Ako sa rozísť bez výčitiek?
Som už dlhšie vo vzťahu, ktorý ma trápi. Mali sme zle obdobie, teda on bol na mňa zlý. A je krava som v tom zostala. Áno ja viem som sprostá. A teraz sa začal správať ako tak dobre, ale ja už k nemu necítim to co predtým a nemám už ani doveru. Napriek tomu pre mňa veľa urobil, takže mám výčitky ho opustiť. Teda pre mňa to veľa znamenalo, že mi pomohol. No a ja naozaj neviem ako to skončiť. Ale vadí mi na nom hodne veľa vecí. Už ani jeho pritomnost ma neteší, ale obťažuje. Neviem ako mu to oznámiť po takej dobe, po tom všetkom.
Daj mu precitat tento text
Podakuj za pomoc, ale vzhladom na to ako sa k tebe teraz sprava uz s nim viac nechces byt.
@gribka1 rada nad zlato... pravidelne používajú muži...
@gribka1 dosť toxické riešenie, či?
určite nezostávaj v tom vzťahu... tiež som tak zostala - lebo ľútosť a po istom čase sa všetko otočilo proti mne...
Medzi vďačnosťou a láskou je obrovský rozdiel, keď si to uvedomíš budeš vedieť čo máš robiť.
@deti95060810 Inšpirácia😂, ale myslela som, že bude pochopené, že správna rada je B, otvorené sa o tom porozprávať. Nevymyšľať ako.
@michaela789 Tak ako som ďalšej odpísala, prvé bol vtip, jasné, že sa treba normálne porozprávať, nevymyšľať nepriame cestičky.
Ked to nema vyznam treba to ukoncit a cim to budes natahovat tym to bude horsie, povec mu dovod preco koncis, ze sa cez to nevies preniest a tvoje city kvoly tomu ochladli, co sa tyka vdacnosti neviem o co ide, ale mozes mu to odplatit.
@domkakvet práveže nemôžem peniaze by odomna nezobral a neviem ako inak
Posli na ucet, alebo mu nieco kup.
Najhoršie výčitky sú tie nemé
Prečo sa súčasne milujeme a zraňujeme?
Všetko vieme
Prečo sa chápeme, nechápeme
Vzťah z ľútosti alebo z vďačnosti nebude fungovať, keď už tam city vyprchali

Správaj sa k nemu tak, že ťa opustí on. Alebo sa nebáť a otvorene porozprávať. Iná cesta, no neviem, či existuje.