Ako sa vyrovnať s nejasnými signálmi v začínajúcom vzťahu?
Ahojte, potrrbujem sa vypisat a pomoct. Vsimam si ze na vyške kde chodim je jeden muž ktory ma zaujam. Bol to tsky tichy zaujem az dokym si ku mnr nesadol. Vsetko bolo neutralne az pokym som mu nenapisala ohladne skoly. Vsetko sa zvrtlo nejak rychlo, zacal hrozne vypisovacky vyzeral ako vpohode clovek s dobrym srdcom. Boli sme vonka a sli na veceru kde dvakrat odbehol na wc, mal take sovie oci ked sa na mna dival uplne taky upreny pohlad. Bol hronze napätý. Citila som ale ze sme si asi nesadli ja som sa hrozne zlakla vnutri ze ja vlastne ani mu nemam co ponuknut. On sa ma stale nieco pytal. Na konci stretka furt opakoval, ze ma nechce nechat samu v meste ze ho to trapi. Siel na vlak. Povedal mi ze sa osprsvedlnuje ze to pokaslal. Este sa natiahol ruku za mnou nech sa chytim....
Po stretku mi pisal ze ci som dorazila v poriadku ja som na neho vystrelila s tym ze ci je to prr lutost, ze v spravach vystupoval inak a na stretku sa povysoval. On mi len napisal hrozne dlhe spravy ze bol hrozne napaty, ze teraz mu to v zivote nevychadza citi sa vycerpani a ze to tsk nechcel. Povedala som tak teds ak chce nech sa stretneme a on na to vyhovorkou...neodpisala som ale potom som precitla ze som to prehnala on sa mi tirz osprevdlnil ale ze prostr mu nie je dobre ze rozmyslal nadomnou a nechcel aby to tsk vyzeralo ze mi chce ublizit. Neda sa snim poriadne komunikovat raz odpise potom je ticho. A mne to ublizuje. Neviem ako ma vobec berie ale neviem si ani to ochranarske spravanir vysvetlit. Co mam robit? Ja nechcem byt zase nepotrrbna a odhodena.

@a0 aj ja a neboli na konci drogy? Ani ako dealer? To tu uz nikto nic negarantuje. Inak na druhej strane, aj cele toto tu, je pisane akokeby bol niekto na drogach.
@billy_jean keď som to napísala, tak mi vymazali komentár. Takže pozor, aby si neprišla aj ty o svoj 🤣
@gerber58 vzdy sa hovorilo ze vysokoskolacky maju na kazdy prst 10 napadnikov. Z toho co citam by som ho pustil k vode. Moj nazor mas na viac. A z komentarov si nic nerob. Nechaj kedctak iniciativu viac na nom, alebo sa obzri po inom 🙂
@gerber58 vzdy sa hovorilo ze vysokoskolacky maju na kazdy prst 10 napadnikov. Z toho co citam by som ho pustil k vode. Moj nazor mas na viac. A z komentarov si nic nerob. Nechaj kedctak iniciativu viac na nom, alebo sa obzri po inom 🙂
@lentakyterapeut fu a to si usúdil z coho. Ved o nom nič nevieš. To čo píše je jej pohľad nie realita a píše tak zmatocne ze rozhodne sa obraz toho aký on je urobiť nedá a ta klišé veta ze máš na viac.... to je co? Akože on je hovno a ona hviezda? To vidíš kde? Ci načo jej tu mastis ego. Text nezrozumiteľny reakcie zvláštne.
A ty máš hneď záver. Si jasnovidec?