icon

Ako sa vyrovnať s manželskou krízou a neverou?

athia
14. aug 2025

Ahojte,
Chyba mi velmi laska, muz mi povedal pred synom je ho uz nenaplnam a ze ho nebavim. Ubehol od vtedy mesiac mna to velmi boli lebo som ho brala ako partnera na cely zivot. Jemu sa zacalo velmi po 40 darit a k tomu kriza stredneho veku a priznal mi nepriamo ze by si chcel uzivat v podstate aj s inymi zenami. Chodi aj 2x do tyzdna von, nedavno Ibiza ci uz pdvadza to neviem. Vsetko mi toto ovedal pred synom ma 10 r. pre mna to bol sok samozrejme som sa rozplakala a syn zacal prosit muza aby neodisiel. Teraz ubehol mesiac. V podstate nemam kam ist rodicov uz nemam. Byvame v manzelovom dome. Velmi sa bojim som uz po 40 vzdy som tuzila po kompletnej rodine ale naco manzela nutit ked on to tak neciti, samozrejme je na koni podnikatel dobre vyzera zatuzil asi po niecom mladsom, ja sa s nim mozem tak sudit o alimenty.

Strana
z2
rikarika
15. aug 2025
@athia

@anonym_3cd978 lebo kazdi si mysli ze zena ak ju muz opusta je skareda a nestara sa o seba, ja sa aj staram aj som vzdelana a aj sa prikladne staram o rodinu, upratane navarene oprate. Len panko by chcel asi viacej susuliek a pri mne sa tak lahko podvadzat neda nie som hlupa. Proste klasicky je to typ muza ktory si urcil po 11 rokoch inac priority. Vobec ho nepotrebujem oberat o peniaze ale ked len na dovolenky davame 70.000 rocne a jazdime kazdy na 70000 aute tak asi Vam 500 eur nepriklepnu a to jedno auto mi hadam ostane 🙂. A necham to na sud. To ze nema vysporiadany dom ale zas ma ine majetky. Tu vobec nejde o peniaze mam tolko ze sa viem byt aj 10 rokov v najme za svoje. Ak mu pojde o to vlastneho syna ozobracit bude to jeho problem on pride o vztah s nim uz ma vlastny rozum maly. Tu len ide o to ze som sa postazovala aki moze byt muz. Nic viac. Ale este aj to ludia asi zavidia.

@athia problém nevery a rozvodu nie je primárne o peniazoch, deje sa všetkým kategóriám ľudí, dokonca by som povedala, že v súčasnosti čo vidím okolo seba tak u bohatších je problém nevery a celkovo užívania si života mimo rodiny oveľa oveľa častejši, jednoduchá matematika - čim viac peňazí, tým viac možností.....to že jazdite na drahých autách resp. chodíte na dráhe dovolenky, nič nevypovedá o tvojej individuálnej finančnej situácii. Kto zabezpečuje fungovanie firmy/firiem? Bola by si schopná viesť podnikanie sama alebo budes bojovať len o vyplatenie z firiem? Poznám 2 prípady z blízkeho okolia a obe ženy boli vo finále rady že vybojovali aspoň sumy, za ktoré si zariadili vlastne bývanie. Po rozvode žijú obe diametrálne odlišný štýl života ako ich muži, lebo práve muži zabezpečovali fungovanie firiem. A v oboch prípadoch slo o brutál atraktívne ženy po 40tke, nakoniec skončili v klasickom 8hodinovom pracovnom pomere, chvalabohu aspoň vo vlastnom bývaní. Každopádne ti želám všetko dobré a veľa veľa energie.♥️

moonlight1210
15. aug 2025

Povedala by som sa mu do oci, ze si vela mysli, ak dufa, ze okuzli mladsiu iba sebou samym (bez penazi). Lebo z radov tych, po akych on tuzi, su tie, pre ktore je "moj velky macko", kym ma peniaze.
Uz si nikdy v zivote nebude isty, ze ci sa usmievala na neho, alebo na jeho peniaze. Navyse si nikdy nebude isty, ci ked nie je s nou, tak ju nenaklada mlady vysportovany chlapec, ktoremu este ona z jeho penazi sponzoruje spolocne zazitky a vecere, lebo chlapec je tvarovany, obdareny a vykonny, ale bez penazi.

