Ako sa vyrovnať s manželovou neverou?
Ahojte.
Uz som tu raz pisala o tom, ako si manzel nasiel pocas nasej krizy frajerku a opustil nas s detmi. Vraj jej vysvetlil, ze hoci je zenaty a ma deti, nas vztah je uz mrtvy a ona, ako kazda normalna zena to pochopila. Ze ved to nie je vada mat dve male deti a on jej ma co ponuknut ( je muzny, sportovec).
Mna to velmi boli, cela ta situacia, ked pride do nasho domu za detmi, niekedy sa spolu aj naobedujeme, vsetko je ako predtym, zrazu vytiahne mobil , pise , vstane a povie , ze ide na korcule ,..(ide s nou). Ked mu vycitam, ze je to amoralne, ze my tu spolu obedujeme a on potom ide za nou, tak co som histericka, ze cim skor si na to zvyknem, tym lepsie pre vsetkych . Trva to dva mesiace, mne na nom zalezi stale a neviem sa ponad to povzniest :((
@henikap123 ja by som mu to nijako nevracala, deti nemajú byť "pohadzované" v štýle, príď chytro sem, lebo nemá kto s nimi byť. Ale súhlasím so zvyškom, treba začať žiť.
@autorka, nahoď nový účes, choď na nechty (nie aby sa vrátil), začni sa stretávať s kamoškami a hlavne si riadne súdne dohodnite starostlivosť o deti.
Prepac, ale takeho by poslala kade lahsie a nie mu obed varit, sa preber cim skor tym lepsie, ma ta za nic
@minenkaa chcem, samozrejme ist dalej, ale neviem kto by sa po 10r vedel s danou situaciou vyrovanat za dva mesiace
Tie deti aj vedia čo sa deje alebo ich klamete ako ty seba?
To je uplne normálne dnes musíš sa s tým zmieriť a podporiť ho. Držím palce
ty nie si v poriadku, ked mu pod nos este davas teply obed akoby sa nechumelilo.... takému len mokrý vechet kres papulu a zasrate trencle nech mu perie frajerka. Ved si ťa nebude vôbec vážiť a vlastne si ta ani nikdy nevazil, ked si mu slúžka bola. Pochybujem ze frajerka mu vyvara, u tej sa musi inak snažiť, tú aj do restiky vezme a ty ako taka chudera mu vyvaraj, nemysli si ze sa k tebe vrati. On ta nechce lebo sa nemas rada, preto vas opustil. Keby si na prve miesto davala seba, nikdy si frajerku nenajde.
Nik tu nepíše o vyrovnaní sa ale pohnutím sa a uvedomiť si že už mieste spolu
Ty tu píšeš, že pri obede bolo "všetko ako predtým" nič nebolo ako predtým, len lyžica v jeho ústach. Chceš ilúziu, nechceš si veci priznať a dá sa tomu rozumieť. Raz ti to dôjde. Ale deti by nemali byť súčasťou toho divadla, čo teraz obaja hráte.
Netahaj do toho deti. To ty nechceš aby odišiel. Nechaj ho odísť. Deti toto vaše divadlo vnímajú, tie neoklames
Aspon agutalax mu tam primiesaj, ked sa uz zhadzujes a uvaris mu teply obed, zatial co frajerka si doma nalakuje nechty a "predhereje ruru"...
Milá autorka, nie jedna žena sa musela s podobnou situáciou popasovať, či po 10tich, 20tich rokoch manželstva (vrátane mňa) Samozrejme sa s tým asi nikto po 2 mesiacoch nevyrovnal. Ale to od teba ani nikto nečaká. Ale nemam pocit, že sa chceš pohnúť ďalej. Len čakáš a dúfaš, že bude s tebou.
Pánko užíva ako domáci komfort, tak komfort u milenky. Vynikajúce. Co takto nastolit realitu? Vsak ked nova panička nema problem s dvomi detmi, ako to ze ich otec este nemal na spolocnom vikende? Ci on si bude domov deti chodit obkúkat ako zvieratká v zoo, pohladká, pozdraví, ty mu das najest a zas si pojde po svojom? Takto fungujete 2 mesiace? A co on je maharadža??? Ty sa nikam nepohnes v takomto systeme. To treba razne ukoncit, vysporiadat majetky, starostlivost o deti a zacat zit svoje. Je to zla, tazka, frustrujuca situacia, ale nekoncí nou zivot.
A vies co? Mnohym zenam tymto este len zacne. Pretoze sa im otvoria oci. Vela stastia
Autorka - ako feieza z rozvedených rodiny ti píšem. Keby toto robia moji rodičia, mam chuť ich zmlatit!
Nie preto, že sa posral vztah.
Ale za to divne psychodivadlo, hranie sa na rodinu, ktorá už dávno neexistuje!!!
Je to psychicke týranie detí, pretože oni si zvyknú na čas s mamou a otcom ale nikdy na takýto bordel!
A je uplne jedno aký majú vek, blbi su dospeli - nie detí! Oni to cítia.
Ty sa spamataj, nehraj to ze akoze koli detom to robíš. Robíš to koli sebe, tak priznaj farbu. Ze on je kkt nezmeníš, ale svoj postoj áno.
Prečo by ti ma ňom malo záležať, krd on ta ma v prdeli??
Ty sa konečne spametaj a zacni zit realitu! Teda rozvod, vyzivne, hotovo. A debil nech nemysli, ze u teba bude mat ai a s milenkou len romantiku. Pekne mubdaj deti na 7 dní, ved ju to rýchlo baviť prestane 😁. Ked jej nevadí muzvs 2vmslymi detmi, nech to teda zažije všetko. Nie len super sex a výlety. Hovno! Upistane detí, neustále prípravy 7x denne jedla, olovrant ov, upratat bordel pre nich. Naši zrovna vrestia o dušu! Zvrhla som do spálne, ocko je s nimi. Obom nám ide hlavu utrhnut a to sme rodicia a ľúbime ich ale je to obcas začul! Nech si to milenka užite plnými dúškami!
