icon

Ako sa vyrovnať s neopätovanou láskou na pracovisku?

adrian95
24. apr 2025

Ahojte. Začalo to už dávno a v podstate keď sa mi páčila mala iného tak som to veľmi nechcel riešiť no ona to zistila a mala v teddy s ním hádky a chcela to skúsiť so mnou no ja som trval na Tom že nechcem pozajeho chrbát nech sa a ním rozíde ale to nechcela zase ona. Po čase sa k nemu vrátila no nebolo to super. Celý čas to medzi nimi nebolo ok a ja som jej pomáhal vždy keď dačo potrebovala.ci už peniaze keď stratila prácu a frajer jej nenechal ani nekúpil jedlo, Vždy som pri nej stal pomáhal aj s povolením na pobyt. Keď sa rozišli a vyhodil ju zo dňa na deň ujal som sa jej dal pomoc peniaze na zálohu na byt , vždy som jej dával na javor čo chcem že sa mi páči a ona to držala v bode kde aj dala ale nie príliš. Keď som jej povedal že to proste takto nejde že pre ňu skoro všetko robím ja a ona chodí von z inými tak ja som bol zlý. Keď som jej dal na výber že buď bud ja alebo jej nová známosť tak som bol hneď "manipulátor" a to som jej iba vravel že keď nič nechceš pusti sa ma lebo mi stále týmto iba ubližuje. Keďže pracujeme spolu a vydáme sa často je ťažké na city k nej zabudnúť. Čo by ste robili vy ? Mám ju proste všade zablokovať a dať jej tvrdý ignor a dúfať že city k nej skončia ?. Už som to tak skúšal aj ísť von z inými ženami ale stále som mal na myslí iba ju...

srbskalizzy
24. apr 2025

@adrian95 z povolenim na pobyt. Z kadial je?
V druhom rade, vies o tom ze zistila ze ta moze kvalitne vyuzit tak to robi a robila celu dobu? Jednoducho spravila ateba dojnu kravu. A ze jej vadi ze ides z inou von? Jasne lebo hrozi ze si zacnes nejaky vztah a tym padom prijde o sponzora.
Teda par don, ona moze z inymi to je okej hlada dalsieho sponzora.
Preradit na inu smenu, zablokovat ignorovat...ale teda peniaze dufam ze ti vratila za byt...

moonlight1210
24. apr 2025

@adrian95 darmo ju milujes, ona teba nie. Ani ta nikdy nemilovala. Zistila, ze si pouzitelny uzitocny idiot cez to zamilovanie. Tak ta pouzivala.
Ked bolo treba, zahrala nejake city, aby ta este lepsie predvarila, aby si pustal peniaze (“ona to držala v bode kde aj dala ale nie príliš”).

Zbav sa jej.

Zabudat budes tazko, ale pojde to.

A nie si sam. Mame kamosa, ktoreho takto taha za nos uz cez tri roky bieloruska. Vie, ze je vydata a ona realne zije s jej muzom, ked sa jej to zrovna hodi a inak chodi od sponzora k sponzorovi.

Ibaze ona je taka dramaqueen povaha a primadona. Robi vsetko vo velkom. Sialene vasnive city i sialene vasnive sceny, sialene vasnive rozchody a navraty. A logicky si vybera muzov, ktorych tato nestabilita pritahuje.
Takze cela ta jej “suita”, ktoru si vybudovala, jej to zerie a lchotne ju vzdy vezmu spat, aby ich potom zase odkopla. Robi si s nimi, co chce. Doslova. A oni su stastni a vdacni, ked im zas prejavi priazen.
Je to ako skedovat daky roman z minuleho storocia nazivo (pripomina mi to roman Nana).

Ake tento kamos z jej suity uz konecne vycuval. Trapi sa, lebo este je zavisly na citich k nej, ale uz sa jej chce zbavit.
Ked to zvlada on, zvladnes to i ty zbavit sa tej tvojej.

tykat
24. apr 2025

@adrian95 ty jej pomahas, ona ta vyuziva. Z toho nic nebude. Ak by s tebou aj bola tak asi len z vypocitavosri. Zabudni na nu.

lienka.7
24. apr 2025

@adrian95 juj, toto bude nejaká "kvalitna" listicka, ktorá dokonale vie, ako využívať takých zaľúbených somarikov, ako si ty... co to nevidíš, ze si pre ňu iba "nahrada"? Nikdy ta nebude chcieť, len ta bude stále využívať, keď bude potrebovať. Možno, keď pôjde do "tuheho", tak ti nakoniec aj raz dá, aby si bol zase v nádeji a mohla ta využívať ďalej...
Čím skôr si to uvedomíš, tým lepšie pre teba. Nechápem ľudí, ktorý trpia takýmito "spasiteslkymi" komplexami.

mischy00
24. apr 2025

Ďalšia krásna ukážka toho, ako sa vedia zneužiť city druhého vo svoj prospech. Skus raz povedať NIE a vtedy sa prejaví, ako veľmi jej na tebe záleží. Ale tu je to jasné , ty zaľúbený oslik otras sa a ona deva, stále hľadajúca ani sama nevie čo.....
Vy ani nemáte vzťah, takže hladaj radšej ďalej a peniaze môžeš minút alebo odložiť aj na rozumnejšie veci, toto bude bezodna studnica.

zuzanita1609
24. apr 2025

Žienky majú pravdu,len ťa využíva a nie, nebude ťa nikdy ľúbiť,hoc jej môžeš aj modré z neba poskytnúť. Je to vypočítavá 🐸, ktorá veľmi dobre vie čo robí a ty somárik zaľúbený asi čakáš,že čím viac jej pomôžeš,tým sa "možno" aj ona zaľúbi. No nie,nezalúbi. Investuj svoju energiu,čas a peniaze niekde, kde sa to aj oplatí.

