icon

Ako sa vymaniť z citovej zamotanosti?

12. mar 2024

Potrebujem poradiť viem ze ma tu odcudzite.
Som vydatá 12 rokov 1 dieta. Muž je perfektný nemám mu co vytknúť. Ale čo čert nechcel, zmotala som sa na iného muža. Muž nič netuší, myslím si ze aj ten muz je zmotani na mňa, neviem ako z toho von. Stretávame sa koli práci 2 krát do týždňa keď musíme spolu niečo poriesit. Po čase sme si začali písať sms vkuse, nic sme spolu nemali. Občas objatie ale nič viac aj keď on by chcel ale ja nie. Nechcem rozbiť rodinu chcem z toho von.. ale neviem ako 😒 nikdy som si nemyslela ze mne sa niečo také môže stat, stále som odsudzovala ženy keď tu písali ako môžu niečo také robiť a sama som do toho spadla. Cítim sa mizerne, skúšala som ze mu neodpisem na sms dali sme si aj páru krát pauzu na vianoce, víkend ze si nebudeme písať ale ja som jak prepnuta vkuse sledujem telefón, pripadám si ako pubertiacka ktorej úplne preskočilo. Muž samozrejme nič ani len netuší, doma som úplne normálna ale vo vnútri ma to zoziera.

Strana
z3
eva8
14. mar 2024

Pevnu volu prajem, das to 🍀 . A chodte s rodinou na predlzeny vikend bez mobilu

nini1978
14. mar 2024

Autorke-správne rozhodnutie
Teraz už len dúfať,že ohrdnutý zmotany kolega nezaklope na dvere a neukáže vaše spravy tvojmu manželovi

17alexis
14. mar 2024

Dala by som vypoved v praci. Pises, ze medzi vami nic nebolo, hoci on by chcel. Keby ta fakt lubil a vie, ze si vydata, chcel by, aby si si najprv poriesila toto a az tak by ste sa posuvali dalej. Presne toto riesila davnejsie moja byvala kolegyna, ale ona nebola vydata. Tiez sa s kolegom namotali, ona cela paf a on mal frajerku, s ktorou ma aktualne uz 4 deti. V skutocnosti bola namotana len ona. 😄 On siel cielene do postele. Aj ju braval von so svojimi kamaratmi. Po par mesiacoch ju to prestalo bavit.

autor
14. mar 2024

@nini1978 až také pikantné sms to neboli, čo by mohli nejako muža rozrusit. Akože nebol by šťastný ale zas písala som tam pekne aj o mužovi aj o malom. Aj veci ze mužovi by som to nikdy nespravila myslím ako neveru a ten kolega to dobre vie. Dnes sme sa stretli opäť pracovne ale nieslo sa to fakt len v takom duchu, poriesili sme veci co sme potrebovali a každý išiel po svojom.
Ani žiadne fotky som mu neposielala ani nič, tie spravy boli skôr takého rázu co robíš? Co dnes budeš robiť, ako sa máš. Ako sa ma malý keď bol chorý atď. Občas nejaká taka nevinná narazka 🤷‍♀️

autor
14. mar 2024

@eva8 ❤️ telefón som už obmedzila na minimum. Nemám už ani žiadne sociálne siete.
Takže s tým problém nemám, nesom závislá od telefónu ale bola som závislá od písania sms ale postupne aj to opadne.

autor
14. mar 2024

@17alexis u nás je to opačne zadaná som ja on je slobodný. Ale zas je to len taky ošiaľ zas nemôžem povedať ze ho milujem alebo niečo podobné. Skôr je medzi nami len taka chémia, ze sa mi páči a niečo ma nanom priťahuje a to je všetko. O láske hovoriť ako takej nemôžem..zas on ani nechce aby som sa rozviedla ani nič podobné. My dvaja určite nemáme žiadnu budúcnosť, ani nič podobné len je medzi nami taka chémia co nás priťahuje a to je všetko. Ja si ho ani neviem predstaviť ako svojho partnera ani nič.

17alexis
14. mar 2024

Bud v tomto opatrna lebo zatial na to ides pomerne racionalne, ale az ta to ovladne, mozog sa ti vypne. Ja by som toto riesila ozaj radikalne - vypovedou.

yoxinka
14. mar 2024

Celé okolo toho kolegu je dopamín. Nič viac. Doma máš partnera, ktorý už je okukaný a mozgu sa veeeeeeľmi páči nový podnet, to je celé. Vypočuj si 49.časť podcastu Mozgová atletika, časť sa volá Molekula zamilovanosti. Pochopíš, prečo si sa namotala na kolegu. Pokiaľ je to v tomto štádiu, ktoré opisuješ, ľahko sa z toho dá bezbolestne vycúvať.

Strana
z3