Ako sa rozhodnúť medzi dvoma chlapmi?
Ahojte asi ma tu niektoré zhejtujete, ale rátam s tým.. ide tu o to, že si píšem nejaký čas s 2 chalanmi aj som bola s nimi vonku a neskutočne si rozumiem s jedným aj druhým..obidvaja majú ku mne sympatie aj ja ku nim a neviem sa rozhodnúť ktorého uprednostniť, nechcem sa stretávať aj s tým aj s tým..či mám nechať tomu voľný priebeh a stretávať sa s obidvomi a byť v kontakte ako s kamarátmi a uvidím čo ďalej? Len tu ide o to, že "len kamarátka" neviem ostať keďže sú tam sympatie z obidvoch strán 🤦🏻♀️
Tomu mame rozumiet, ze chces sex s niekym s kym poriadne ani nie si vo vztahu? Ci ako?
@beata_k Nie len si s obidvomi rozumiem a nechcem sa na striedačku stretávať s jedným aj s druhým..nepríde mi to ako správne
Ved stretavat sa mozes, nie? A uvidis, s ktorym to ako prvym zajde dalej 😅
tak pokial nie si s ani jednym vo vztahu a je to v rovine stretavania sa... co ja viem... je to problem?
A chceš radu aj so zárukou, alebo sa obavas prevziať zodpovednosť za svoje rozhodnutie ktoré už podľa tvojho prístupu skončí tragicky? Prepáč za úprimnosť, ale už si na konci teraz podľa mňa. Nie že by som ti nepriala, ale podľa mňa nie si na vzťah vôbec zrelá a očakávanie od online zoznamky … no comment.
Bola som v podobnej situacii. Na jednej akcii som sa zoznamila s dvomi chlapmi. S obidvomi sme si padli do oka. Bola som na rande s jednym aj druhym a obaja boli super,rozumeli sme si. Ale zavazili detaily a pocity. Iba s jednym som sa citila tak inak. Rozhodla som sa pre jedneho a nelutujem dodnes. Vybrala som si spravne. Zameraj sa na to,s ktorym sa citis slobodne,sama sebou,ktory je pohodovejsi a pri ktorom sa citis naozaj dobre. Vsimaj si gesta,co hovori ako hovori,vsimaj si skutky a nie slova. Snad sa rozhodnes spravne
Neviem kolko stretnuti ste mali, ale ak si si neni este ista, tak este par stretnuti ti pomoze rozhodnut sa. Zatial by som to nechala v kamaratskej atmosfere, bez intimnosti, aby ste sa lepsie spoznali.
Bola som v podobnej situacii. Na jednej akcii som sa zoznamila s dvomi chlapmi. S obidvomi sme si padli do oka. Bola som na rande s jednym aj druhym a obaja boli super,rozumeli sme si. Ale zavazili detaily a pocity. Iba s jednym som sa citila tak inak. Rozhodla som sa pre jedneho a nelutujem dodnes. Vybrala som si spravne. Zameraj sa na to,s ktorym sa citis slobodne,sama sebou,ktory je pohodovejsi a pri ktorom sa citis naozaj dobre. Vsimaj si gesta,co hovori ako hovori,vsimaj si skutky a nie slova. Snad sa rozhodnes spravne
@marca12 ďakujem, dám na tvoju radu ❤️
Mne by prišlo úplne ok a úprimné stretávať sa s obomi, aj im to povedať, že ste obaja sexi sympataci, zaľúbená nie som, takže zatiaľ len kamarátske stretnutia , ak máte záujem...
Mne by prišlo úplne ok a úprimné stretávať sa s obomi, aj im to povedať, že ste obaja sexi sympataci, zaľúbená nie som, takže zatiaľ len kamarátske stretnutia , ak máte záujem...
@any_soj No neviem,mne keby chlap povedal,ze sa stretava s dvomi naraz a nevie sa rozhodnut,nebola by som nadsena. Ja by som im to nehovorila.
Vrátila si ma tvojim príspevkom o 9 rokov vzad... stretávaj sa s oboma a časom sama zistíš ktorý ti viac sedí
Ak bude komu.. v jednom príspevku tragédia a v druhom hneď dvaja …
Ber toho bohatsieho....😀
Určite nie sú rovnakí a jeden je ti blizsi určitým spôsobom, to sa nedá prehliadnuť ak ta jeden priťahuje viac ,ak nie tak sú to len kamarati a ten pravý príde neskor.
Určite nie sú rovnakí a jeden je ti blizsi určitým spôsobom, to sa nedá prehliadnuť ak ta jeden priťahuje viac ,ak nie tak sú to len kamarati a ten pravý príde neskor.
@sidicek no jeden sa dnes vôbec neozval a druhy mi píše vždy na dobre ráno a dnes sa máme stretnúť čiže to nakoniec až také ťažšie nebude a popravde začínam mať naozaj k nemu oveľa bližšie🙂
Akože poviem ti ako 10 rokov šťastne vydatá. Začínať vzťah na neuprimnosti je blbosť. A nie je absolútne nič zlé na tom, ak sa žena kamaráti s 2, 5 či 10 mužmi naraz. Ak je niektorý z nich zaľúbený, nech zabojuje. Ak nie je, ale sú tam z jeho strany sympatie, môže tomu rovnako dať šancu v kamarátstve, a uvidíte, či prerastie do lásky. Ak je ješitný sebec a skončíš u neho napriek jeho sympatiam kvôli tomu, že úprimne povieš, že zatiaľ to u teba s ním nie je na vzťah, ale ak chce, môžete dať šancu kamaratstvu a uvidíte, čo ďalej - tak fajn, že to vieš. Každopádne na vzťah to z tvojej strany nie je ani s jedným. Vzťah sa nezačína vo chvíli, keď ti je jedno, ktorý z dvoch či z desiatich. Začína sa vtedy, keď je pre teba jeden dôležitejší, než ostatní.
Skúste trojku, zabiješ dve muchy jednou ranou.

Tomu mame rozumiet, ze chces sex s niekym s kym poriadne ani nie si vo vztahu? Ci ako?