Ako sa prestať zbytočne trápiť chybami v komunikácii?
Baby, možno divne čo riešim , ale samu má vyčerpávajú takéto situácie no neviem to nejako prestať riešiť.
Stala sa mi situácia že som čosi písala triednej učiteľke od dcéry a napísala som tam chybu v slove s vami .. napísala som svamy 🫣 uvedomila som si to keď som správu odoslala a ja odvtedy stále nad tým rozmýšľam čo si o mne pomyslí ta ucitelka 🥺 neviem ako sa zbaviť takýchto pocitov
Dcérina učiteľka - 1. stupeň bežne píše trebalo by ... a? ... nemyslím si o tom absolútne nič ... prečo sa takými vecami trápiš? Zbytočne sa oberáš o energiu ... ona už podľa mňa aj zabudla, že si jej písala.
Ja by som si to proste opravila a bolo by 😀 Napísala by som druhú správu, že bože, to čo som napísala, takto to má byť. Mne sa to deje bežne, keď rýchlo niečo píšem, že prestanem rozmýšľať 😀
Pomyslela si, že si nedávala pozor a už aj zabudla. Od rodiča je preklep v pohode, ak napíše učiteľ už je to na zamyslenie.
Ja by som si to proste opravila a bolo by 😀 Napísala by som druhú správu, že bože, to čo som napísala, takto to má byť. Mne sa to deje bežne, keď rýchlo niečo píšem, že prestanem rozmýšľať 😀
@lsimo och no škoda že má to hneď nenapadlo , teraz už by to bolo blbe po 3hodinach sa opraviť 🫣
Baby ďakujem vám za upokojenie 🙏🏻💫
Moja dcéra sa zúčastnila 40.rocnika behu obcou xy.... Všade na plagátoch a FB bolo uvedené, že sa jedná o XXXX.rocnik 🙂
Pomyslí si o tebe akurát, že si fakt tvrdý chlap, ale inak to nejak riešiť nebude, štát ju neplatí za to, aby vyučovala teba.

Teraz si predstav že niekto tej učiteľke napíše " Gde, alto, bendzin, nevjem " tvoje malú chybu podľa mňa ona ani nerieši a je rada že konečne niekto píše normálne a nie ako osadník