Btw. je to casta skusenost tychto chlapcov 40+, ktori idu skusat dohanat mlade roky s mladymi babami.
Akurat oni sa tvaria, ze to oni tie baby striedaju. V realite tie baby striedaju ich (nebude tento, bude iny. Kolkokrat v spolocnosti jeho kamosov vidiet, ako skumaju, kto ma viac, ako jej aktualny a nezabudaju sa usmievat, aby sa potom lahsie a rychlejsie presadalo z jedneho auta do druheho. Kolkokrat manzelky tych muzov su nervozne z tychto usmievavych mladych dam, ktore sa nedaju odradit nicim. Jedina obrana je moralka a rozum ich manzela a oni to vedia, preto su nervozne.).

Takze ty si zacni uzivat tiez. Kym je co a z coho - poviem na rovinu. Pouzivaj jeho peniaze. Zaluzi si to.
Popritom si odkladaj, chystaj si zadne vratka (ak nemas). Ale sustred sa na seba, uzivaj si, nedaj si kazit naladu. Bud k nemu priatelska a pripravuj si popritom svoj zivot.
On svoju lopticku uz odpalil, teraz je na tvojej strane. Tak s nou nejak naloz.

Najhorsie, co mozes urobit, je presmerovat a sustredit svoju pozornost na neho a krutit sa v myslienkach okolo neho a svojej prehry.

mira0611
15. aug 2025
@moonlight1210

Povedala by som sa mu do oci, ze si vela mysli, ak dufa, ze okuzli mladsiu iba sebou samym (bez penazi). Lebo z radov tych, po akych on tuzi, su tie, pre ktore je "moj velky macko", kym ma peniaze.
Uz si nikdy v zivote nebude isty, ze ci sa usmievala na neho, alebo na jeho peniaze. Navyse si nikdy nebude isty, ci ked nie je s nou, tak ju nenaklada mlady vysportovany chlapec, ktoremu este ona z jeho penazi sponzoruje spolocne zazitky a vecere, lebo chlapec je tvarovany, obdareny a vykonny, ale bez penazi.

Btw. je to casta skusenost tychto chlapcov 40+, ktori idu skusat dohanat mlade roky s mladymi babami.
Akurat oni sa tvaria, ze to oni tie baby striedaju. V realite tie baby striedaju ich (nebude tento, bude iny. Kolkokrat v spolocnosti jeho kamosov vidiet, ako skumaju, kto ma viac, ako jej aktualny a nezabudaju sa usmievat, aby sa potom lahsie a rychlejsie presadalo z jedneho auta do druheho. Kolkokrat manzelky tych muzov su nervozne z tychto usmievavych mladych dam, ktore sa nedaju odradit nicim. Jedina obrana je moralka a rozum ich manzela a oni to vedia, preto su nervozne.).

Takze ty si zacni uzivat tiez. Kym je co a z coho - poviem na rovinu. Pouzivaj jeho peniaze. Zaluzi si to.
Popritom si odkladaj, chystaj si zadne vratka (ak nemas). Ale sustred sa na seba, uzivaj si, nedaj si kazit naladu. Bud k nemu priatelska a pripravuj si popritom svoj zivot.
On svoju lopticku uz odpalil, teraz je na tvojej strane. Tak s nou nejak naloz.

Najhorsie, co mozes urobit, je presmerovat a sustredit svoju pozornost na neho a krutit sa v myslienkach okolo neho a svojej prehry.