Sa s tým sarkasticky uplne zbytocne. Ked od neho odíde a on by prišiel s profilom, len poriadne kopnúť tam, kde by mal mať gule (ktoré nemá!) a čau belo!
Nech si nemyslí, že urobil detí a teraz sa na všetko vysete a nechá na teba - hoho! Ja bych mu dala korčule- nabudúce mu oblec aj deti, ubehne bez srandy! Chce trtkat, tak nech si uzije aj záväzky!
Sorry za vulgarnost ake toto nie!
Ja sa normalne cudujem ze si s nim sadnes za jeden stol
Ja by som jedla predtym alebo potom , s nim za stolom nikdy, prisiel za detmi nech s nimi obeduje
A nechavaj ho s detmi, pytaj peniaze
Kamaratku nechal chlap kvoli inej, ked mali deti 8m a 2,5 roka. Kedze mala pred sebou este 2r na RD, on chcel, aby dalej pokračovali ako rodina s tým, ze občas prespal inde, večer sa nahodil a siel na rande atd. Ona za 2m schudla 8kg, prisla o mlieko a povedala dost. On sa odstahoval, do pol roka boli rozvedení. Odvtedy on za nimi chodí večer po práci, zatial co ona chodí tancovat. A berie si ich každý druhý víkend.
Takže ano, nevysporiadas sa s tým hned, to je pochopitelné. Ale ak budeš pokračovat v iluzii o šťastnej rodine, nepomoze ti to.
Treba zbaliť korčule deťom a poslať ich s nimi. Veď keď je normálne, že má dve malé deti, tak nech si teda užije tú normálnosť. A keď sú ešte malé na korčuľovanie alebo nemajú korčule, tak by mali prispôsobiť program. To je také normálne, že program sa prispôsobuje deťom. Ja by som si s ním sadla za jeden stôl JEDINE kvôli tomu, aby sme si dohodli presne takéto podmienky o jeho podieľaní sa na starostlivosti o deti. Čudujem sa, že ty mu ešte aj obed ponúkneš a upraceš po ňom.... Nechápem ženy, ktoré si takto solia rany 😨
Ja si myslím že chýba je aj v tom že ľudia po vzťahu spomínajú len na to dobre ako dobre vám spolu bolo...ale určite to nebolo ideálne(väčšinou nie je). Podľa mňa je úplne normálne že ti na ňom stále záleží boli ste spolu niekolko rokov a bolo by divné keby sa s tým len tak zmieris. Ale myslí na to že ty si dosť dobrá a máš svoje kvality a ak ich on nevie oceniť ,tak nemáte byť spolu .Mala by si mať niekoho kto ťa vie oceniť.Ale verím že ak by si si zvykla na to že máš aj čas pre seba a našla si svoje záujmy mimo deti ,tak by si si uvedomila že ti vlastne nikto nechýba.Je super mať partnera ale treba mať najprv svoj život ktorý miluješ aj bez partnera.A moja skúsenosť.Akonahle sa žena zmieri so situáciu a začne žít svoj život ,chlapovi to nedá a bude doliezat.Najdolezitejsie podľa mňa pre teba je si užívat čas ktorý máš pre seba ,a mať rada hlavne sama seba. Snažiť sa a ním vychádzať už len kôli deťom .
Autorka nestrapňuj sa už, naber posledné zvyšky sebaúcty a ukončí túto vašu frašku.Raz keď je vzťah nefunkčný, normálnu ľudia ho ukončia a nebudú žiť v klamstve a z deti robiť blbečkov.Oni to všetko cítia, prežívajú, viac ako si myslíš,čoby z nich vyrástlo?Teba by ako matku netrápilo, keď by raz žili v nefunkčnom vzťahu a považovali to za normálne, tak ako videli v detstve?Ukonči to čím skôr, kým si ešte mladá, čím staršia, tým je to ťažšie.Potom ženy ostávajú v mŕtvych vzťahoch a končia ako nešťastné, nemilované trosky s rôznymi psychosomatickymi ochoreniami.
No tak ty sa dobre ponizujes teda 😱. Debilko sa citi jak alfasamec, jednu kláti a druha mu dava este najest a robi vycitky. No pan kral z neho. By tahal zeby sa nestihol ani otocit a pekne alimenty a nech sa o neho stara henta a deti kazdy druhy tyzden na krku a ty volnicko.
Fu, normalne som sa vytocila nad Vami obomi🤣🤣
ublizujes detom. Deti sa skor zmieria s rozchodom rodicov ako ked nevedia co sa deje. Jedna znama takto fungovala a deti vzdy pri navrate otca na den a obede si mysleli, ze sa daju dokopy...Az jedneho dna otec prestal s nimi obedovat a deti boli z toho psychicky uplne velmi zle. Najlepsie je ked si sadnes s detmi a veku primerane im vysvetlis, ze teraz s ockom riesi vazne veci a ubezpecis ich ze ich mate radi
Tak im dávaš zbytočne falošný pocit
@domka222 ak mienite ponizovat, tak radsej nekomentujte, dakujem
Dakujem vsetkym za konstruktivne rady, aj ohladom deti.
Ja nechcem byť k tebe autorka hnusná, ale ty sama sa ponižuješ tým, čo robíš a ako rozmýšľaš.

@vveron1ka už sú to dva mesiace ,to nie je za horúca