Ako sa pomstiť za neveru priateľa?
Dobry den, chcela by som sa spýtaťči máte niektorá skúsenosť s takou vecou : s priatelom sme 1,5. V minulosti mal app Badoo. Znova si to stiahol a vypisuje tam ženam. Zacal intenzívne vypisovat tipu spravy ze ci sa nejaka nejde stretnut cez vikend. Je mu to jedno tvári sa ze o nic nejde. Ja to vnímam ako neveru. Dá sa. Nejak za toto pomstiť?
Preco pomsta? Myslis, ze by ti to prinieslo zadostucinenie a on by sa spamatal? Nie, ani jedno ani druhe. Ked mu nedoverujes, je cas rozmyslat o tom, ci ma taky vztah cenu
@slavkapalcakova preco sa mstiť,koli čomu,dá sa to vyriešiť rozumnejšie ale to ty asi nepochopíš
@slavkapalcakova veď si trošku váž samú seba.
Načo pomsta?kto normálny si počas vzťahu potrebuje písať s niekým iným...
Nech ho tak a nájdi si niekoho normálneho
Vyhoď ho
Pomstiť? Kopnúť do zadku je tá najlepšia odpoveď.
naco ti je taky chlap? naco plytvat energiou na pomsty a stracat cas pre takeho cloveka? si komplet?
@slavkapalcakova zbytocne stracat cas s takym priatelom. Preco hlada na zoznamke, ked ma teba? zasluzis si lepsieho
@slavkapalcakova machu plyvať časom a energie na pomstu , takého chuja iba vrátiť do obehu.
@slavkapalcakova vypomstit? Pobalit veci, ukazat mu prostrednik a dovidenia
A ty sa preber a zacni si samu seba vazit lebo blbec ta ma akurat tak za rohozku , s ktorou si poutiera psie 💩
Chod na koncert Cold play s niekym. 😃
tak sfleku mi napada, ze rozchod by bola dobra pomsta. ci?
@chillibubble to nebude pomsta, ale vyslobodenie a konecne by mu bolo dobre 😂 toto ale autorka nechce 😂
@slavkapalcakova gutalax a lieky na spanie a posli ho spat k frajerke 😂
Podľa mna jediná možnosť je rozchod.
Ale tak ak chces niečo viac, tak vytvor si falosny profil na badoo, nájdi ho tam, napis mu, namotaj ho, vytiahni na stretnutie a potom tesne pred to stretnutie zrus, vymysli si nejakú hlúpu výhovorku a dohodni sa s ním znova o pár dní a zase to hodinu pred tým zruš. A potom sa jedenkrát dohodni a neprid a uz sa nikdy neozvi 😀 trápne, ja viem, ale každá pomsta je v podstate trápna
Ahoj, ty si este asi velmi mladucka a neskusena, ked sa chces pomstit,ze? Co ti ta pomsta pomoze?🤦♀️
Myslim,ze najlepsou a najväcsou pomstou bude, ked sa s nim rozides🤷♀️ Maj hrdost a sebauctu, pomsty nie su v móde.
Podľa mna jediná možnosť je rozchod.
Ale tak ak chces niečo viac, tak vytvor si falosny profil na badoo, nájdi ho tam, napis mu, namotaj ho, vytiahni na stretnutie a potom tesne pred to stretnutie zrus, vymysli si nejakú hlúpu výhovorku a dohodni sa s ním znova o pár dní a zase to hodinu pred tým zruš. A potom sa jedenkrát dohodni a neprid a uz sa nikdy neozvi 😀 trápne, ja viem, ale každá pomsta je v podstate trápna
@ruxandra to sa robí inak, namotat, dohodnúť stretnutie a potom tam prísť ahoj tu som 🤩
Pomstiť sa však z nikým nebol ešte na stretnutia ani s nikým nespal.Aka nevera o čom píšeš že vypisuje z nejakou ženou to je nevera.Založ si badoo a daj aj TY svoj profil na zoznamku.Aka nevera nevera je ked spolu by s nejakou spal a nie pomstiť sa za niečo čo nič neurobil.A rozíd sa s ním máš strašne male sebavedomie a asi aj malo rokov.Tak ozajstne dospela žena nezmyšľa.
A pomôže to nejako? Pomsta? Asi nemáš ešte ani 20, alebo?
Pomstiť sa však z nikým nebol ešte na stretnutia ani s nikým nespal.Aka nevera o čom píšeš že vypisuje z nejakou ženou to je nevera.Založ si badoo a daj aj TY svoj profil na zoznamku.Aka nevera nevera je ked spolu by s nejakou spal a nie pomstiť sa za niečo čo nič neurobil.A rozíd sa s ním máš strašne male sebavedomie a asi aj malo rokov.Tak ozajstne dospela žena nezmyšľa.
@alickapusinka ty asi tiež nemáš tých rokov veľa.
Pomstiť? A to Ti ako pomôže v tomto vzťahu? Jedine sa rozísť. Váž si seba a svoj život.
@slavkapalcakova narušenä dóvera vo vzťahu.rozchod a čim skór tým lepšie pre vás.Už len to.že si vypisuje s inými ženami poza váš chrbáf je zrada a tam je malý krôčik k reálnej nevere.
@slavkapalcakova dá sa s ním normálne porozprávať, že je nezrelý a ukončiť s ním vzťah.
@slavkapalcakova preco sa mstiť,koli čomu,dá sa to vyriešiť rozumnejšie ale to ty asi nepochopíš
@minenkaa toto ja nechápem. Čaká radu, vysvetlenie situácie. Nie urážky a zhadzovanie. Tieto poznámky si nechaj pre seba.
@minenkaa toto ja nechápem. Čaká radu, vysvetlenie situácie. Nie urážky a zhadzovanie. Tieto poznámky si nechaj pre seba.
@bambulka224 každý čo chce radu ako sa pomstiť ,jemný ju nikdy nemal dostať a aké vysvetlenie,čoho
@slavkapalcakova dokáž mu to 🤨 založ si účet aj ty w napíš mu
Podľa toho, ako sa zapájate do diskusie sa mu ani nečudujem, že chce s niekym pokecať.

tak sfleku mi napada, ze rozchod by bola dobra pomsta. ci?