Ako sa preniesť cez bolestivý bývalý vzťah?
Ako sa Vám podarilo sa vyrovnať s tým že Váš bývalý partner je pre niekoho ten skvelý. Mňa ten človek strašne zanedbával, bola som pre neho priorita 100 po kamošoch a mačke. Bol to nevyzretý jedinec, samé párty, chaty, kamošky, 50:50. Bola som mu pritom iba naobtiaž. Moje pocity a potreby neboli pre neho nič. Nechápal, prečo by malo trápiť jeho, že ja sa kvôli tomu, čo urobil cítim zle, trápim. Veď to nie on, ale ja sa tak cítim, tak čo s tým ma on, hovorieval mi. Mal narcistické sklony. Žiadna empatia, súcit .. Raz ma udrel do tváre. Áno bola to moja chyba, že som mala také hranice teraz to už viem. Ale nedokážem sa cez to preniesť. Nedokážem prijať, že tento človek je pre niekoho ten pravý a niekto ho považuje za “lásku svojho života”. Muža ktorý udrel ženu … Nikto to totiž nevie. Nejak sa cez to neviem preniesť. Cez ten hnev a nenávisť ktorá vo mne stále je voči nemu. Ani neviem, čo chcem. Iba kľud pre seba a zabudnúť. Ale neviem ako, snažím sa, ale nejde mi to … Ja teraz niesom šťastná. Čo mi urobil ma zasiahlo. Neviem, či to je týmto obdobím alebo to tak bude navždy.
Nežiarli..
@anonym_9e05c1 načo konkrétne “žiarlim” ?
@anonym_9e05c1 načo konkrétne “žiarlim” ?
@anonym_autor keby nemal nikoho a tiež by bol nešťastný by si bola ok?
@anonym_autor keby nemal nikoho a tiež by bol nešťastný by si bola ok?
@anonym_9e05c1 neviem. Možno keby ten človek potom, čo sme prežili prejavil aspoň nejaku snahu o odpustenie. Empatiu. Ľútosť za tým chovaním … možno by sa to znášalo ľahšie … a nie nežiarlim, ja ho naspäť nechcem. Jedine, čo chcem je sa zbaviť toho hnevu na neho. Pre seba samú.
@anonym_9e05c1 neviem. Možno keby ten človek potom, čo sme prežili prejavil aspoň nejaku snahu o odpustenie. Empatiu. Ľútosť za tým chovaním … možno by sa to znášalo ľahšie … a nie nežiarlim, ja ho naspäť nechcem. Jedine, čo chcem je sa zbaviť toho hnevu na neho. Pre seba samú.
@anonym_autor píšeš Nedokážem prijať, že tento človek je pre niekoho ten pravý a niekto ho považuje za “lásku svojho života”.
@anonym_autor Žiarliš. Nemáš načo, on bude celý život ku každému ako k tebe, len s väčšími a menšími obmenami. Jeho ďalšiu, naopak, ľutujem.
Ty ho neľúbiš, vola sa to traumaticke puto a vzniká vytvorením emocionálnej závislosti na tyranovi, na ktorej tento systematicky pracuje.
Začni si čítať niečo o týchto pojmoch. Nemilujes ho. A nie, nebude to navždy.
NIČ MA TOMTO SVETE TOTIŽTO NIE JE NAVŽDY. To si zapamätaj.
Vieš ako sa hovorí, že klin sa klinom vybíja ? Nájdi si niekoho, na tamtoho zabudni a buď šťastná
Vieš ako sa hovorí, že klin sa klinom vybíja ? Nájdi si niekoho, na tamtoho zabudni a buď šťastná
@anonym_119c51 "Buď šťastná" je na úrovni umieram na púšti bez vody týždeň a niekto prejde okolo s orosenou colou a povie, aby si zjedol kaktus-si vlastne len smädný....
@anonym_autor Žiarliš. Nemáš načo, on bude celý život ku každému ako k tebe, len s väčšími a menšími obmenami. Jeho ďalšiu, naopak, ľutujem.
Ty ho neľúbiš, vola sa to traumaticke puto a vzniká vytvorením emocionálnej závislosti na tyranovi, na ktorej tento systematicky pracuje.
Začni si čítať niečo o týchto pojmoch. Nemilujes ho. A nie, nebude to navždy.
NIČ MA TOMTO SVETE TOTIŽTO NIE JE NAVŽDY. To si zapamätaj.
@enmery to máš pravdu. Systematicky sa mi sem tam ozve správou s tým ako by mi rad zavolal, videl ma alebo napísal ako mu chybám … Nikdy to neurobi. Iba napíše aby sa pripomenul. A vo mne sa to celé opäť naštartuje ..
@anonym_autor pozri sa, ten clovek sa nezmenil Mozno este stale hra divadlo, ozno ta zene ho vie upratat, mozno jej to nevadi V kazdo pripade uz to nie je tvoja kapusta ale jej. Ty zi svoj zivot a byvaleho uz neries. Zmenit minulost nezmenis, len sa z nej mozes poucit Ak sa poucit ches a vies
@enmery to máš pravdu. Systematicky sa mi sem tam ozve správou s tým ako by mi rad zavolal, videl ma alebo napísal ako mu chybám … Nikdy to neurobi. Iba napíše aby sa pripomenul. A vo mne sa to celé opäť naštartuje ..
@anonym_autor tak nech sa aj naďalej umara vo svojej traume, analyzuje a rozoberá dokolecka každú sekundu tohto vzťahu a nech je teda nešťastná
Kým to neuzatvorí v sebe, nemá šancu na další kvalitny vzťah
@anonym_autor tak nech sa aj naďalej umara vo svojej traume, analyzuje a rozoberá dokolecka každú sekundu tohto vzťahu a nech je teda nešťastná
Kým to neuzatvorí v sebe, nemá šancu na další kvalitny vzťah
@anonym_119c51 a napriek tomu mi tu radíš “klin klikom vybiť” a zabudnúť a byť šťastná … ako by to šlo len tak … jasne, že kým sa toto vo mne neskončí nieje šanca sa posunúť. Preto hľadám cesty ako to urobiť … povedať si “budem šťastná” zatiaľ nefungovalo
Fuha to som este ani nepocula zeby niekoho trapilo. Mna byvali chcel zabit,aj si ma odchytil, skoncil s podmienkou atd ale aby ma sralo ze tento chudak by bol pre niekoho super,tak to nie. Len nech si ho necha. Sice uz teraz mi je luto zeny kt. S nim bude
No veď aj s tebou asi začal pekne nie? Aj s inou začína pekne a keď sa postaral o to aby si to videla tak je narcista a je to len divadlo
@anonym_autor ako sa cez to preniesť? Nájsť si niekoho iného, pre koho by si bola ty tá pravá....
@anonym_autor ved aj pre teba bol najskor tym pravym, aj ona to zrejme zisti az casom co je to za cloveka.
@anonym_autor Momentálne prežívam to isté. Bola som láskou jeho života ale nesprával sa tak ako mal. To čo som od neho požadovala nebol schopný pre mňa urobiť ale ri novej známosti bol po mesiaci ako vymenený a hneď sa zmenil. Asi som pre neho nebola ta práva ako vravel.

Nežiarli..