Ako sa vyrovnať s nečakaným správaním partnera?
Ahojte dievčatá, ako by ste reagovali v takejto situácii, ak vám partner povie - iný chlap by ti dal za takéto správanie zaucho? stalo sa to na návšteve, neviem či niekto iný počul čo mi partner povedal, je pravda, že som si trochu urobila srandu na jeho účet, netušila som že sa ho to takto dotkne, ale nemyslím si že táto jeho veta bola ok. Keď sme potom išli domov a dala som mu jasne najavo, že to bolo cez, tak on povedal, že tým myslel, že len chlap ktorý sa nevie ovládať, a že to čo som spravila ho ponížilo. Sme spolu 10 rokov a za ten čas som naozaj nič takto agresívne z jeho strany voči mne nevidela. Je tiež pravdou, že máme poslednú dobu krízu, hraničiacu možno aj z rozchodom (teda hlavne po tejto vete) neviem si predstaviť že mu to niekedy budem vedieť odpustiť. Ak mu to odpustím, kam zájde nabudúce? Nikdy by som nepovedala, že sa do takejto situácie dostanem,
Vy dvaja máte 12-13r?
Sorry normálny dospelý ľudia toto nerobia
januska12323
fakt som nečakala že moju reakciu bude považovať za ponižujúcu, možno má pravdu a bolo to ponižujúce, nenapísala som to tu nie preto že by som nechcela, skôr som nevedela ako, lebo išlo o gesto ktoré som spravila. On jednoducho začal vysvetľovať niečo čo sme ja aj druhá poslucháčka od neho už počuli a poznali tak som mu povedala ,že vieme čo chce povedať, on na to že ho nemám prerušovať, že to chce dokončiť, tak som sa len usmiala a rukou naznačila kva kva nech teda dopovie
@anonym_autor a dôvod prečo si to spravila ? Prečo mu skáčeš do rečí ? Keby to on urobil tebe nedotklo by sa ťa to ? Mozno by aj schytal .. ale to už my nevieme ako by dopadlo .. takže ano, zasiahlo ho to, a povedal to, čo mu vyšlo z úst.. ak mate dobrý vzťah a nikdy ste nic podobne nemali .. tak je to v pporiadku .. ospravedlň sa, on nech sa tebe a bude zaa svietit slnko
@enmery o akom nasili hovoriš ? Sak jeu nepreplieskal ... mozno iny chlap hej...
A akoze zena moze urazat muza a on si ma to nechať ? Žartuješ? A ponižovanie je tiež ako šikana a to ona môže .. ?? Tak ja som proti násiliu tomi ver... ale ani zena si nesmie dovoliť povedať niečo čo je nevhodne a ponižujuce
@anonym_737e52 Tu sa neoplatí diskutovať. Pochopenie písaného textu, v tomto príde moje reakcie na komenty je úplne mimo. Najhoršie , že na SK sa stále obhajuje násilie na ženách od statných silných mužov s chabým egom. Bodka.
januska12323
fakt som nečakala že moju reakciu bude považovať za ponižujúcu, možno má pravdu a bolo to ponižujúce, nenapísala som to tu nie preto že by som nechcela, skôr som nevedela ako, lebo išlo o gesto ktoré som spravila. On jednoducho začal vysvetľovať niečo čo sme ja aj druhá poslucháčka od neho už počuli a poznali tak som mu povedala ,že vieme čo chce povedať, on na to že ho nemám prerušovať, že to chce dokončiť, tak som sa len usmiala a rukou naznačila kva kva nech teda dopovie
@anonym_autor podľa mňa si prestrelila,nikdy ale že nikdy nepodkipavaj partnerovi nohy pred iným človekom ,vždy doma medzi štyrmi očami povedz čo sa ti nepáči
januska12323
@anonym_autor až to bolo takto ja sa ťa zastanem. Áno, nemusela si ho tak prerušiť, bolo to nevhodné ale zas nič za čo by jeho ego muselo klusnúť na úplne dno. Zas sú všetci precitlivení. Nepoviem keby trepne že je neschopný chudák. Ale zas ľudia nepreháňajte.
@anonym_autor Zase z jeho strany iné je robiť si srandy doma medzi sebou a iné medzi ľuďmi na návšteve... Proste ak ťa niekto strápni na verejnosti medzi ľuďmi čo ich poznáš a záleží ti na nich či už rodina, priatelia je to fakt veľmi nepríjemné a človeka sa to dotkne...
Ja autorku trochu chapem. Tiez neznasam, ked niekto ide rozpravat daco, co uz vsetci poculi 100krat.
Mal povedat "Si krava". Tiez by vypisovala na MK miesto toho aby si sa nad sebou zamyslela, ale asi by to bola primeranejsia reakcia na tvoje trapnosti...
