Ako sa vyrovnať s nečakaným správaním partnera?
Ahojte dievčatá, ako by ste reagovali v takejto situácii, ak vám partner povie - iný chlap by ti dal za takéto správanie zaucho? stalo sa to na návšteve, neviem či niekto iný počul čo mi partner povedal, je pravda, že som si trochu urobila srandu na jeho účet, netušila som že sa ho to takto dotkne, ale nemyslím si že táto jeho veta bola ok. Keď sme potom išli domov a dala som mu jasne najavo, že to bolo cez, tak on povedal, že tým myslel, že len chlap ktorý sa nevie ovládať, a že to čo som spravila ho ponížilo. Sme spolu 10 rokov a za ten čas som naozaj nič takto agresívne z jeho strany voči mne nevidela. Je tiež pravdou, že máme poslednú dobu krízu, hraničiacu možno aj z rozchodom (teda hlavne po tejto vete) neviem si predstaviť že mu to niekedy budem vedieť odpustiť. Ak mu to odpustím, kam zájde nabudúce? Nikdy by som nepovedala, že sa do takejto situácie dostanem,
A čo si mu povedala?
Tak ty ho ponížiš a on ti povie ,vlastne nič a ty si to chúďatko
Za tento príspevok by si si zaslúžila,ale jednu
Zacnime tym, ze si si pred inymi ludmi robila z neho srandu... a jeho sa to dotklo... ta odpoved je cez, ale zacnime tam, ze tvoje spravanie bolo nevhodne tiez. Ospravedlnila si sa ty, ze si si robila srandicky? Lebo toto nie je len o odpustani...
Daj si otázku kto začal. Kto manžela ponížil. Síce nepíšeš o čo konkrétne išlo, ale teba tiež nič neoprávňuje ponižovať manžela.
A čo si mu povedala? Podľa toho, že nevieš ani poriadne napísať príspevok, by si si naozaj zaslúžila
@anonym_autor prečo ponizujes svojho muža? A potom čakáš že bude ok. Sú chlapi ktorý by tu v sekunde dali facku.
@anonym_autor Mozno to z neho iba v navale hnevu, hanby, urazenosti...jednoducho vyletelo, aj on je iba clovek, nie je dokonaly, vsetcia robime chyby. Rovnako nie je v pohode, ze ho ty ponizujes pred inymi...
Osobne si myslim, ze u vas su ine problemy vo vztahu a preto to eskaluje do takychto nezrovnalosti.
Bud sa naucite spolu komunikovat alebo to ukoncite a netrapte jeden druheho, ak neviete spolu fungovat.
mna by hrozne zaujimalo, co bolo to, co si mu vlastne povedala? ved to najpodstatnejsie si tu vlastne zabudla uviest 😀 alebo v kutiku duse mozno vies, ze to nebolo OK a preto si to sem nenapisala.
Ak si ho ponížila, má odísť a nie trepať o fackách. Ponižovanie do vzťahu nepatrí. Tam je vlastne začiatok konca. Aj keď vôbec netušíme, čo presne sa stalo. Nepíšeš viac.
Ale súhlasím s komentom vyššie, toto určite nie je váš jediný problém, tam toho drieme pod pokrievkou veľa a darmo to ignoruješ, ono to vybuble vždy.
Správaj sa ako dospela žena a nie soplave decko a nebudeš potom musieť uvažovať nad jeho poznámkami
Keby ti dal zaucho boli by ste 1:1 bola by si potom spokojná?
Alebo radšej ťa mal na návšteve ponížiť a vytiahnuť pred všetkými to čo je tvoje citlivé a boľavé miesto?
Buď rada že ťa len upozornil že si prekročila hranice a správaj sa slušne.
To keby mám ja povedať čo mi môj muž už povedal x krát tak sme rozvedený dosť dlho, keď si ho ty ponižila nechápem prečo si ty urazená za to čo ti povedal. A to ti ešte veľmi milo povedal, sú muži ktorý by si servítku pred ústa nedali a možno by si schytala bombu medzi oči. Neponižuj ho a nič ti nebude musieť vravieť, prídeš mi trošku rozmaznana akoby tebe nikto nič nemohol povedať ale ty môžeš každého ponížiť. No milá moja aké daj také vráť
To keby mám ja povedať čo mi môj muž už povedal x krát tak sme rozvedený dosť dlho, keď si ho ty ponižila nechápem prečo si ty urazená za to čo ti povedal. A to ti ešte veľmi milo povedal, sú muži ktorý by si servítku pred ústa nedali a možno by si schytala bombu medzi oči. Neponižuj ho a nič ti nebude musieť vravieť, prídeš mi trošku rozmaznana akoby tebe nikto nič nemohol povedať ale ty môžeš každého ponížiť. No milá moja aké daj také vráť
@anonym_6fe9fb Muži, ktorí by jej "dali bombu medzi oči" sú chudáci hodní vyhynutia a nie to ešte obhajovať. Kedy tento folklór z SK zmizne?
