Ako sa povzniesť nad nepochopiteľné vzťahy?
Ahoj .nechcem toto rozoberať doma tak skúsim tu...Ves niektoré viete triezvo a rozumovo aj poradiť.
Mala som kmotru/krstná mama mojich detí/pozname sa cez 20rokov .môjho ex nikdy nemala rada tolerovala ho,vela krát aj ked sme isli k nej na návštevu býva mimo sk vravela ze radsej bez ex...ze spolu nam je lepšie ako babám a deťom ze jeho nie...ona je sama nikdy nikoho nemala...slobodná 48rocna .vela rokov sme fungovali super...spoločne lyžovačky...dovolenky prázdniny...
Potom som sa rozviedla /nevera z jeho strany/
A tu nastáva moj vnútorný problém...on začal teraz chodiť k nej mimo sk ...prespi u nej aj týždeň...a chodí tam stale ...
Ja to normalne nechápem....ked bol sai ako rodina...nechodil tam....a teda ani ona moc nechcela...a teraz stale je tam...chodí...vola...píše...
Ona to vysvetlila tým ze aj ked sme sa rozviedli oni sa môžu stretávať a vychádzať si...ano to chápem...sak...aleeee ked sa nemuseli a teraz ano??ako to boli ľudia s ktorými som pracovala 20 rokov do zadu...bývali sme spolu ...pracovali...a ...teraz tam on chodí?on nemal podotýkam žiadnych kamosov.....dokonca ani brat sa snim nebaví...tak ho zoznámila sak jasne...bol môj muž...s mojimi a teraz ..tam chodí...ja som tam nebola rok lebo sa dáko musim vnutorne spamätať s toho....ale ako dosť ma to vzalo....
Dokonca mi kmotra radila vybrať mu všetko z účtu pred rozvodom /co som nespravila jasne /a teraz toto ..nepochybujem ze ma tam ex ohovára....inak svoje deti nevidel asi rok a po...a býva o ulicu dalej.ako to vidíte?
Ďakujem Vám...alebo sa mam len povzniesť a vypustiť s hlavy....a žiť...dalej...lebo ľudia prídu do života a odídu
@anonym_autor niekedy ľudia cítia veľké sympatie k niekomu, preto podvedome ich od seba odhanaju. Bránia sa. Zrejme od začiatku medzi nimi niečo iskrilo, preto jej nebola pohodlná jeho prítomnosť. Nevedela sa pri ňom uvoľniť, cítiť prirodzené. Samozrejme aj mňa by to vzalo od oboch by som to brala ako podraz.
Môj ex tiež ,,neznášal moju najlepšiu kamošku " a potom som mu nasla v mobile fotky ako mal stiahnuté jej fotky z instagramu.
@maca1984 nemala ho rada....
@anonym_autor z nenávisti láska, z lásky nenávisť. A keby sa aj teda nezalúbila a zrazu ho u seba znesie, tak čo už no. Veď nech k nej chodí. Mení to nejak tvoj vzťah k nej ? Choď ku nej keď tam on nebude a žiadne debaty o ňom. Alebo k nej už nechoď a hotovo. Zabolí, netvrdím že nie, ale ako píšeš, ľudia prichádzajú a odchádzajú.
@anonym_autor najnebezpečnejšie city sú láska a nenávisť. Ak by jej bol ukradnutý, netrápil by ju ani teraz. Bola to jej obrana, voči sebe, voči vám.
A možno medi nimi bolo niečo viac a ich konflikty riešila navonok takto
A možno sa jej páčil ešte v čase keď ste boli spolu, a tak to riešila tak,že ho u seba nechce. Lebo...
@anonym_autor prespí u nej aj týždeň a ty si myslíš, že nemajú vzťah?
