Ako sa preniesť cez bývalého partnera?
Stala sa mi takáto vec, mala som partnera niekoľko rokov s ktorým túžila po dieťati a rodine. On nechcel dieťa ani svadbu rozišiel sa so mnou. Veľmi som ho milovala a už je to 13 mesiacov a ja sa cez neho neviem preniesť. Boli aj mesiace čo sme neboli v kontakte ale vždy sa spolu nakoniec vyspime, po dvoch troch mesiacoch, občas si napíšeme. Ja som aj stretla iných mužov a aj keď si želám nájsť si nový vzťah, neviem ako toto pustiť. Neviem zabudnúť, nejde to preboliet, ani po fyzickom kontakte s iným mužom netúžim. Neviem sa pri iných uvoľniť, užiť si sex, nakoniec ak aj mám s niekým niečo iné začnem panikáriť a vraciam sa k ex. Zažila ste to niektorá a podarilo sa vám to ukončiť ? Dakujem
Hovorí sa, že klin sa klinom vybíja 😅
Ale nie vždy je to tak,hlavne keď to nemáš uzavreté je horší ten pocit pri novom, že veeeeeď to nieje ON
Odporúčam ti vypustiť chlapov,dat si sama veci do poriadku a ex ta len chce na sex,napisala si -ani svadba ani dieťa
Stačí ti to? nestačí
a niekedy sa najhoršie zmieruje s jasnými vecami,kde nieje čo špekulovať ale na vašom vzťahu nie je čo
Ty nešťastna a on spoko lebo aj mu dáš a to ta nechce
😱
A Ty sa cudujes že si tá nechce vziat a ani mat s tebou dieťa? No ja nie.
Však pískne a ty mu das. Lacná ľahká korist. Bez dobíjania, bez lovu. Nechutne Tá využíva
Rodinu si založí s takou, o ktorú bude musieť zabojovať, dokázať jej svoje kvality.
Prestaň s ním chrapat a daj šancu niekomu inému
@anonym_autor mas sa rada? Napis mu, ze teda si začínaš novy vztah a nechces byt uz v kontakte. Ze nech to rešpektuje a nepise, nevolá. Blokni ho vsade. Ano aj na Fb alebo co používaš. A zacni vztah so sebou. Zacni sa mat rada a venovat sa sebe. Po 3 mesiacoch absolútneho pokoja od neho, to prejde. A venuj sa sebe.
kym ty sa stale trapis on si na tebe vytrepe naradicko a viac ho nezaujimas? stoji ti za to? raz a navzdy ho treba zablokovat neozyvat sa nestretavat sa .. proste ho vymazat ...
Dala som like zienkam čo ti tu už napísali. Zhrnuli tu všetko. Vyškrtnúť zo života. Venuj sa sebe. Nejaký čas nerieš chlapov kým sa dáš dokopy. Prebolí to, prejde to.
Nájdi si nejaké aktivity. Po čase sa budeš cítiť skvele.
@anonym_autor 13 mesiacov🤦♀️😄 toto mi doslo vtipne, prepac...nikdy som to takto nehovorila, proste rok aj mesiac, alebo rok (mesiac hore dole nie je podstatny)...no to je jedno🙂 Kazdopadne, ty sa cudujes,ze nezabudnes, neodstrihnes sa od neho, ked s nim veselo dalej spavas? Toto sa ti zda ok?🤔🙄 Bud to dajte zas dokopy uplne na vztah, alebo pretrhni definitivne kontakt nech sa konecne spamätas. Prepac ak sa mylim co prave napisem, ale prides mi, ze si bud nim posadnuta, alebo si na nom zavisla (ako ked ma niekto zavislost na nejakej neresti)...nemyslim si,ze ho lubis, skor si myslim,ze je to tym co som prave napisala, posobis na mna tak z toho co si napisala🤷♀️
@anonym_autor 13 mesiacov🤦♀️😄 toto mi doslo vtipne, prepac...nikdy som to takto nehovorila, proste rok aj mesiac, alebo rok (mesiac hore dole nie je podstatny)...no to je jedno🙂 Kazdopadne, ty sa cudujes,ze nezabudnes, neodstrihnes sa od neho, ked s nim veselo dalej spavas? Toto sa ti zda ok?🤔🙄 Bud to dajte zas dokopy uplne na vztah, alebo pretrhni definitivne kontakt nech sa konecne spamätas. Prepac ak sa mylim co prave napisem, ale prides mi, ze si bud nim posadnuta, alebo si na nom zavisla (ako ked ma niekto zavislost na nejakej neresti)...nemyslim si,ze ho lubis, skor si myslim,ze je to tym co som prave napisala, posobis na mna tak z toho co si napisala🤷♀️