@anonym_autor a dôvod prečo si to spravila ? Prečo mu skáčeš do rečí ? Keby to on urobil tebe nedotklo by sa ťa to ? Mozno by aj schytal .. ale to už my nevieme ako by dopadlo .. takže ano, zasiahlo ho to, a povedal to, čo mu vyšlo z úst.. ak mate dobrý vzťah a nikdy ste nic podobne nemali .. tak je to v pporiadku .. ospravedlň sa, on nech sa tebe a bude zaa svietit slnko
@anonym_737e52 schytať by určite neschytal, je nenávidím násilie, preto sa ma možno jeho veta tak dotkla. Bolo to niečo o čom nás obe už poučil (druhá poslucháčka bola jeho dcéra) on totiž veľmi rád poučuje a vždy sa ho snažím vypočuť aj keď viem čo presne bude nasledovať, teraz som sa zachovala tak ako som sa zachovala, už to nezmením, stále si však myslím, že mohol vážiť iné slová
Mna tak zaujima prečo sa riesi len násilie páchané na deťoch a ženách a na chlapcoch nie
@anonym_737e52 schytať by určite neschytal, je nenávidím násilie, preto sa ma možno jeho veta tak dotkla. Bolo to niečo o čom nás obe už poučil (druhá poslucháčka bola jeho dcéra) on totiž veľmi rád poučuje a vždy sa ho snažím vypočuť aj keď viem čo presne bude nasledovať, teraz som sa zachovala tak ako som sa zachovala, už to nezmením, stále si však myslím, že mohol vážiť iné slová
@anonym_autor 🤣🤣🤣takže si chcela vrátiť,ale vies ,že potom musíš byt vacsian svina ako ten človek čo mu to vraciaš lebo sa zbytocne potom rozsype koli jeho odpovedi
Boze ľudia koli čomu toto ?
Toto by som si ja nedovolila spraviť môjmu mužovi a už vôbec nie pred niekým iným. To, čo povedal on to samozrejme neospravedlňuje.
Mna tak zaujima prečo sa riesi len násilie páchané na deťoch a ženách a na chlapcoch nie
@minenkaa lebo na chlapoch sa násilie nepácha, vieš. A keď tak len minimálne percento oproti násilí páchanom ma zenach a deťoch. Kým štatisticky je každá 4 žena na SR v násilnom vzťahu, tak pri mužoch je to každý 100ty 🤣.
@minenkaa lebo na chlapoch sa násilie nepácha, vieš. A keď tak len minimálne percento oproti násilí páchanom ma zenach a deťoch. Kým štatisticky je každá 4 žena na SR v násilnom vzťahu, tak pri mužoch je to každý 100ty 🤣.
@anonym_59c4db ako ,že sa na mužoch nepácha násilie vsak píšeš ,že aj na nich a nik to vôbec nerieši
tak ak to bolo fakt nieco, co ho urazilo a povedala si to pred ostatnymi, tak zase sa velmi nedivim. ved predsa ti to zaucho realne nedal.
@anonym_autor tvoje gesto tiež nebolo naj....a ešte pred dcérou. A to,že on reagoval slovné ako reagoval.....ste si kvit.
On mal rovnaké právo sa uraziť ako ty.
@anonym_autor Autorka ale toto tvoje kva kva alebo ine infantilne veci asi nie su prvy krat? Neprerusujes ho takto castejsie? Lebo z tvojich pismenok citit, ze ti to riadne lezie na nervy, ked on rozprava. Mozno ani nemyslel tak ako to povedal, len uz je tiez frustrovany z toho co mu ocividne robis casto a nehovor, ze nie🤷♀️ No ale ked sa takto detinsky chovate aj v inych vasich problemoch, na ktorych spociva kriza, tak sa ani necudujem,ze krizu mate. Ked za 10 rokov ti nic take nikdy nepovedal, silno pochybujem,ze to myslel vazne, len to povedal v tej nahnevanosti a opakujucich sa situacii od teba. Ocividne pri tej krize si citliva na kazde jeho slovo. Ste ako deti, ktore maju dieta🤷♀️ A nepis tu kva kva,ze taka nie si, tiez zrejme dobre podrypavas. Ci je este moznost zachrany vasho vztahu tazko povedat, lebo zrejme ste si neni nic dlzní.
Sorry, ale jeho reakciu si si zaslúžila. Obaja ste rovnako neúctivi. Choďte od seba. Toto nemá zmysel. Ty sa nevieš správať v spoločnosti a on má s tebou zjavne problém.
@anonym_autor ideš mu na nervy😆aj mne by si išla, keby si mi skákala do reci a robila zo mňa debila a ty sa ešte urazis?Iba ti nastavil zrkadlo
Mal sa ťa skôr opýtať či si žaba keď kvákaš. Nemáte k sebe úctu ani jeden.
@anonym_utor pozri, ty si ho ponizala svojim posmesnym gestom (a trochu az arogantnym chovanim), on teba vetou, ze si jednu vychovnu zasluzis (teda tiez nie si hodna ucty).
A ano, povedal to, lebo v tej chvili mal chut ti jednu tresnut. Hoci by to realne nikdy neurobil. Ale ten pocit tam bol.
Obaja asi viete, ze vasa vzajomna ucta uz tecie do kanala. Tak sa na to vykaslite a chodte od seba.
Aky zmysel ma drzat vztah, kde sa budete vzajomne bez ucty podpichovat, znevazovat a potom budete obaja na seba sfucani?
Nepotrebujete cakat, kym to medzi vami vyhnije az do korena.
Píšeš, "jeho dcéra", čiže nie je to tvoje dieťa? Čiže si ho ponížila pred jeho vlastnou dcérou. (ktorá potom nebude mať úctu k nemu tiež)
A ste spolu 10 rokov. Takže máte asi po 40-tke..
Inokedy sa ako správate k sebe?

Podľa toho, čo si napísala, bolo tvoje správanie voči nemu neúctivé, možno až pohŕdajúce.
Povedať to s tou fackou nemusel.
Toto asi nebolo prvýkrát, čo si sa k nemu takto správala.