icon

Ako sa rozísť s frajerkou, aby som jej neublížil?

15. sep 2025

Zdravim, mam 19 a chcem sa rozist s frajerkou. Som s nou par mesiacov a velmi sa na mna namotala a neviem ako sa rozist aby som jej neublizil

Strana
z3
anonym_3cb428
15. sep 2025
@autumn1

@enmery presne kvoli takymto zenam nikdy neolutujem tu radu

@autumn1 ty si fakt totálne bezcitna. Takúto radu nemôže dať normálny človek iba citový krypel

autumn1
15. sep 2025
@anonym_3cb428

@autumn1 ty si fakt totálne bezcitna. Takúto radu nemôže dať normálny človek iba citový krypel

@anonym_3cb428 tak som bezcitna a? Ja na tom este stale nic nevidim bezcitne napisat dovod a vyhnut sa vylevom... Ked sa zacne riesit s jej kamaratkou o ktoru ma zaujem dievca pochopi, pokial ma vsetkych pohromade.

anonym_3cb428
15. sep 2025
@autumn1

@anonym_3cb428 tak som bezcitna a? Ja na tom este stale nic nevidim bezcitne napisat dovod a vyhnut sa vylevom... Ked sa zacne riesit s jej kamaratkou o ktoru ma zaujem dievca pochopi, pokial ma vsetkych pohromade.

@autumn1 a presne kvôli takýmto magorom potom u mladých bab vznikajú rôzne traumy a nesprávne vzorce ktoré si ponesu celý život. Nie je slusnejsie rozísť sa zoči voči? A co? Tak si zazije citový výlev aspoň sa z toho ponauči do budúcnosti. A to tvoje blokovanie tak to je maximálne trápne. Uprimne ľutujem to dievča, možno to pre nu bola prvá láska a on sa k nej zachoval ako totálny hajzel a este ju aj spôsobom akým sa s ňou rozišiel totalne ponizil

autumn1
15. sep 2025

@anonym_3cb428 neboj sa, ja som si presla cptsd tak mne o traumach naozaj nemusis nic pisat 😉mne ovela viac bezcitnejsie pride ak zena alebo muz pocas vztahu rozmyslaju(alebo neskor flirtuju, podvadzaju) nad niekym inym a neukoncia to hned v zarodku ked o danu osobu stratia zaujem. Este ked autor pise, ze sa nanho velmi namotala on zjavne na nu ani nebol namotany alebo minimalne neboli na jednej vlne. Ale asi mame odlisnu predstavu o tom, co je bezcine. Ja som aj teraz vo vztahu a ani len mi nenapadne rozmyslat nad inymi muzmi ako nad mojim. Proste, nejde to. A emocionalne vylevy pre mna su red flag a nepridu mi naozaj normalne ked clovek nevie zvladat vlastne emocie.

romiada
15. sep 2025
@anonym_autor

@autumn1 neviem nechcem moc cez spravu posledne mesiace sme spolu boli kazdy den skoro a osobne to ona tiez nepochopi ona zacne plakat a kricat po mne

@anonym_autor to je normálna reakcia zlomeného ženského srdca. A povedz jej pravdu, že sa Ti páči niekto iný. Aspoň jej to uľahčiš. V hneve na to čo si jej urobil skôr na Teba zabudne a nebude hľadať chybu len v sebe. Hlavne sa postáv k tomu ako chlap a nerozchazdaj sa cez sms. Je to zbabele a detinské.

zuzanita1609
15. sep 2025
@anonym_3cb428

@autumn1 a presne kvôli takýmto magorom potom u mladých bab vznikajú rôzne traumy a nesprávne vzorce ktoré si ponesu celý život. Nie je slusnejsie rozísť sa zoči voči? A co? Tak si zazije citový výlev aspoň sa z toho ponauči do budúcnosti. A to tvoje blokovanie tak to je maximálne trápne. Uprimne ľutujem to dievča, možno to pre nu bola prvá láska a on sa k nej zachoval ako totálny hajzel a este ju aj spôsobom akým sa s ňou rozišiel totalne ponizil

@anonym_3cb428 Tiež mi je jej ľúto,tiež mi napadlo,že to možno bola jej prvá láska a on sa tak úplne ako (musím to napísať) idiot zachoval,hlavne ten záver. Možno jej len napísal,že je koniec a nič viac a potom ju hneď všade zablokoval. Úplný hnus niektorí "charakterní" chlapi, hlavná vec,že aspoň väčšina hľadá temperamentné ženy, dievčatá a keď majú vydržať pár nepublikovatelnych slov,nas*erú si do gatí pred jej ospravedlniteľným hnevom a slzami.

anonym_3cb428
15. sep 2025
@zuzanita1609

@anonym_3cb428 Tiež mi je jej ľúto,tiež mi napadlo,že to možno bola jej prvá láska a on sa tak úplne ako (musím to napísať) idiot zachoval,hlavne ten záver. Možno jej len napísal,že je koniec a nič viac a potom ju hneď všade zablokoval. Úplný hnus niektorí "charakterní" chlapi, hlavná vec,že aspoň väčšina hľadá temperamentné ženy, dievčatá a keď majú vydržať pár nepublikovatelnych slov,nas*erú si do gatí pred jej ospravedlniteľným hnevom a slzami.

@zuzanita1609 dnes uz ľudia nemajú žiadny charakter. Spoza displeja telefónu sa hrajú na frajerov a v realite su posrati. Blokovanie je pre mňa totalne úbohé

zmrzlinka8
15. sep 2025
@anonym_c28c41

A takéto osoby chodia po svete ..... Keby mal byť každý ako ty, úprimná láska by neexistovala. Už len to že chceš frajerkinu kamošku svedčí o tvojom charaktere.

@anonym_c28c41 pokial nie je ženatý, nevidím nič zlé na tom, si vyberať. Na to sa spolu chodí, aby ľudia zistili, či sa naozaj k sebe hodia. A ak sa mu zapáčil niekto iný viac, o to lepšie pre každého zo zúčastnených. Len to treba vidieť z nadhľadom, nie z pozície ohrdnutej frajerky.

enmery
15. sep 2025
@zmrzlinka8

@anonym_c28c41 pokial nie je ženatý, nevidím nič zlé na tom, si vyberať. Na to sa spolu chodí, aby ľudia zistili, či sa naozaj k sebe hodia. A ak sa mu zapáčil niekto iný viac, o to lepšie pre každého zo zúčastnených. Len to treba vidieť z nadhľadom, nie z pozície ohrdnutej frajerky.

@zmrzlinka8 To je všetko ok. Ide o to, že napíše len správu a eštesi ju hneď blokne a ina ženu to tu mladému človeku dokonca radí. O to ide- čistý grc. Potom sa čudujem...

1sally12
21. sep 2025

Hnus. Napísať správu a zablokovať🤢 presne jak moj bývalý. Tliekam ti ty charakter😤 a ostatné čo mu to poradili - vám by sa páčilo skončiť rovnako keby sa s vami bez slova frajer rozišiel cez správu a všade vás zablokoval? A toto učíte svoje deti že toto je normálne?!

Strana
z3