icon

Ako sa prestať zbytočne trápiť chybami v komunikácii?

13. máj 2025

Baby, možno divne čo riešim , ale samu má vyčerpávajú takéto situácie no neviem to nejako prestať riešiť.
Stala sa mi situácia že som čosi písala triednej učiteľke od dcéry a napísala som tam chybu v slove s vami .. napísala som svamy 🫣 uvedomila som si to keď som správu odoslala a ja odvtedy stále nad tým rozmýšľam čo si o mne pomyslí ta ucitelka 🥺 neviem ako sa zbaviť takýchto pocitov

lensii
13. máj 2025

Teraz si predstav že niekto tej učiteľke napíše " Gde, alto, bendzin, nevjem " tvoje malú chybu podľa mňa ona ani nerieši a je rada že konečne niekto píše normálne a nie ako osadník

dzulli1980
13. máj 2025

Dcérina učiteľka - 1. stupeň bežne píše trebalo by ... a? ... nemyslím si o tom absolútne nič ... prečo sa takými vecami trápiš? Zbytočne sa oberáš o energiu ... ona už podľa mňa aj zabudla, že si jej písala.

mizoko
13. máj 2025

Na uradnu správu o uraze učiteľ napísal vybíjaná s I po V. Takže kľud, stáva sa

lsimo
13. máj 2025

Ja by som si to proste opravila a bolo by 😀 Napísala by som druhú správu, že bože, to čo som napísala, takto to má byť. Mne sa to deje bežne, keď rýchlo niečo píšem, že prestanem rozmýšľať 😀

januska12323
13. máj 2025

Pomyslela si, že si nedávala pozor a už aj zabudla. Od rodiča je preklep v pohode, ak napíše učiteľ už je to na zamyslenie.

autor
13. máj 2025
@lsimo

Ja by som si to proste opravila a bolo by 😀 Napísala by som druhú správu, že bože, to čo som napísala, takto to má byť. Mne sa to deje bežne, keď rýchlo niečo píšem, že prestanem rozmýšľať 😀

@lsimo och no škoda že má to hneď nenapadlo , teraz už by to bolo blbe po 3hodinach sa opraviť 🫣

Baby ďakujem vám za upokojenie 🙏🏻💫

salome123
13. máj 2025

Moja dcéra sa zúčastnila 40.rocnika behu obcou xy.... Všade na plagátoch a FB bolo uvedené, že sa jedná o XXXX.rocnik 🙂

sevrin
13. máj 2025

Pomyslí si o tebe akurát, že si fakt tvrdý chlap, ale inak to nejak riešiť nebude, štát ju neplatí za to, aby vyučovala teba.

domkakvet
13. máj 2025

Ak je normalna, tak uz aj zabudla ze si jej pisala.

margotka17
15. máj 2025

Aj mne občas mobil hodí iné písmenká či skomoli slovo.