Ako sa vyrovnať s bezmocnosťou a neistotou vo vzťahu?
Ahojte, už som naozaj v koncoch. Priateľ má kamarátku, ktorú začína stavať na miesto priateľky, kde by som mala byt ja. Platí mu, chodí za ním aj keď je zadaný, osobne ju nepoznám ale už som jej dohovárala, podľa jej slov, ona nič zle nerobí. Takisto on ju berie ako kamarátku a ja mám stále niečo voči nej. Jedného dňa mu prišla správa od nej, že aj ona ho ,,ľúbi", pritom odpoveď na to z jeho strany bola, že to tak hovorí kamarátom...ževraj si zaslúži, aby boli jeho sny splnené mi písala a ja som to už nedávala :(.
Buchla som po stole obrazne, požiadala aby nás dve predstavil, ale nejak k tomu neprichádzalo. Stále mám pocit, že je to zle a už nevládzem takto, ak sa mám každý mesiac takto cítiť a riešiť kedy mu príde jeho kamarátka, ktorej nevie vysvetliť ako sa ma chovať. Mňa berie za hysterku, ale xkrat sme mali o tom debatu, že mi to už prekáža a on nič nespravil pre zmenu.
Príde mi, že mňa chce meniť na svoj obraz aby som len chápala, pritom už nemám prečo chápať a toto tolerovať. Spomínaná slečna nikoho nemá a hrozne ju zobral rozchod. Cítim, že akokolvek sa snažím, som len zhodena a nevypocuta a ona je tá najlepšia, ktorej sa myslim ani nebude vedieť vzdať. Príde vám toto chovanie z jej strany normálne?
Mne už nepríde ako žena a on pre mňa ako muž, cítim, že by mal nastať koniec aj keď sme spolu už dlhšie.
@autorka ... vieš, že ak mu prišla správa, že aj ona ho ľúbi, on jej to musel napísať prvý, však..? Ja by som takéto kamarátstvo určite nevedela akceptovať, vyznanie lásky má patriť len partnerke. Apropo.. Tebe vraví, že Ťa ľúbi?

Tak toto uz by bolo aj na mna moc. Priatel nech si vyberie. Ty alebo ona.. Viem sice, ze niektori ludia slovo lubit pouzivaju aj pre kamaratov, s nami sa jedna exkolegyna dost casto lucila tak, ze nam povedala, ze lubim vas ( mix baby/chalani).