icon

Ako sa vyrovnať s nečakaným rozchodom?

natalkakoscova
28. júl 2025

Ahojte,potrebovala by som poradiť a potrebovala by som si s niekým popísať lebo sa mi nedarí vo vzťahoch asi pred tromi rokmi som dala na zoznamku a po niekoľkých neuspešných pokusoch o vzťah som si našla niekoho ským som si myslela že budem už navždy aj on to tak cítil ,mala.som aspoň taký pocit. Mali sme ísť spolu na dovolenku do Chorvátska na ktorú sme sa veľmi tešili obaja a včera mi prišiel za mnou s vecami čo som mala u neho so slovami že sa k sebe nehodíme😪. Vôbec som to nečakala lebo nič tomu nenaznačovalo všetko bolo v pohode a cítim že to bol podraz od neho. Som nešťastná lebo takýto koniec som nečakala chcela by som už mať trvalý vzťah a deti a ťahá mi už na 30 a mám pocit že všetkým sa darí len mne nie. A desím sa toho začínať všetko od znovu že zas dopadne rovnako. Chcela by so len vedieť či má niekto rovanké skúsenosti a ako zabudnúť a posunúť sa ďalej. Ďakujem.

denkabemommy
28. júl 2025

@natalkakoscova možno mal len chlap pocit, že veľmi tlačíš. Aj tu mi to príde ako zúfalý výkrik ženy, ktorá len nechce byť sama a chce rodinu. On je osoba, ktorá ti musí ukázať, že najskôr musíš byť šťastná sama so sebou, až potom si nájdeš ten správny a zdravý vzťah 🙂

anjelicek26
28. júl 2025

Tak znaky urcite boli, len si to nechcela vidiet... hlavu hore, "taha mi uz na 30" neni dovod na paniku...

miadi
28. júl 2025

Asi Nebolo vsetko v pohode ked sa s tebou rozisiel so slovami ze sa k sebe nehodite. Keby bolo vsetko v pohode tak ste spolu. Znamena to ze si vas vztah vnimala inak ako to naozaj bolo. S ruzovymi okuliarmi. Nieco mu na tebe vadilo ani o tom nevies .( popripade niekoho stretol)Ber to tak ze lepsie ze to urobil pred dovolenkou ako po svadbe a dietati.

anos18
28. júl 2025

@natalkakoscova nemá niekoho iného?

huxy
28. júl 2025
@anos18

@natalkakoscova nemá niekoho iného?

@anos18 tiež mi toto ako prvé napadlo.

anonym_d1fac3
28. júl 2025

Chapem ako sa citis, vsetky sme si presli rozchodmi, niekto lahsie a niekto tazsie. Snaz sa to pochopit racionalne, nema zmysel stretavat sa s niekym kto o teba nema 100%ny zaujem, dobre ze cukol z kratsej cesty. Na dovolenku alebo vylet chod s kamoskou alebo niekym z rodiny, dobre ti padne zmena prostredia.

sevrin
28. júl 2025

Našiel si iný objekt, ktorý s ním pôjde do Chorvátska.
Ak chlap spozná ženu, ktorá ho upúta oveľa viac ako tá s ktorou práve je, môže rýchlo stratiť hlavu. Ak ho ona časom pošle do <> tak uvidíš ako rýchlo sa priplazí.

huxy
28. júl 2025
@sevrin

Našiel si iný objekt, ktorý s ním pôjde do Chorvátska.
Ak chlap spozná ženu, ktorá ho upúta oveľa viac ako tá s ktorou práve je, môže rýchlo stratiť hlavu. Ak ho ona časom pošle do <> tak uvidíš ako rýchlo sa priplazí.

@sevrin no len by bola hlúpa, ak by ho potom ešte zobrala naspäť

natalkakoscova
autor
28. júl 2025
@huxy

@sevrin no len by bola hlúpa, ak by ho potom ešte zobrala naspäť

@huxy nie nezoberiem ho
naspäť

mirola
28. júl 2025

@natalkakoscova ako dlho ste boli spolu? vies, su ludia, ktorí nevedia verbalizovat probem a tvaria sa, ze je vsetko ok. A ked uz pretecie pohar odchadzaju, ten druhy ma potom sok. To, ze ty si to nevnimala na veci nic nemeni. Bud rada. ze ides z kratsej cesty.

natalkakoscova
autor
28. júl 2025
@mirola

@natalkakoscova ako dlho ste boli spolu? vies, su ludia, ktorí nevedia verbalizovat probem a tvaria sa, ze je vsetko ok. A ked uz pretecie pohar odchadzaju, ten druhy ma potom sok. To, ze ty si to nevnimala na veci nic nemeni. Bud rada. ze ides z kratsej cesty.

@mirola rok sme boli spolu

anonym_b79302
28. júl 2025

@natalkakoscova ja som sa v 28 rozisla s priatelom po dlhsom vztahu, myslela som si, ze je to koniec sveta, ale casom vsetko prebolelo, venovala som sa sebe - ano, klise, ale cvicila som, varila som si, chodila na turistiku, venovala sa kariere atd., do polroka som spoznala muza, ktory ma ovela vacsie kvality ako moj byvaly, najskor som sa tomu branila, lebo som ani nechcela dalsi vztah, ale teraz mam 31 a som vydata a mame spolu dieta. Tak znie to ako klise, ale naozaj cas vsetko vyriesi a postupne to bude lepsie a lepsie. Teraz si uvedomujem, ze keby som mala dieta s byvalym som v prdeli🤣 Bol nevyzrety a to bol odo mna o 5 r starsi. Vsetko bude dobre❤️

natalkakoscova
autor
28. júl 2025
@anonym_b79302

@natalkakoscova ja som sa v 28 rozisla s priatelom po dlhsom vztahu, myslela som si, ze je to koniec sveta, ale casom vsetko prebolelo, venovala som sa sebe - ano, klise, ale cvicila som, varila som si, chodila na turistiku, venovala sa kariere atd., do polroka som spoznala muza, ktory ma ovela vacsie kvality ako moj byvaly, najskor som sa tomu branila, lebo som ani nechcela dalsi vztah, ale teraz mam 31 a som vydata a mame spolu dieta. Tak znie to ako klise, ale naozaj cas vsetko vyriesi a postupne to bude lepsie a lepsie. Teraz si uvedomujem, ze keby som mala dieta s byvalym som v prdeli🤣 Bol nevyzrety a to bol odo mna o 5 r starsi. Vsetko bude dobre❤️

ďakujem veľmi pekne za povzbudivé slová🙂

1sally12
28. júl 2025

Pravdepodobne je v tom iná :( ako v mojom prípade...tiež zo dňa na deň koniec

gondyo
28. júl 2025

Možno mu raz poďakuješ, že sa vrátil z bližšej cesty ako sa hovorí...si ešte mladá, užívaj si život a muž, ktorý je naozaj pre teba ťa ešte len čaká