icon

Ako sa pomstiť za neveru priateľa?

slavkapalcakova
19. júl 2025

Dobry den, chcela by som sa spýtaťči máte niektorá skúsenosť s takou vecou : s priatelom sme 1,5. V minulosti mal app Badoo. Znova si to stiahol a vypisuje tam ženam. Zacal intenzívne vypisovat tipu spravy ze ci sa nejaka nejde stretnut cez vikend. Je mu to jedno tvári sa ze o nic nejde. Ja to vnímam ako neveru. Dá sa. Nejak za toto pomstiť?

chillibubble
19. júl 2025

tak sfleku mi napada, ze rozchod by bola dobra pomsta. ci?

viestta
19. júl 2025

Preco pomsta? Myslis, ze by ti to prinieslo zadostucinenie a on by sa spamatal? Nie, ani jedno ani druhe. Ked mu nedoverujes, je cas rozmyslat o tom, ci ma taky vztah cenu

minenkaa
19. júl 2025

@slavkapalcakova preco sa mstiť,koli čomu,dá sa to vyriešiť rozumnejšie ale to ty asi nepochopíš

terezka1947
19. júl 2025

@slavkapalcakova veď si trošku váž samú seba.
Načo pomsta?kto normálny si počas vzťahu potrebuje písať s niekým iným...
Nech ho tak a nájdi si niekoho normálneho

stellarstar
19. júl 2025

Vyhoď ho

gribka1
19. júl 2025

Pomstiť? Kopnúť do zadku je tá najlepšia odpoveď.

pralinka25
19. júl 2025

naco ti je taky chlap? naco plytvat energiou na pomsty a stracat cas pre takeho cloveka? si komplet?

anonym_c546ea
19. júl 2025

@slavkapalcakova zbytocne stracat cas s takym priatelom. Preco hlada na zoznamke, ked ma teba? zasluzis si lepsieho

katica06
19. júl 2025

@slavkapalcakova machu plyvať časom a energie na pomstu , takého chuja iba vrátiť do obehu.

taktotedanie
19. júl 2025

@slavkapalcakova vypomstit? Pobalit veci, ukazat mu prostrednik a dovidenia
A ty sa preber a zacni si samu seba vazit lebo blbec ta ma akurat tak za rohozku , s ktorou si poutiera psie 💩

miadi
19. júl 2025

Chod na koncert Cold play s niekym. 😃

sissy27
19. júl 2025
@chillibubble

tak sfleku mi napada, ze rozchod by bola dobra pomsta. ci?

@chillibubble to nebude pomsta, ale vyslobodenie a konecne by mu bolo dobre 😂 toto ale autorka nechce 😂

sissy27
19. júl 2025

@slavkapalcakova gutalax a lieky na spanie a posli ho spat k frajerke 😂

ruxandra
19. júl 2025

Podľa mna jediná možnosť je rozchod.

Ale tak ak chces niečo viac, tak vytvor si falosny profil na badoo, nájdi ho tam, napis mu, namotaj ho, vytiahni na stretnutie a potom tesne pred to stretnutie zrus, vymysli si nejakú hlúpu výhovorku a dohodni sa s ním znova o pár dní a zase to hodinu pred tým zruš. A potom sa jedenkrát dohodni a neprid a uz sa nikdy neozvi 😀 trápne, ja viem, ale každá pomsta je v podstate trápna

motylik2559
19. júl 2025

Ahoj, ty si este asi velmi mladucka a neskusena, ked sa chces pomstit,ze? Co ti ta pomsta pomoze?🤦‍♀️
Myslim,ze najlepsou a najväcsou pomstou bude, ked sa s nim rozides🤷‍♀️ Maj hrdost a sebauctu, pomsty nie su v móde.

cacianka
19. júl 2025
@ruxandra

Podľa mna jediná možnosť je rozchod.