@januska12323 ton radšej nechcem vedieť...podrazov za 3roky bolo až až
Vyzera, ze jej brnkol na strunu toho, ze ma o nu ktosi zaujem. Tak sa jej podlomili kolena z toho. Ludi vie celkom zobrat to, ked maju pocit, ze niekoho "prešťali" (hlavne, ak si neboli predtym vnutorne velmi isti svojou hodnotou). Teda, ze im dotycny nakeca, ze si vybral ich nad exom/exkou. Maju pocit svojej vyssej, lepsej, vzacnejsej hodnoty (pad dole byva potom o to bolestivejsi).
Alebo po nom vzdy sla. Bola zalubena uz davno.
Akurat nechcela byt mrcha, co rozbije rodinu. Tak sa mu vyhybala a pred tebou o nom nic pekne nepovedla, lebo sa bala, ze to z jej chovania vybadas, ako je na nom zalezi.
A on si to vsimol, ze ho v skutocnosti chce. Ze je to len divadlo pre okolie. Tak sa mu stacilo po rozvode objavit a ona rada odhodila zabrany.
Nech uz je to ako chce, uz ju len nechat tak. Este je dost mozne, ze ju zoberie len ako prevoznicku, aby sa poliecil z rozvodu citovo u nej a odide jej s inou.
@anonym_autor Z toho co pises to vyzera, ze ona mala o neho zaujem a preto ta proti nemu troska huckala. Ale nevadi, ma nevernika a tak jej treba. Ty sa na to mozes vykaslat.
@anonym_autor možno mu rada robí butlavu vŕbu a spoločne na teba nadávajú, alebo majú vzťah, alebo on má nejakú výhodu z nej dovolenka, ubytovanie?Alebo chce po nej dediť🙂)
On ešte je s tou s ktorou chodil?
Nuz sex,laska a mozno tam chodil aj pocas vazho manzelstva len ty si o tom netusila,napr.take sluzobky a preto ho tam vtedy nechcela,takto to uz mohli dat von verejne.
Ktovie čo všetko sa tam dialo za tvojim chrbtom a ty ani len netušíš
Ako sa hovori, chovala si si hada na prsiach. Uz neriesit, uzavriet kapitolu a zit bez nich dalej.
Co ak ho nemala rada lebo bol s tebou a nie s nou? A dovodom bola len zavist, ziarlivost? Pochybujem, ze pri tak pravidelnych navstevach hraju dvaja dospely muz+zena karty po veceroch.
@anonym_autor ...alebo tá nevraživosť bola len naoko.Mohla byť do tvojho ex buchnuta už vtedy, keď si s ním bola
@januska12323 ton radšej nechcem vedieť...podrazov za 3roky bolo až až
@anonym_autor akých podrazov? Vy už spolu nie ste tak môžu byť spolu či sa ti to páči alebo nie. Celkovo by ti prospelo prestať s komunikáciou, čo nevieš nebude ťa trápiť.
Ktovie, čo spolu mali už v dobe, keď ste boli manželia, preto nechcela, aby tam chodil s tebou. Cítila by sa trápne.
pride mi divne, ze tak strasne ho nemala rada, ze s nim teraz travi tolko casu... ked niekoho nemam rada, vyhybam sa mu... a nie ze este ku mne chodi... ak tam tyzden prespava, tak isto nestrikuju... divne kazdopadne
Mňa skôr zaujíma, že prečo ťa to vôbec trápi. Je to tvoj ex a u nej si už tiež dlho nebola. Tak nech si nažívajú.
@anonym_autor a nebol ti tak náhodou neverný aj a ňou keď jej bolo nepríjemné aby k nej s tebou chodil???možno už vtedy spolu niečo mali
Urcite spolu daco mali uz ked bol s tebou.
Co hovoril na to ze ides k nej sama s detmi?
@anonym_autor to hovorila tebe lebo ste boli s exom spolu, nechcela mat pokusenie blizko. Teraz ste od seba tak ma sancu a mozno ju chce vyuzit. Ja to citam takto.
spal s ňou už dávno.........

To vyzerá ako keby sa zalúbila 🤷♀️