Ako sa vyrovnať s klamstvami partnera?
Ahojte chcem sa opýtať ako sa zmieriť s tým že partner na turnusoch s chlapmi pije?🤦🏻♀️
Dalsia otazka v stredu mu celý deň volám píšem on nič hovorím si Okej možno zabudol telefón na ubytovni, o 3 poobede mi zavolal s tým že odpadol ráno a bol v nemocnici na infúziách no žiaľ som sa dozvedela že v utorok sa stelil ako prasa a spal celý deň do tej 3 ako zavolal od kolegu. Čo by ste robili?😓
@enmery vieš koľko krát som sa snažila odísť nedokážem to vždy keď som rozhodnutá vždy sa zrazu dokáže zmeniť na chvilku
Na co ti je chlap co sa dokaze zmenit na chvilku a co ho chces cely zivot menit?
@domkakvet netuším vôbec vieš sko by som bola rada keby niekto veľmi dobre poradil ako odísť s deťmi
Dam Ti jednu radu, ak si chces dokonale znicit zivot, urcite s nim ostan. Nemas za co.
Vies,ze zmena je len na chvilu. Tak neklam samu seba. Nezmeni sa nikdy.
@lenusiatko Ja viem veľa ľudí mi to hovorí 😓 očividne je výborný manipulátor. Vždy to zahrá na chúďatko on.
@marca12 ked ja nedokážem odísť
Načo zakladáš tému?Zo syna bude rovnaký cct a z dcéry nešťastná žena ako ty. Nemáš za čom
A ako ti ma kto poradiť ako odísť .Zbalit veci a odísť
rozchod okamžite
ze mas odist vies tak aku inu radu asi tak chces? bud budes tolerovat jeho alkoholizmus a svoju naivitu,alebo sa vzchopis a spravis to co uz sama vies .. nic medzi tym nieje
Preco nemozes odist nemas kam?
Ked nedokazes odist tak sa s tym zmier a bud so sockou. Tu niet rady.
@domkakvet nie že nemôžem nedokážem 😓
A potom akú radu čakáš? Tak to len toleruj, iné to neostáva
Jak nedokážeš? Zver sa rodine určite ti pomôžu a na alkoholika a klamára sa vykašli.
Ako nedokážeš?snáď ho tak slepo neľúbiš🙄🥺
Každý deň naviac je strata.
Tak potom mozes stracat s nim cas aj nadalej.
Poviem ti,že nijako.Ties to teraz prežívam,žena mi klame klamstvom.az potom sa vždy prizná keď dlho otravujem.Neda sa s tým zmieriť.Bud sa utrapiš ako ja,alebo si budeš namyšlat,že sa to zmení.Ale nezmení.
@31mato923 veru nezmení vedel sa vysekat aj s toho keď som pýtala prepustiacu správu
Možno ho veľmi dusis, a je rád keď je od teba preč. A ešte mu celý deň vyvolávas.naco to robíš? Tu máš výsledok. Pravdaže ti klame.
To sa ti hentaky toxicky alkoholicky klamar nehnusi? Nie? Tak si ho maj.
Nemas sa s tým vyrovnať ale prehodnotiť svoj vzťah s nim.
@autorka
Aký bok dvoj manžel, keď bol s tebou doma na svk?
Smerujem k myšlienke...
... keby nenastala skutočnosť, že nevieš o tom, že s chlapmi pije a , že ťa oklamal s nemocnicou... Je to dobrý chlap a zostala by si s nim vo vztahu, ci u napriek tomu by si chcela s nim vzťah ukončiť..?
Vieš prečo nedokážeš odísť? Lebo prinesie domov prachy a starosti s ním aj tak nemáš. Nech si tam robí čo chce. Buď rada, že je alkoholik tam ďaleko. Je to najlepšia možnosť ako zostať s alkoholikom. Mať pokoj a pritom peniaze na život. Začni si šetriť, pripravovať sa na odchod a tam ho nechaj nech si robí čo chce. Čím skôr si pripravíš plán ako odísť , tým lepšie pre deti. Iba ak by chcel prísť domov a liečiť sa a doživotne poctivo abstinovať...

Nebola by som alloholikom🤷♀️a klamárom.