Ako sa vyrovnať s bezohľadným partnerom?
...#vylev ráno nestane nikdy prvý, aby urobil raňajky alebo len posratú kávu, od raňajok po večeru, s upratovaním, praním a celým chodom domácnosti je všetko na mne. Doma nehne ani prstom, neustále na mňa poukaje na mňa aká som neschopná: matka, manželka, gazdiná...zle si navarila, tu mám fľak, tam je bordel, deti ho nepočúvajú, zle si zaparkovala, toto jeeet nebude ... Dookola každý deň počúvať čo všetko robím zle, myslíte si ma to baví? Chodím do práce rovnako ako on, po 8 hodinách prídem fakt vystavená... Ale toto? Dnes som vybucha, zaspala som ja gauči pri deťoch, videl, že lezim už predtým....po 15 minútach si začal robít kávu s tým, že kanvica na indukcnej doske piskala asi 5 minút, kým bol na zachode...je toto normálne? Chvíľu som si chcela oddychnut a keď na neho vyletim, nech je potichsie tak som psychicky narušená...
Vykopnúť aj s dverami a budeš mat kľud
Kde si mala hlavu ked si si zakladala rodinu s tymto exemplarom? V nohavickach? Zial, tento typ muza sa nikdy nezmeni. Mam takeho otca, vecne ufrflany, vsetko je zle, my zeny nic nevieme, on jediny chodil do roboty a my sme ho museli obskakovat. Neovladal zakladne veci ako polozit spinavy tanier do drezu.. Nikdy by som dobrovolne nezila s takym muzom. Je to chyba matiek - svokier, ze ich takto "vychovali".
Nie, nie je to normalne. Nie je normalne byt v spolocnej domacnosti s takym clovekom, nie je normalne s takym clovekom zakladat rodinu a nie je normalne po tolkych rokoch nic neriesit len sa stazovat na chlapa
No keď si to necháš a ešte si s ním aj narobíš deti asi ti to vyhovuje.
By som mu tu konvicu do zachoda šmarila 😂 fakt👌a mala v pci jeho reči..ked sa mu nepaci nech si uprave ako chce on..drbko 😂
Asi ta to bavi, ked to stale trpis...
Ale nie. Nie je to normalne. Naco takyto chlap ? Co robi okrem toho, ze pracuje a nadava ti ako vsetko robis zle ? Zacni to riesit. No obavam sa, ze tu moc moznosti nebude. Takyto sa nemenia a iba horsie to bude. Otazka je, ci to chces riesit alebo je toto len vylev ako si to nazvala... a zase bude vsetko pristarom a nrchas si to aj ked ta to nebavi...
a naco si vlastne s nim? co ti jeho pritomnost dava? k comu ho potrebujes?
@pribinak jedine asi
@silviatko ja som klbko nervov....asi by som mu dala facku, ešte sa mi smeje do tváre, že som psychicky labilna, mám si dať predpísať lieky
@viestta áno pravda...za výber partnera si môžem sama. Vtedy som to brala ako vykupenie, že odijdem z domu, kde mama celé roky pila... Takto som dopadla, ako keby som mala klapky na očiach
@nykkushka určite takýto bol aj predtým, ale pekne to zahral...kým sme sa neosamostnali, bývame už konečne sami v novom dome a namiesto toho, aby si vážil čo doma má len hlúpe reči a glorifikovanie mojej neschopnosti.
@ns994 rozvod? Vieš koľkokrat som si povedala, že koncim...ale mám s ním deti, majú k nemu vzťah. Máme dom, záhradu...roky sme sa na tom spoločne robili. Nie je to jednoduché rozhodnutie
tak mas navvyssi cas zacat riesit bezpecny domov pre deti a aj pre seba.
@iv007 chcela som odísť z domu. Vyrastala som v nefuknej alkoholickej rodine....partner mi vtedy pripadal ako vykúpenie z toho manipulatívnehi pekla...
Bohužiaľ, už teraz viem, že to nie je dobré.
Samozrejme, ze to nie je jednoduché rozhodnutie. Kedy je nieco taketo jednoduche. Ale si statsna ? Podla vsetkeho nie. Ja tu nechcem radit zenam rozvod ale Ako dlho to este takto pojde. Uz teraz ti hovori, ze si narusena. To nie je vporiadku. Pripadne ja neviem. Terapie ? Sedenia u psychologa alebo nieco ? No Nevyzera, ze na nieco taketo by bol schodny. Nerob nic. Nech robi on. Vek nato ma. Ruky nohy tiez. Ked si taka narusena a neschopna spytaj sa ho,ci sa mu to bude páčiť, ze vsetko bude na nom, ked pojdete od seba? Inak som dieta rozvedenych rodicov. Nebolo to pekne. Ale bolo to spravne. A viem, ze keby boli spolu nebolo by to dobre. Mrzi ma, ze si mala nefunkčnu rodinu v detstve ale aj toto vyzera, ze je nefunkčne...
Urobila si si deti s idiotom 🤷♀️ co chceš za radu? Si to nevidela ci? Jediná rada ísť co najďalej. Takéhoto neschopaka mat doma tak som radšej do smrti sama
@lakebabe vďaka z radu
Kašli na dom. Osamostatni sa s detmi
rozhodnutie je to lahke len prevedenie uz narocnejsie. chapem to. ale deti s nim vztah mat predsa budu aj potom. tento zivot z teba labilnu nakoniec urobi. toto sa dlhodobo v plnom fyzickom a dusevnom zdravi zit neda. daj si sancu.
Ako si si ho vychovala, takeho mas
Skus ho pekne poprosit o pomoc, rozdelit ulohy. Uprimne mu poved,, ze je to na yeba vela. Nech pripravi veceru, alebo ranajky.
P.S. 5 mi ut ta kanvica nemohla piskat
@eva8 asi nie, ale dobre vie, že to nemám rada. Prišlo mi to ako naschvál...a potom sa mi smeje do tváre, keď vidí, že som znervóznela
smiatie do tvare. To je extremne neuctive. tam uz nie je laska. treba vymysliet plan co dalej
Moze mu niekto prehovorit do duse? Pretoze je rozdiel zasmiatie sa a vysmievanie. Ak sa to stane zvykom, ucta vymizne
No ak chces s nim ostat, tak uz jedine nedat sa. Zle si navarila - zober mu jedlo spred nosa a odloz alebo rovno vyhod. Tu mam flak - mal si si davat pozor. Zle si zaparkovala - nech sa paci, chod preparkovat. Len tam je zase moznost, ze odide on, lebo takymto typom vyhovuje mat zenu, ktora sa necha deptat.
@eva8 vysmievanie, doslova a dopismena. Takých situácii mám x: napríklad sa pokazilo auto a hneď smiech, že pôjdem na autobuse do práce ( veď pôjdem prečo nie, ale 20 minút to mám potom ešte peso k firme, lebo tam nie je zastávka). Tak sa smeje, že pôjdem peso, že sa prejdem... Je to normálne, aby toto robil?
@lija22 áno je to podľa mňa neúctivé, podľa neho on nerobí nič zle, keď sa na mne "zasmeje"... Úcta žiadna
To boli, verim ti. Musis sa s nim uprimne porozpravat. Deti zacnu prirod,ene opakovat po otcovi

a preco ste spolu?