icon

Ako sa rozísť s frajerkou, aby som jej neublížil?

15. sep 2025

Zdravim, mam 19 a chcem sa rozist s frajerkou. Som s nou par mesiacov a velmi sa na mna namotala a neviem ako sa rozist aby som jej neublizil

anonym_8ffd2a
15. sep 2025

@anonym_autor nechapem co ti tu tak nakladaju, mas 19, zacal si chodit s babou a zistil si ze nie je ta prava, to je uplne normalne. Paci sa ti jej kamoska, to tiez nie je nieco neobvykle. Rozid sa so sucasnou ...napr.Katka, prepac je mi to luto ale nechcem v tomto vztahu pokracovat, chcem sa rozist radsej skor ako to natahovat a davat ti nadej... a kludne zacni potom.spoznavat ine baby.

Nechapem kde prispievatelky vidia problem.
Naopak, ja tu casto vidim problem ze zachranuju vztahy ktore uz z par viet su roky uplne nefunkcne.

janka_23
15. sep 2025
@anonym_8ffd2a

@anonym_autor nechapem co ti tu tak nakladaju, mas 19, zacal si chodit s babou a zistil si ze nie je ta prava, to je uplne normalne. Paci sa ti jej kamoska, to tiez nie je nieco neobvykle. Rozid sa so sucasnou ...napr.Katka, prepac je mi to luto ale nechcem v tomto vztahu pokracovat, chcem sa rozist radsej skor ako to natahovat a davat ti nadej... a kludne zacni potom.spoznavat ine baby.

Nechapem kde prispievatelky vidia problem.
Naopak, ja tu casto vidim problem ze zachranuju vztahy ktore uz z par viet su roky uplne nefunkcne.

@anonym_8ffd2a nakladajú mu za sposob ako to urobil. Napísal jej správu a zablokoval ju

motylik2559
15. sep 2025

@anonym_autor Ked sa s tebou ta jej kamoska (kvoli ktorej niesi schopny povedat svojej partnerke do oci,ze sa chces rozist) s tebou pohra a casom ju omrzis - a ty budes na nu dobre zmotany- posle len spravu s ukoncenim,ze ju uz proste nebavis, lebo tvoj naj kamos je ovela lepsia volba ako ty, tak sa necuduj, ak sa ti to takto vrati raz v tejto podobe ako som napisala. Chlapce, ty by si mal cim skor padnut na hubu a zacat si zeny vazit a byt fer voci nim a nie totalny zbabelec, lebo toto ked sa nenaucis takto za mladosti, tak ozaj este mozes casom dost zaplakat, aj ked si myslis,ze si teraz frajer (aj s tou akoze jej kamoskou na ktoru sa len ocividne hra). K tomu len tolkoto.

enmery
15. sep 2025
@autumn1

Vysvetli jej prečo sa chceš rozísť kľudne aj cez správu ak sa bojíš osobne a vyriešené. Kľudne si ju potom aj zablokuj ale hlavne jej to ako prvé vysvetli. Keď sa už veľmi namotala tak jej to ublíži ale nebude to nič čo by sa nedalo prežiť, viac by jej to ublížilo keby si ju ďalej umelo naťahoval.

@autumn1 Fakt sa hanbi za túto radu. Otras napísať a ešte ju bloknút. Tu je odpoveď, prečo máme tak málo silných mužov, lebo ich zeny ako ty vychovávajú a ešte poradia JU bloknút kľudne🙄

autumn1
15. sep 2025
@enmery

@autumn1 Fakt sa hanbi za túto radu. Otras napísať a ešte ju bloknút. Tu je odpoveď, prečo máme tak málo silných mužov, lebo ich zeny ako ty vychovávajú a ešte poradia JU bloknút kľudne🙄

