Ako sa rozhodnúť v dileme lásky a preferencií?
Poraďte prosím. Srdce ma ťahá za niekým s kým nemáme veľmi čas byť spolu, zároveň sa páčim viacerým iným. Ako každý, mám nejaké priority, čo sa mi na mužoch páči, vyhráva ten chalan s ktorým randiť je tahsie. Pri tých ostatných chémia nie je asi až tak...okrem vizuálnych požiadaviek na partnera, mamtpredstavu ako by som chcela fungovať vo vzťahu. Mať taký ten klasický zivot, užívať si tak trochu vo dvojici popri práci, občas niekam ísť, nejaký výlet, nejaké randenie, spoločne časom bývať...srdce ma ťahá k tomu, čo okrem toho že milý, je aj pekný a ľúbim ho, ale neviem či to bude napĺňať moje potreby...na druhú stranu, aby som bola šťastná potrebujem sa zamilovať a ja už som. Zamilovať sa viem do málokoho a trvá to. Nedá sa tráviť čas, nebyť zamilovaná a chcieť potenciál. Seba treba dávať na prvé miesto, ale tu sa vo mne bijú viaceré veci... láska, chémia, trávenie času, potreby teraz a do budúcna...ako by ste mi poradili? Čo robiť, aby som zlepšila svoj stav, potreby, pocity, kvalitu dňa...

@thoughtfulweirdo to znamená len, že toho s ktorým som toho aj ľúbim