Tak podstatné je,a to si nenapísala, čo si mu povedala. Lebo podľa jeho reakcie pochybujem,že to bola taká nevinná"sranda"
A v podstate o čo ti ide? Ved on ťa neudrel,ani nijako inak neublížil,len tí povedal,ako by reagoval možno nejaký iný človek.
@anonym_autor ...akoze ty si myslis ze mozes chlapa ponizovat a on sa bude usmievat? Sa nad sebou zamysli. Necudujem sa, ze mate pred rozchodom, mozno aj to tvoje ponizenie ho nakopne najst si niekoho normalneho.
@anonym_6fe9fb Muži, ktorí by jej "dali bombu medzi oči" sú chudáci hodní vyhynutia a nie to ešte obhajovať. Kedy tento folklór z SK zmizne?
@enmery ale ved on ju neudrel ani jej neublížil. Iba jej povedal,ako by (možno) reagoval nejaký iný agresívnejší chlap.
A zároveň nevieme, čo teda "srandovné"urobila ona jemu. Neobhajujem tu bitie ani nič také,ale ten chlap jej predsa vôbec nič nespravil.
@enmery ale ved on ju neudrel ani jej neublížil. Iba jej povedal,ako by (možno) reagoval nejaký iný agresívnejší chlap.
A zároveň nevieme, čo teda "srandovné"urobila ona jemu. Neobhajujem tu bitie ani nič také,ale ten chlap jej predsa vôbec nič nespravil.
@jaskolka Ja nereagujem na autorku...udivuje ma, koľko žien na SK stále považuje fyzické násilie na slabšom za ok. Namiesto odchodu.
@anonym_autor a sa čuduješ ? Chlap ma tiež svoje ego, urazila si ho, tak čo si čakala za reakciu ? Veď za ucho nedal
@anonym_autor a sa čuduješ ? Chlap ma tiež svoje ego, urazila si ho, tak čo si čakala za reakciu ? Veď za ucho nedal
@anonym_737e52 Čudujem. Ak niekto urazí ženu a splietala by o fackách, bola by hysterka. Otras slovensko s postojom voči akémukoľvek násiliu vo vzťahu na slabšom. 2000 rokov za opicami.
@anonym_737e52 Čudujem. Ak niekto urazí ženu a splietala by o fackách, bola by hysterka. Otras slovensko s postojom voči akémukoľvek násiliu vo vzťahu na slabšom. 2000 rokov za opicami.
@enmery počkaj počkaj,ponižovanie je tiež násilie a táto zena sa ho aj dopustila,chlap jej nič nespravil
Áno chcem počuť, čo také to bolo...až potom sa vyjadrím ku chlapovej odpovedí, lebo ak to bolo len malé podpichnutie, tak on nemá takto reagovať...ak to bolo niečo silnejšie, aj tak nemá takto reagovať, ale počkám ...
Pockat, pockat s tym ponizovanim. To povedal on, ze to bolo prenho ponizenie, ale mozno to bola len nejaka nevinna poznamka, ale typek je jesitny (a maju problemy vo vztahu), tak sa na smrt urazil. Su taki chlapi, co su ako snehove vlocky, a clovek sa nemoze dotknut ich ega. Tak toto je mozno jeden z nich.
Pockat, pockat s tym ponizovanim. To povedal on, ze to bolo prenho ponizenie, ale mozno to bola len nejaka nevinna poznamka, ale typek je jesitny (a maju problemy vo vztahu), tak sa na smrt urazil. Su taki chlapi, co su ako snehove vlocky, a clovek sa nemoze dotknut ich ega. Tak toto je mozno jeden z nich.
@luccys veď práve to je,že nevieme, čo mu vlastne povedala. Lebo kľudne môže byť ten dotyčný precitliveny,ale aj rovnako kľudne mohla to ona prehnať so "srandou"a uz to teda sranda byť vôbec nemusela.
A okrem toho,on nepovedal,že "dal by som to zaucho". Ale že iný (kto je agresívnejší, hrubší)by tak mohol reagovať a to je dosť veľký rozdiel
januska12323
fakt som nečakala že moju reakciu bude považovať za ponižujúcu, možno má pravdu a bolo to ponižujúce, nenapísala som to tu nie preto že by som nechcela, skôr som nevedela ako, lebo išlo o gesto ktoré som spravila. On jednoducho začal vysvetľovať niečo čo sme ja aj druhá poslucháčka od neho už počuli a poznali tak som mu povedala ,že vieme čo chce povedať, on na to že ho nemám prerušovať, že to chce dokončiť, tak som sa len usmiala a rukou naznačila kva kva nech teda dopovie
@enmery o akom nasili hovoriš ? Sak jeu nepreplieskal ... mozno iny chlap hej...
A akoze zena moze urazat muza a on si ma to nechať ? Žartuješ? A ponižovanie je tiež ako šikana a to ona môže .. ?? Tak ja som proti násiliu tomi ver... ale ani zena si nesmie dovoliť povedať niečo čo je nevhodne a ponižujuce

Nechápem problému. Však si ho urazila, tak ťa nebude nosiť na tácke