@enmery ja osobne mam rada taky koniec, naco by mu mala vypisovat nech este jej da sancu alebo nadavat mu aky je k... ze sa s nou rozchadza ze ona ho miluje a blablabla. Proste nevidim na tom nic zle hruba ciara a zivot ide dalej. Alebo osobne este by mu urobila divadlo keby sa rozrevala a zacala mu nadavat, viem ake hystericke zeny dokazu byt najma ak nimi este bije puberta. A on nie je moj syn takze porovnavat vychovu vlastneho dietata a online radu pre cudzieho anonymneho cloveka je zvratene.

ullala
15. sep 2025

To sa takto nerobi. Ked uz si bol taky hrdina, ze si sa rozchadzal cez spravu, tak si ju aspon nemal hned blokovat. Fuj, to je otras. Aspon si mal byt chlap a odpovedat jej na priapadne jej spravy. Ako kus .... si

autumn1
15. sep 2025
@ullala

To sa takto nerobi. Ked uz si bol taky hrdina, ze si sa rozchadzal cez spravu, tak si ju aspon nemal hned blokovat. Fuj, to je otras. Aspon si mal byt chlap a odpovedat jej na priapadne jej spravy. Ako kus .... si

@ullala na ake spravy by jej mal odpovedat prosim ta? Aky je k... alebo ako ho miluje alebo preco nech im da sancu ako ho nenavidi alebo preco si vybral inu? On chce inu nech ide za inou. Ine by bolo keby mali iny problem vo vztahu hodny diskusie ale ak raz ju nechce a chce inu zenu tak tam podla mna priestor na diskusiu nie je.

anonym_3cb428
15. sep 2025
@autumn1

@ullala na ake spravy by jej mal odpovedat prosim ta? Aky je k... alebo ako ho miluje alebo preco nech im da sancu ako ho nenavidi alebo preco si vybral inu? On chce inu nech ide za inou. Ine by bolo keby mali iny problem vo vztahu hodny diskusie ale ak raz ju nechce a chce inu zenu tak tam podla mna priestor na diskusiu nie je.

@autumn1 ale mohol mať aspoň charakter a rozísť sa s nou ako chlap. Taky rozchod cez spravu je pre tu druhu stranu este viac ponižujúci pretože to znamená, že mu nestojí ani za to, aby sa s nou slusne rozišiel

autumn1
15. sep 2025
@anonym_3cb428

@autumn1 ale mohol mať aspoň charakter a rozísť sa s nou ako chlap. Taky rozchod cez spravu je pre tu druhu stranu este viac ponižujúci pretože to znamená, že mu nestojí ani za to, aby sa s nou slusne rozišiel

@anonym_3cb428 ...alebo mu nestoji za hystericke divadielko ake niektore zeny su schopne vypudit zo seba

anonym_e4ce0a
15. sep 2025
@autumn1

@anonym_3cb428 ...alebo mu nestoji za hystericke divadielko ake niektore zeny su schopne vypudit zo seba

@autumn1 dobre ale ajtak sa mal zachovať férovo a nie ze ju cez sms poslal k vode a všade blokol😅
Chlapi nemaju gule už od puberty asi😋

autumn1
15. sep 2025
@anonym_e4ce0a

@autumn1 dobre ale ajtak sa mal zachovať férovo a nie ze ju cez sms poslal k vode a všade blokol😅
Chlapi nemaju gule už od puberty asi😋

@anonym_e4ce0a hlavne, ze niektore zeny maju gule aj za chlapov 😉 vdaka bohu za ne.

zuzanita1609
15. sep 2025
@autumn1

@autumn1 ale ono to patrí k rozchodom,aj tie histerické výlevy,tak snáď ho mala rada a možno aj on ju a on jej mal vysvetliť dôvod. Takto zbabelo sa naozaj chová iba zbabelec a nie všetko v živote ide ako po masle. Či aj ty tak pristupuješ ku všetkému,zbabelo zdupkať?

autumn1
15. sep 2025
@zuzanita1609

@autumn1 ale ono to patrí k rozchodom,aj tie histerické výlevy,tak snáď ho mala rada a možno aj on ju a on jej mal vysvetliť dôvod. Takto zbabelo sa naozaj chová iba zbabelec a nie všetko v živote ide ako po masle. Či aj ty tak pristupuješ ku všetkému,zbabelo zdupkať?

