat.

anonym_f21905
•
13. aug 2026

napis Boriskovi Kollarovi nech ta pride opelovat a posli mu fotky

anonym_ac46ec
•
13. aug 2026

Vztah je nefunkcny.Cize rozchod, zablokovať.Nedrz sa zubami nechtami v nefunkcnom vztahu ako taka chudera ktora nemá na ineho.

huxy
•
13. aug 2026
@anonym_300134

@huxy bože ako to prezivas? len chudera sa potrebuje pomstiť . Co ju ma chytit a vyhodit von oknom?

@anonym_300134 prežívam? A len chudáci a chudery musia podvádzať namiesto normálneho rozchodu

anonym_e6f12d
•
13. aug 2026
@anonym_300134

@anonym_e6f12d je to na paragraf. Lebo spravy neboli jej

@anonym_300134 ano ale ta druha jej ich poskytla sama to nie ze sa mu “nelegalne bez povolenia” hrabala v telefone 🙂
Ze ich zverejnila no hold, efekt to malo 🙂
A je to uz par rokov dozadu

explorer666
•
13. aug 2026

Nájdi si najvyššiu bytovku v meste, vyjdi úplne hore, postupuj dole a na každom poschodí v každom byte si uži skaždým chlapom. Potom si nájdi druhú najvyššiu, tretiu najvyššiu.... a pokračuje pokiaľ to bude baviť, alebo získaš dojem, že si pomstená...

anonym_74c06b
•
13. aug 2026

Podvadza ta, cize ta ma v prdeli a bude mat v prdeli aj tvoju pomstu. Ak su tam deti a pouzijes na pomstu tie, tak si presne taka hlupa ako ta otazka.

anonym_d16a38
•
13. aug 2026

@anonym_autor nedávno som.čítala že zwna dala muzovi prehánadlo a sekundovym lepidlom mu zalepila ritny otvor.....najma ai neber príklad....čokolvek urobíš sebe tým ublížiš viac

anonym_300134
•
13. aug 2026
@anonym_e6f12d

@anonym_300134 ano ale ta druha jej ich poskytla sama to nie ze sa mu “nelegalne bez povolenia” hrabala v telefone 🙂
Ze ich zverejnila no hold, efekt to malo 🙂
A je to uz par rokov dozadu

@anonym_e6f12d ani poskytovanie a zverejňovanie sprav bez súhlasu dotknutej osoby nieje zákonné

ankare
•
13. aug 2026

@anonym_autor Žiadna pomsta. Na každú svinu sa varí voda... Ty si nekaz karmu kvôli nemu, nestojí za to.

anonym_e6f12d
•
14. aug 2026
@anonym_300134

@anonym_e6f12d ani poskytovanie a zverejňovanie sprav bez súhlasu dotknutej osoby nieje zákonné

@anonym_300134 no boooze tak sa tu teraz z toho poskladaj ako origami, nieje to uz aj tak jedno? 🤣
Si vztahovacna ako zarezane trenky

anonym_5cfa2d
•
14. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_03a6f9 to je slabe. Nezaberie.

@anonym_autor ak by sa mi to stalo tak by som urobila niečo pre seba, nejaku vyraznu zmenu, spraviť zo seba kočku, kupiť drahu kabelku, zmeniť učes. Vymakať telo. Proste ak by ma stretol bol by uplne paf. A kupiť drahy zvodny parfem. Chlapov to opanta. A nech vidi očo prišiel. Dať si nadherne šaty a usmievať sa na svet. Tak by som to spravila ja....

anonym_300134
•
14. aug 2026
@anonym_e6f12d

@anonym_300134 no boooze tak sa tu teraz z toho poskladaj ako origami, nieje to uz aj tak jedno? 🤣
Si vztahovacna ako zarezane trenky

@anonym_e6f12d ty si blba. Je to informácia a upozornenie.

misicka31
•
14. aug 2026
@anonym_autor

Chcem vidiet ako s podlomenymi nohami klaci na kolenach place, bucha si hlavu o zem a zvracia .. A nevladze vstat.

@anonym_autor niečo na sranie splní všetky tvoje podmienky 😀

piridoxin
•
14. aug 2026

"vyhla si sa guľke", človek, čo to urobil, k tebe nepatril. Neubližuj si míňaním svojej vzácnej energie na mŕtvy, chorý vzťah. Venuj ju Svojmu šťastiu.

anonym_656d68
•
14. aug 2026

@anonym_autor vyves je tč na stránky kde sa ponúkajú erotické služby. Odiď a maj ho u prdele. Nerieš ho

anonym_9728be
•
22. aug 2026

Rozíď sa a buď vyrovnaná, dobrá žena ....aby vedel o čo prišiel ( keď by si vo vzťahu zostala je dosť možné že ťa podvedie znova, keď už raz to spravil )

Strana
z4