@motylik2559 ja ho už neľúbim prvého pol roka od rozchodu ešte áno, áno aj som ho prosila nech sa vráti, ale teraz mám pocit že to robím už len kvôli tomu sexu ktorý mi chýba a je fajn, problém je že ja neviem nejako mať sex s inými mužmi, ako som písala, keď aj k nejakému došlo necitila som sa s nimi dobre, pri bývalom sa cítim dobre po fyzickej stránke len psychicky ma to trápi, že to vlastne nesmeruje nikam a stagnujem
@anonym_autor ja som zažila niečo podobné.. rovnaký scenár boli sme spolu 5 rokov, ja som chcela rodinu on zrazu nie.. rozišli sme sa, odsťahovala som sa.. asi pol roka sme sa snažil urovnať to ale bolo to pre mňa len trápenie.. v podstatne ako keby sme sa vrátili o krok späť zo spoločného bývania do randenia.. jeden deň som si povedala že stačí a rázne som prerušila kontakt aj ked to bolelo.. neodišla som preto že by som ho neľubila ale preto že som dala prednosť sebe.. tento rozchod bol iný ako ostatné lebo som ho fakt ľúbila a videla som sa ako jeho manželka a matka jeho detí a aj keď prešlo odvtedy 16 mesiacov stále mi to je ľúto ale vieš, ono je to tak že človek časom zabudne na to zlé a spomína na to pekné a možno ti ani nechýba on ale život ktorý si si s ním idealizovala a vysnívala a to je veľký rozdiel. Ja som si dala od vzťahov pauzu, naučila som sa byť šťastná sama so sebou. Nebudem ti klamať, pre mňa uveriť novému mužovi je stále výzva hlavne po sklamaní ale niekde po svete behá muž čo si ťa skutočne zaslúži 🙂
@motylik2559 ja ho už neľúbim prvého pol roka od rozchodu ešte áno, áno aj som ho prosila nech sa vráti, ale teraz mám pocit že to robím už len kvôli tomu sexu ktorý mi chýba a je fajn, problém je že ja neviem nejako mať sex s inými mužmi, ako som písala, keď aj k nejakému došlo necitila som sa s nimi dobre, pri bývalom sa cítim dobre po fyzickej stránke len psychicky ma to trápi, že to vlastne nesmeruje nikam a stagnujem
@anonym_autor Napisala som ti co si myslim, bud si nim posadnuta alebo si na nom zavisla...Toto co robis normalne ani zdrave nie je.
@anonym_autor Prosim ta, naco sa ponizujes,vsak ,ked ta nechce ,Ale na sex ano, ?Mne by sa prave zhnusil, Rob vsetko mozne, aby ste neboli v kontakte,nedvihaj mu,nedovol aby za tebou chodil,,a ty chces nejaku chorobu chytit ,ked prilezitostne sexujes aj s inymi? mne ty pripadas taka slapka,, mozno prave preto ta nechce ,,,na spoluzitie, , a ty si myslis ,ze on nestrieda ,ked ste neni aj 3 mesiace spolu,To co je za zivot? Vsak to nie je ani kamaratstvo,on asi ked nema s kym , tak si mu dobra aj ty, No toto by bol u mna hotovy sexovy trol na entu,,Za kazdu cenu si ho vyhod z hlavy,,,vylety ,praca ,chodenie na dovolenky ,nejake kamosky , da sa zabudnut, len musis chciet ?
@anonym_autor a kam to má smerovať keď ste sa rozišli? Bodaj by si si vedela vytvoriť puto s iným keď má ex furt otvorené dvere. Ponúkať sa mu ako rohožka je prejav nízkej sebaúcty. Takto si nový vzťah nenájdeš. Ukonči to, blokni, nekomunikuj. Pracuj na sebe. Zjavne bol niekde problém keď ste sa rozišli ale ty tu píšeš len o tom ako sex s druhými nestoji za to a s ním hej. A vzťah?? S čím pôjdeš do nového vzťahu? Že si furt závislá na ex? To bude fakt príťažlivé.
Chlapec pekne zneužíva Tvoju naivitu a hlúposť. Aký máš pocit z toho, že Ťa má len na sex?
Vždy sa spolu vyspime a potom spim ešte s kadekym s kým nemám ani chuť a čudujem sa za čo má chlapi majú a ešte viac sa čudujem že neviem zabudnúť. Poradím ti jedným príkladom: rozbi si koleno do krvi a potom každý deň si strhavaj chrasty ktoré sa ti tam vytvoria, znova do krvi. Naozaj každý krát keď sa začne to koleno hojiť... Rozskrab si ju, padni na nho znova poriadne až kým nezačne krvácať. Nevieš prečo sa nevie zahojiť?!

@anonym_autor " vždy sa spolu nakoniec vyspime" 😳ani sa nedivím, že s inými ti to nejde. Po prvé, prestaň chrápať s bývalým, len ťa využíva.