@zuzanita1609 odkedy to patri k rozchodom? Mozno u nervovo slabsich to patri. Ale mala som 2 a ani pri jednom sa to nekonalo. Porevala som si par dni, noci do vankusa a potom to prebolelo pri jednom skor pri druhom neskor. Ale co mam kamosky tak realne som lutovala ich ex z toho co mi niektore posielali screeny chatov alebo hovorili o tom 🤦🏼‍♀️ ja na take dramy naozaj nie som. A ja som mu radila najprv napisat dovod nie len bloknut.

anonym_3cb428
15. sep 2025
@autumn1

@autumn1 to k tomu patrí a nie sa zachovať takto zbabelo.

ullala
15. sep 2025
@autumn1

@autumn1 no a? Tak mozno by mu rada nieco od srdca napisala a bolo by jej lepsie. Mozno by sa rada spytala na dovod. Toto je asi najnechutnejsi rozchod aky moze byt.
Z teba srsi velka bezcitnost.

simca06022011
15. sep 2025

tak zacne kricat a plakat (bude tak ci tak a mozno si ta aj najde ak jej aj spravu posles :DDD si nemysli, ze tym vyhras), zvykni si, proste urcite veci vyvolaju emocie a ty si chlap, tak sa tomu postavis ako vies... proste to ukonci, akokolvak zvladnes, tak ako desatrocia koncime vztahy vsetci, aj bez rad na internete... ale ak mas chrbtovu kost a nie su tupec, tak s jej kamaratkou si nic nezacnes. Rozidete sa a budes ju neustale vidat niekde, alebo sa jej motat okolo kamosiek? nie.. pekne sa s nou rozid a ak sa nedohodnete v klude, ze ostanete "kamarati", co skor nie, tak sa zdekuj a hladaj si vlastnu partiu ludi a novych dievok inde.

autumn1
15. sep 2025
@ullala

@autumn1 no a? Tak mozno by mu rada nieco od srdca napisala a bolo by jej lepsie. Mozno by sa rada spytala na dovod. Toto je asi najnechutnejsi rozchod aky moze byt.

@ullala a k comu by to bolo dobre mu od srdca ponadavat? 😂 presne preto mam rada hrubu ciaru a koniec a nie vylevy riesit.

ullala
15. sep 2025
@autumn1

@ullala a k comu by to bolo dobre mu od srdca ponadavat? 😂 presne preto mam rada hrubu ciaru a koniec a nie vylevy riesit.

@autumn1 mozno by sa chcela spytat na dovod? Vravim, bezcitnost z teba srsi. Tiez sa so mnou par blbcov takto rozislo, teda bez toho blokovania a ver tomu, ze vediet aspon dovod, tak by to bolo jednoduchsie.

ullala
15. sep 2025
@autumn1

@autumn1 Aj synovi by si poradila alebo dopriala taky rozchod, aby ho baba len tak odkopla jak hnile jablko?

autumn1
15. sep 2025
@ullala

@ullala a este raz ja som mu radila nech najprv napise dovod a potom blokne nie hned bloknut! To su 2rozne veci, nikdy by som neradila nikomu nikoho bloknut bez vysvetlenia.

simca06022011
15. sep 2025
@autumn1

@autumn1 zeny su zvycajne emocionalne, nejde vobec o to, na co by to bolo dobre.. proste to tak je. Ludia si porevu, aj pokricia aj vsetky pomsty sveta im hlavou mozu prebehnut. Kazda je ina. To ze ty nechapes, je vpohode, ja som tiez nikomu nepotrebovala vypisovat po rozchodoch, ale netrvarim sa, ze tie co vyhadzu aj cele zariadenie chlapovi z okna a vyhodia ho po rozchode su vadne. Nie su :D ak im to pomoze, kludne.

ullala
15. sep 2025
@autumn1

@ullala a este raz ja som mu radila nech najprv napise dovod a potom blokne nie hned bloknut! To su 2rozne veci, nikdy by som neradila nikomu nikoho bloknut bez vysvetlenia.

