icon

Ako sa vyrovnať s manželovou neverou?

9. feb 2025

Ahojte.
Uz som tu raz pisala o tom, ako si manzel nasiel pocas nasej krizy frajerku a opustil nas s detmi. Vraj jej vysvetlil, ze hoci je zenaty a ma deti, nas vztah je uz mrtvy a ona, ako kazda normalna zena to pochopila. Ze ved to nie je vada mat dve male deti a on jej ma co ponuknut ( je muzny, sportovec).
Mna to velmi boli, cela ta situacia, ked pride do nasho domu za detmi, niekedy sa spolu aj naobedujeme, vsetko je ako predtym, zrazu vytiahne mobil , pise , vstane a povie , ze ide na korcule ,..(ide s nou). Ked mu vycitam, ze je to amoralne, ze my tu spolu obedujeme a on potom ide za nou, tak co som histericka, ze cim skor si na to zvyknem, tym lepsie pre vsetkych . Trva to dva mesiace, mne na nom zalezi stale a neviem sa ponad to povzniest :((

Strana
z3
rebi789
9. feb 2025

Najdi si aj ty frajera🤷🏻‍♀️

0silvia0
9. feb 2025

A ty ako normalna zena ho vyhod a nepristup na tuto jeho hru.

autor
9. feb 2025

@0silvia0 ked ja by som chcela, aby deti mali pocit ako takej rodiny, aspon na chvilu :(

barka1
9. feb 2025

Ked rozchod, tak rozchod. Ziadne spoločne obedy, ani nic podobné. Tu máš deti, ja odchadzam, stará sa. Sorry, ale si fakt blbá a ubližuješ sama sebe, ak pristupujes na jeho hry.

veronikaszabova
9. feb 2025

No dobre to ma vymyslene fesak. Este napis, ze s nim spavas aj ty a odrazi mi dekel. 🤦

0silvia0
9. feb 2025

Ale ved on sa rozhodol, ze uz nie ste naozajstna rodina

barka1
9. feb 2025

Blbost. Rodina nie je. Si ty a deti a on a deti. Bohuzial tak to je. On si vybral a rodina to nie je.
Rodinné stretnutia sa mozu konat neskor, o niekolko rokov, ked sa s touto situaciou vysporiadas.
Viem,o čom hovoris.

viestta
9. feb 2025

Naozaj ti zalezi na chlapovi, ktory ti toto spravil? Pre teba to uz ma byt len otec tvojich deti, ziadne spolocne obedy, ziadne "rodinne akcie". Ked chce byt s detmi, nech si ich vezme a venuje sa im aj s frajerkou. Ta sa staraj o to aby si si upratala v hlave. Ten chlap nestoji ani za to aby si po nom riad po obede umyla. Nech po nom umyva slecna.
@veronikaszabova vies, ze aj mne toto napadlo?

ina2405
9. feb 2025

Varíš mu, neobedujete sa a deti majú ilúziu rodiny. Ilúziu. Mohli by mať otca a aj mamu od seba, bez hádok a schopných podieľať sa na výchove. Majú dve pretvárky. Prepáč. Myslíš to dobre, ale deťom to raz dopáli a ty sa tu sťažuješ, ale stále dúfaš, že rolou poriadnej manželky toho tvojho neverníka pritiahneš späť. Nepritiahneš, lebo týmto len ukazuješ, že fakt nemáš trochu sebaúcty a dá sa na tebe orať.

autor
9. feb 2025

@veronikaszabova nie, on sa na mna ani nepozrie

0silvia0
9. feb 2025

Aha, takze vsetci ti budu v 2 diskusiach radit, aby si sa na neho vykaslala a ty si potrebujes len srdiecko vyliat a pojdes si aj tak svoje? Skoda stracat cas

autor
9. feb 2025

@0silvia0 nie, nad vsetkym rozmyslam, citam a dakujem za vsetky nazory

dskjhfdlkdjhl
9. feb 2025

Takze keby sa na Teba pozrel, tak by si mu nielen obed naservirovala, ale aj sex by bol? Kde mas rozum?

autor
9. feb 2025

@huxy nie, neboli, dakujem moc

huxy
9. feb 2025

Však vidím, že človek ti tu chce poradiť a ty si ideš len svoje. Tak sa len ďalej tráp, za toto si môžeš už sama

viestta
9. feb 2025

Autorka, ja sa ta spytam, do kedy mate v plane detom takto bezcharakterne klamat? Kedy sa im chcstate predostriet veci tak ako su? Co im vykladas, ked sa ta vecer pytaju kde je tatik a ty vies, ze akurat obsiva frajerku? Co im vtedy hovoris? Teba hanba nefackuje? Klamat detom? Klamat vlastnym detom? Na co je to dobre?

viestta
9. feb 2025

@huxy ona caka, ze sa k nej vrati. Potom ho privita s otvorenou narucou aj medzinozim...

sense
9. feb 2025

Sa čudujem že mu ešte aj obed naservírujes....veď nech za deťmi príde a ty si urob program...alebo ešte lepšie deti mu vychytaj a nech navarí frajerka...bohvieako dlho bude mať porozumenie

huxy
9. feb 2025

@viestta je mi jej z časti aj ľúto, že nemá žiadnu sebaúctu. A hlavne aj tých detí, aký vzor im dávajú

mimirka32
9. feb 2025

V dnesnej dobe je uplne normalne, ze deti maju rozvedenych rodicov. Takto ked sa stretavate na obede, a ty len dufas, ze sa manzel vrati, tak len detom ukazujes, ze je normalne nemat sebauctu. To chces, aby v dospelosti nechali svojich partnerov skakat im po hlave? Ked ti na nich zalezi, ukaz im ako sa maju spravat, ked im niekto ublizuje

viestta
9. feb 2025

@huxy vsak toto, a hlavne tie deti.

