icon

Ako sa vyrovnať s klamstvami partnera?

11. apr 2025

Ahojte chcem sa opýtať ako sa zmieriť s tým že partner na turnusoch s chlapmi pije?🤦🏻‍♀️
Dalsia otazka v stredu mu celý deň volám píšem on nič hovorím si Okej možno zabudol telefón na ubytovni, o 3 poobede mi zavolal s tým že odpadol ráno a bol v nemocnici na infúziách no žiaľ som sa dozvedela že v utorok sa stelil ako prasa a spal celý deň do tej 3 ako zavolal od kolegu. Čo by ste robili?😓

enmery
11. apr 2025

Nebola by som alloholikom🤷‍♀️a klamárom.

autor
11. apr 2025

@enmery vieš koľko krát som sa snažila odísť nedokážem to vždy keď som rozhodnutá vždy sa zrazu dokáže zmeniť na chvilku

domkakvet
11. apr 2025

Na co ti je chlap co sa dokaze zmenit na chvilku a co ho chces cely zivot menit?

autor
11. apr 2025

@domkakvet netuším vôbec vieš sko by som bola rada keby niekto veľmi dobre poradil ako odísť s deťmi

lenusiatko
11. apr 2025

Dam Ti jednu radu, ak si chces dokonale znicit zivot, urcite s nim ostan. Nemas za co.

marca12
11. apr 2025

Vies,ze zmena je len na chvilu. Tak neklam samu seba. Nezmeni sa nikdy.

autor
11. apr 2025

@lenusiatko Ja viem veľa ľudí mi to hovorí 😓 očividne je výborný manipulátor. Vždy to zahrá na chúďatko on.

autor
11. apr 2025

@marca12 ked ja nedokážem odísť

enmery
11. apr 2025

Načo zakladáš tému?Zo syna bude rovnaký cct a z dcéry nešťastná žena ako ty. Nemáš za čom

minenkaa
11. apr 2025

A ako ti ma kto poradiť ako odísť .Zbalit veci a odísť

livih
11. apr 2025

rozchod okamžite

ukgirls
11. apr 2025

ze mas odist vies tak aku inu radu asi tak chces? bud budes tolerovat jeho alkoholizmus a svoju naivitu,alebo sa vzchopis a spravis to co uz sama vies .. nic medzi tym nieje

jamimo
11. apr 2025

@autorka Ja len toľko...

domkakvet
11. apr 2025

Preco nemozes odist nemas kam?

nekonecna_katastrofa
Autor odpoveď zmazal
barborachors
11. apr 2025

Ked nedokazes odist tak sa s tym zmier a bud so sockou. Tu niet rady.

autor
11. apr 2025

@domkakvet nie že nemôžem nedokážem 😓

marhulka13
11. apr 2025

A potom akú radu čakáš? Tak to len toleruj, iné to neostáva

januska12323
11. apr 2025

Jak nedokážeš? Zver sa rodine určite ti pomôžu a na alkoholika a klamára sa vykašli.

terezka1947
11. apr 2025

Ako nedokážeš?snáď ho tak slepo neľúbiš🙄🥺
Každý deň naviac je strata.

domkakvet
11. apr 2025

Tak potom mozes stracat s nim cas aj nadalej.

31mato923
11. apr 2025

Poviem ti,že nijako.Ties to teraz prežívam,žena mi klame klamstvom.az potom sa vždy prizná keď dlho otravujem.Neda sa s tým zmieriť.Bud sa utrapiš ako ja,alebo si budeš namyšlat,že sa to zmení.Ale nezmení.

autor
11. apr 2025

@31mato923 veru nezmení vedel sa vysekat aj s toho keď som pýtala prepustiacu správu

bielasovicka
11. apr 2025

Možno ho veľmi dusis, a je rád keď je od teba preč. A ešte mu celý deň vyvolávas.naco to robíš? Tu máš výsledok. Pravdaže ti klame.

0silvia0
11. apr 2025

To sa ti hentaky toxicky alkoholicky klamar nehnusi? Nie? Tak si ho maj.

mimi2018
11. apr 2025

Nemas sa s tým vyrovnať ale prehodnotiť svoj vzťah s nim.

michal_dr
11. apr 2025

@autorka
Aký bok dvoj manžel, keď bol s tebou doma na svk?

Smerujem k myšlienke...
... keby nenastala skutočnosť, že nevieš o tom, že s chlapmi pije a , že ťa oklamal s nemocnicou... Je to dobrý chlap a zostala by si s nim vo vztahu, ci u napriek tomu by si chcela s nim vzťah ukončiť..?

moz
Odpoveď bola odstránená
moz
Odpoveď bola odstránená
anketkarka
12. apr 2025

Vieš prečo nedokážeš odísť? Lebo prinesie domov prachy a starosti s ním aj tak nemáš. Nech si tam robí čo chce. Buď rada, že je alkoholik tam ďaleko. Je to najlepšia možnosť ako zostať s alkoholikom. Mať pokoj a pritom peniaze na život. Začni si šetriť, pripravovať sa na odchod a tam ho nechaj nech si robí čo chce. Čím skôr si pripravíš plán ako odísť , tým lepšie pre deti. Iba ak by chcel prísť domov a liečiť sa a doživotne poctivo abstinovať...