@autumn1 a to bloknutie je k comu dobre?

anonym_9fcc91
15. sep 2025

jemine Ty si riadny kkt 🫣 … hádam sa Ti to isté raz vráti … x100

autumn1
15. sep 2025
@ullala

@autumn1 a to bloknutie je k comu dobre?

@ullala aby sa vyhol moznym vylevom? Naco nechat moznost byt v kontakte s ex 🤔 kazdy rozchod je pre mna uzavreta kapitola a zivot ide dalej.

basullinka
15. sep 2025

Úprimne a otvorene. Bolieť ju to bude tak či tak, ale s tým sa bude musieť zmieriť. Čím dlhšie ju budeš namotávať, že je všetko OK, tým to bude horšie. Ale až teraz čítam, že si to už poriešil 😅

enmery
15. sep 2025
@autumn1

@ullala aby sa vyhol moznym vylevom? Naco nechat moznost byt v kontakte s ex 🤔 kazdy rozchod je pre mna uzavreta kapitola a zivot ide dalej.

@autumn1 Tebe fakt kúruje. Ani za boha povedať-poradila som blbosť, on ju nechce, klame a má jej napísať koniec a este si ju bloknúť🤮Bud vychovas takú nulu alebo dcéru, ktorá zažije to isté a prídem si pozrieť ako jej povieš-vieš, to si Ťa blokol po napisani správy kvôli výletom možným a hádam sa tak s Tebou rozísť aj manžel, aby Ťa to prefackalo, čo za bludy píšeš.

sevrin
15. sep 2025
@anonym_autor

@zuzanita1609 ja s tym ratam zhorim v pekle niekde

@anonym_autor keby len to, ale čerti si tam s tebou budú dávať grupák!

ullala
15. sep 2025
@autumn1

@autumn1 a co je chlapec z vaty, aby nezvladol nejaky vylev? To k tym rozchodom patri. A za to ako sa s nou rozisiel, si vylevy a vynadanie zasluzi od nej.

autumn1
15. sep 2025
@ullala

@autumn1 Aj synovi by si poradila alebo dopriala taky rozchod, aby ho baba len tak odkopla jak hnile jablko?

@ullala ja na tom nevidim nic zle napisat dovod a potom bloknut ak ten dovod nevyzaduje diskusiu a chciet sa riesit s priatelkinou kamaratkou tam nie je o com ako co o com sa maju viac bavit? Ine by bolo chcem sa rozist lebo ja neviem malo casu spolu travime alebo nieco ine nechce sa mi vynyslat dovody ale kde je priestor na diskusiu a zachranu vztahu. Ja som moj druhy vztah rovnako ukoncila aj ked dovod bolo nieco ine ale nie az tak daleko od tohto pripadu, s jedinym rozdielom ja som to zistila skor ako ex sa stihol so mnou rozist. A prijemnejsie by bolo pre mna keby to on hocijak ukoncil ako to, ze som vyzerala ako naivna krava, ktora miluje svojho priatela zatial co ex sa riesil s inou.

autumn1
15. sep 2025
@enmery

@autumn1 Tebe fakt kúruje. Ani za boha povedať-poradila som blbosť, on ju nechce, klame a má jej napísať koniec a este si ju bloknúť🤮Bud vychovas takú nulu alebo dcéru, ktorá zažije to isté a prídem si pozrieť ako jej povieš-vieš, to si Ťa blokol po napisani správy kvôli výletom možným a hádam sa tak s Tebou rozísť aj manžel, aby Ťa to prefackalo, čo za bludy píšeš.

@enmery presne kvoli takymto zenam nikdy neolutujem tu radu