Ale tak ak chces niečo viac, tak vytvor si falosny profil na badoo, nájdi ho tam, napis mu, namotaj ho, vytiahni na stretnutie a potom tesne pred to stretnutie zrus, vymysli si nejakú hlúpu výhovorku a dohodni sa s ním znova o pár dní a zase to hodinu pred tým zruš. A potom sa jedenkrát dohodni a neprid a uz sa nikdy neozvi 😀 trápne, ja viem, ale každá pomsta je v podstate trápna

@ruxandra to sa robí inak, namotat, dohodnúť stretnutie a potom tam prísť ahoj tu som 🤩

alickapusinka
19. júl 2025

Pomstiť sa však z nikým nebol ešte na stretnutia ani s nikým nespal.Aka nevera o čom píšeš že vypisuje z nejakou ženou to je nevera.Založ si badoo a daj aj TY svoj profil na zoznamku.Aka nevera nevera je ked spolu by s nejakou spal a nie pomstiť sa za niečo čo nič neurobil.A rozíd sa s ním máš strašne male sebavedomie a asi aj malo rokov.Tak ozajstne dospela žena nezmyšľa.

vilma7
20. júl 2025

A pomôže to nejako? Pomsta? Asi nemáš ešte ani 20, alebo?

domka222
20. júl 2025
@alickapusinka

Pomstiť sa však z nikým nebol ešte na stretnutia ani s nikým nespal.Aka nevera o čom píšeš že vypisuje z nejakou ženou to je nevera.Založ si badoo a daj aj TY svoj profil na zoznamku.Aka nevera nevera je ked spolu by s nejakou spal a nie pomstiť sa za niečo čo nič neurobil.A rozíd sa s ním máš strašne male sebavedomie a asi aj malo rokov.Tak ozajstne dospela žena nezmyšľa.

@alickapusinka ty asi tiež nemáš tých rokov veľa.

ruxandra
20. júl 2025
@cacianka

@ruxandra to sa robí inak, namotat, dohodnúť stretnutie a potom tam prísť ahoj tu som 🤩

@cacianka ano, aj to je možnosť 😀 ale mne sa viac paci taka manipulatorska praktika, ze chvilu akože mas zaujem a chvíľu nie. To človeka viac namota a potom to odhalenie moze viac bolieť 😀

martinka13
20. júl 2025

Pomstiť? A to Ti ako pomôže v tomto vzťahu? Jedine sa rozísť. Váž si seba a svoj život.

cacianka
20. júl 2025
@ruxandra

@cacianka ano, aj to je možnosť 😀 ale mne sa viac paci taka manipulatorska praktika, ze chvilu akože mas zaujem a chvíľu nie. To človeka viac namota a potom to odhalenie moze viac bolieť 😀

@ruxandra namotat viac x a potom tu som 😎

janci299
21. júl 2025

@slavkapalcakova narušenä dóvera vo vzťahu.rozchod a čim skór tým lepšie pre vás.Už len to.že si vypisuje s inými ženami poza váš chrbáf je zrada a tam je malý krôčik k reálnej nevere.

dvanastka
21. júl 2025

@slavkapalcakova dá sa s ním normálne porozprávať, že je nezrelý a ukončiť s ním vzťah.

bambulka224
21. júl 2025
@minenkaa

@slavkapalcakova preco sa mstiť,koli čomu,dá sa to vyriešiť rozumnejšie ale to ty asi nepochopíš

@minenkaa toto ja nechápem. Čaká radu, vysvetlenie situácie. Nie urážky a zhadzovanie. Tieto poznámky si nechaj pre seba.

minenkaa
21. júl 2025
@bambulka224

@minenkaa toto ja nechápem. Čaká radu, vysvetlenie situácie. Nie urážky a zhadzovanie. Tieto poznámky si nechaj pre seba.

@bambulka224 každý čo chce radu ako sa pomstiť ,jemný ju nikdy nemal dostať a aké vysvetlenie,čoho

elizabeth175421
21. júl 2025

@slavkapalcakova dokáž mu to 🤨 založ si účet aj ty w napíš mu

staryjarec
21. júl 2025

Podľa toho, ako sa zapájate do diskusie sa mu ani nečudujem, že chce s niekym pokecať.