@moonlight1210 presne toto co si napisala, ze sa ma sustredit na seba a nie nanho je presne to, co panko potrebuje.
To, co si pisala o tom, ze mlade maju starsich partnerov s peniazmi a vedla neho maju dalsieho mladsieho, vysportovaneho...je presne aj moja skusenost.
A keby som to nevidela na vlastne oci, ja tomu ani neuverim, vsak toto sa tu diat nemoze, toto nie je film, alebo Amerika...a predsa sa to deje. A ver mi ta baba, ktora toto robi sa citi velmi dobre vo svojej kozi a je uplne bezstarostna a stale sa usmieva.
Na druhen strane si vsak treba davat aj pozor s muzmi, ktori idu na peniaze, lebo v mojom okoli sa aj taki nachadzaju.

spongebob1
15. aug 2025
@athia

@anonym_3cd978 lebo kazdi si mysli ze zena ak ju muz opusta je skareda a nestara sa o seba, ja sa aj staram aj som vzdelana a aj sa prikladne staram o rodinu, upratane navarene oprate. Len panko by chcel asi viacej susuliek a pri mne sa tak lahko podvadzat neda nie som hlupa. Proste klasicky je to typ muza ktory si urcil po 11 rokoch inac priority. Vobec ho nepotrebujem oberat o peniaze ale ked len na dovolenky davame 70.000 rocne a jazdime kazdy na 70000 aute tak asi Vam 500 eur nepriklepnu a to jedno auto mi hadam ostane 🙂. A necham to na sud. To ze nema vysporiadany dom ale zas ma ine majetky. Tu vobec nejde o peniaze mam tolko ze sa viem byt aj 10 rokov v najme za svoje. Ak mu pojde o to vlastneho syna ozobracit bude to jeho problem on pride o vztah s nim uz ma vlastny rozum maly. Tu len ide o to ze som sa postazovala aki moze byt muz. Nic viac. Ale este aj to ludia asi zavidia.

@athia Bude to krute, co napisem. Pride o jedneho syna 🤨 a dalsich dvoch si urobi s novou zenou. Ono vlastne aj zabudne, ze syna mal a ani to nemusis zariadit. Holt takto to funguje v 80% pripadoch, ked muz ma dalsie deti.

angelix
15. aug 2025

@athia A co tebe brani vyrazit na babsku jazdu na Ibizu? Postav chlapa k sporaku, baraku a hajde si uzivat. Pre chlapa neexistuje nic viac antisexi, ako zena bez kamosiek, zaujmov, co si nikde sama nevyrazi,
priputana k nemu na sto rokov....

athia
autor
15. aug 2025
@anonym_babcc5

@athia Ja napíšem s iného súdka. Tu nejde v manželstve mať doma - upratané, navarené a full servis. Veľa žien zabúda na to, že sú manželky a milenky. Idem rovno k veci, koľko krát ste boli sami niekde s manželom? Koľko krát sa venujete len sebe?
Darmo môžeš mať vyšportovanú postavu, luxusne upratané a navarené ako najlepšia kuchárka na svete, keď zabúdaš sa venovať aj vám obom.

@anonym_babcc5 ver tomu ze sa venujeme aj sebe chodime aj sami na dovolenku…. Nebude to o tom

anonym_3bde88
15. aug 2025
@anonym_babcc5

@athia Ja napíšem s iného súdka. Tu nejde v manželstve mať doma - upratané, navarené a full servis. Veľa žien zabúda na to, že sú manželky a milenky. Idem rovno k veci, koľko krát ste boli sami niekde s manželom? Koľko krát sa venujete len sebe?
Darmo môžeš mať vyšportovanú postavu, luxusne upratané a navarené ako najlepšia kuchárka na svete, keď zabúdaš sa venovať aj vám obom.

@anonym_babcc5 Kktina..my sme mali sex stale, casto som ho iniciovala ja, vecer sme sedavali pri drinku, ked deti zaspali, rozpravali sme sa hodiny takto po veceroch, vasnivo milovali..v sexe som bola otborena, vela sme toho skusali..a vies co? dopadla som rovnako ako autorka.. teraz po rozvode som stale udrziavana, mam sexy mladsieho priatela, ktory nechce inu, len mna (aspon si to myslim😅).. takze nie, nevera sa nedeje iba v shitnycb vztahoch..pokojne sa to teraz moze diat tebe alebo opat mne 😅

natalyya
15. aug 2025

@athia najprv napises, ze sa bojis, nemas kam ist a neostava ti nic ine, len bojovat o alimenty. Potom napises, ze davate na dovolenky 70tisic rocne, mas auto za 70tisic a mas tolko penazi, ze mozes sediet aj 10 rokov v podnajme. No ja to nejak nechapem

Strana
z2