lenka10717
9. feb 2025

Pozbieraj poslednu hrdost a kopni ho do zadku, ved nech mu navari a operie jeho nova polovicka. A ver, ze takto je to pre deti stokrat horsie. Rozchod im ukaze, ze aj zla situacia sa da vyriesit odvaznym rozhodnutim a umozni im byt obom stastni, aj ked kazdy zvlast.

dankabg
9. feb 2025

Ach autorka, mrzí ma To. Rozumiem, že sa trápiš, že stále veris a v kútiku duše dufas, že sa tvoj ex vráti, to sa môže ale aj nemusí stat.
Poviem ti len jedno, trápiť sa kvôli chlapovi je najväčšia K🌷k🌹Tina, akou si môžeš ničiť zivot..dobre viem o čom hovorím, tiež som kvôli jednému mužovi trpela niekoľko rokov a vieš čo? Nič mi to neprinieslo do života, len zúfalstvo a sklamanie. Teraz už myslím v prvom rade na šťastie mňa a mojej dcéry( poprípade synovcov lebo sú ako moji) a tebe Radim to isté.
Áno bude to ešte dlho bolieť, áno, nie je dobré to v sebe dusiť, ale ani živit. Ak nemáš inú motiváciu, tak aspoň pre tie deti musíš byť statočná. Pekne ich daj na starosť exovi aj jeho frajerke, keď je tak strašne v pohode s tým, že jej nabijak má dve ratolesti. A ty si čas volna výplň podľa svojej ľubovôle

minenkaa
9. feb 2025

Ale keby chcel tak mu isto dáš s spamatajnvies že nechce by už s tebou ,príde slušne za deťmi ,ak ti to vadí povedz mu nech nechodí aj keď ťažko keď byvanienje vaše spoločne .Co vlastne teraz on zle robí ,asi jedine to že ste ste neni rozvedeni

mamina7070
9. feb 2025

pna tie korcule (sex s frajerkou) mu nabuduce nabal aj obe deti

si pisala tusim ze ked zaplati najom a tebe na dve deti nic moc mu neostane to si daj pekne to vyzivne potvrdit sudom (rodicovsku dohodu)

ak pride nevar mu ak chce nech si zaplati proste chod na to cez peniaze potrebuje pocitit realitu nielen prazdne vajcia

jamidea
9. feb 2025

Tebe som tusim odpisovala, ze si ako moja kolegyna, toto je ako cez kopirak.
On nema co s vami obedovat, ak chce deti, sups daj mu ich na vikend a stataj sa ocko. U novej tety. A nie psychicky ta nicit, ze rodinny obed v nedelu, fuj, otras, chlap sa naje, je akoze s detmi a ty si v prdeli na dalsi tyzden a s vyplazenym jazykom cakas, kym buudete znova rodinka kvoli 1 obedu.
Zastav to lebo ta porazi, naozaj, skonci to. To nerobis kvoli detom, len sebe davas falosnu nadej.

vveron1ka
9. feb 2025

Tazko nam je radit ked nemame taku situaciu doma. Je jednoduche radit aby si sa na neho vykaslala, ale urcite to nie je pre teba jednoduche a ziadna z nas by sme “za horuca” nevedeli co robit a co je spravne. Chapem ze chces mat pre deti domov a rodinu, ale deti neoklames.. vnimaju ze nieco nie je ok a v tejto situacii im ten harmonicky domov vytvoris len ty sama ked nebudes nic silit. Urcite ale zachovaj hrdost.

ina2405
9. feb 2025

Inak toto deťom škodí, oni vidia, že už ťa otec nemá rád. Že s vami nie je. A dostávajú zmiešané signály. Ako sa môžu zmieriť s novou situáciou, keď ich mätiete? Mňa veľmi mrzelo, že mi prvé manželstvo nedopadlo dobre, ale zvládli sme to bez cirkusov a drám. Deti sú už dospelé a keď sa o tom po rokoch rozprávame, rozumejú. Ale aj tak som nerobila takéto rodinné stretnutia, keď vzťah bol v najhoršej fáze.

henikap123
9. feb 2025

Ja by som doma nečakala s navareným obedom. Keby prišiel ja by som sa vyobliekala, povedala nech postráži deti a odišla na pár hodín preč. Išla cvičiť, s kamoskou von. Už predbežne by som si dohodla dni kedy bude on s deťmi a začala žiť. To že tá vidí doma smutnú a on si ide za novou znamostou mu len na sebavedomi pridáva. Okrem deti si nájdi nejaký zmysel života okrem deti samozrejme a hlavne v čase keď on bude s deťmi, nech si ich zoberie na korčule 😀🫣. A rovno mu napis niekedy že kedy príde k deťom lebo máš stretnutie. Neviem ako vyzeráš, ale sup začať sa o seba starať, zmeniť účes, začať cvičiť, atd.. Viem že ho máš rada, ale .... ale vráť mu to 🙂 držím palce.

Strana
z3