bielasovicka
24. apr 2025

Ona ta nechce, len ta pekne využíva. Ved je to očividne, co to nevidíš? Nepomáhaj, nediskutuj, nevšímaj si ju. Keď sa stretnete, tak ahoj, a chod ďalej. Nebuď hlúpy.

mogaa
24. apr 2025

Neviem čo riešiš, keď býva u teba a chodí von s inými....čo myslíš že s novou známosťou hrá karty? ukonči to aj za cenu že zmeníš prácu....zjavne ťa len využíva a lepšie to nebude...

luteam
24. apr 2025

@adrian95 strasne ta vyuziva. Radsej zlomene srdce, to casom preboli, ako byt za debila, prist o peniaze a aj tak z toho nemat nic.

mischy00
24. apr 2025

Problém je ten, že hadzes vinu na ňu, za to ze ta využíva. Ale ty sám sa necháš využívať, iba berie to, čo jej ponúkaš. Obaja ste vinný, ty že robíš samaritana a čakáš za to lásku a ona, ze berie a vie, že ti nikdy nedá viac.

maryetta
24. apr 2025

Berie ta len ako nahradu. Ked to ona potrebuje. Teda ta len vyuziva ked to ona potrebuje. Si je ista ze ta ma v hrsti... ze si to moze dovolit...
zial. Musis to prijat ako fakt. Keby ta chce tak uz ste sopolu...

jumama
24. apr 2025

Skus premyslat nad tymto: Ty milujes svoju predstavu o nej. Idealizujes si ju, ze keby bola taka alebo onaka, ako by vam krasne bolo spolu. Mozno sa ti paci fyzicky, mozno chemia medzi vami robi svoje, ale len z tvojej strany.

Teraz si daj odstup a skus sa na nu pozriet ocami tvojho najlepsieho kamarata. Takeho, ktory si moze dovolit byt k tebe uprimny. Ktory si moze dovolit povedat ti pravdu, bez toho, aby si sa urazal, alebo bojoval. Takeho, ktoreho by si pocuvol, veris mu, vies sa o neho opriet. Co by ti o nej tvoj kamarat povedal, keby ju poznal, co by videl? Vedel by pomenovat mozno aj jej dobre vlastnosti, ale vedel by aj tie zle. Vidis uz aj ty aj tie zle? Nedaju sa z nej odkrojit. Ani z lasky ani z nijakeho ineho dovodu nezmiznu. Clovek je proste kompletka.

Ona ta len vyuziva a bude vyuzivat, vyzera to, ze ju velmi bavi mat problematicke vztahy, viacero vztahov naraz, akoby toto je jej podstata, jej sposob zivota, hrat na vsetky strany. A tuto podstatu tak lahko nezmeni, nie preto, ze ty po tom tuzis. Tu zmenu by musela chciet uskutocnit ona sama a ona to nechce.

Otazne je teda, preco ta to pritahuje. Preco ty chces vstupit do vztahu s takymto clovekom, co ti ublilzuje. Odpoved sa hlada, ak sa obzries na svoje detsvo - ake si mal vztahy s mamou, otcom, oni medzi sebou - nie je tam niekde podobny vzor?

Najblizsimi su nam rodicia. Ak nieco vo vztahoch s nimi nefunguje, velmi pravdepodobne si najdeme partnera, kde sa ten problem zopakuje. Zopakuje sa prilezitost ten problem vyriesit. Dozriet, byt celistvejsi, prekonat ten problem z detstva.

Tvoj problem sa vola: Nastavovanie hranic. Pozri sa ako sam so sebou zaobchadzas, ako nechas tej zenstine ublizovat ti. Pracuj na tom, aby si mal sam seba rad natolko, aby si nikdy nikmu nedovolil ublizovat ti. Vyslov nahlas: toto sa mi nepaci a nebudem to akceptovat. Si dobry clovek. Mat sam seba rad a nastavovat druhym hranice je prepotrebne.

deti95060810
24. apr 2025

strať sa jej z dohľadu - v prípade pomoci nech jej pomáha niekto iný.
ty si len jej sponzor. keby nepotrebovala tvoje peniaze dávno na teba kašle.

domkakvet
24. apr 2025

@adrian95 ona k tebe city nema.

januska12323
24. apr 2025

Kde si stratil gule? Táto slečna ťa nemá rada, len ťa využíva kým sa necháš.

adrian95
autor
24. apr 2025
@srbskalizzy

@adrian95 z povolenim na pobyt. Z kadial je?
V druhom rade, vies o tom ze zistila ze ta moze kvalitne vyuzit tak to robi a robila celu dobu? Jednoducho spravila ateba dojnu kravu. A ze jej vadi ze ides z inou von? Jasne lebo hrozi ze si zacnes nejaky vztah a tym padom prijde o sponzora.
Teda par don, ona moze z inymi to je okej hlada dalsieho sponzora.
Preradit na inu smenu, zablokovat ignorovat...ale teda peniaze dufam ze ti vratila za byt...

@srbskalizzy tak jasné vrátila na Tom som trval a teraz očakáva že keď jej treba pomôcť ok zaplatím mu a pôjde

adrian95
autor
24. apr 2025

Veď vidno že jej prvý chlap ju mlátil ako had druhý k nej nemal žiadne city iba sa tváril a od vtedy iba takých si nachádza keďže jej je hlavne aby mal 18-20cm kkt, zarábal aspoň 2000 mal byť auto mal 180-200cm chodil s ňou do fitka a mal s ňou všetky spoločné aktivity, a áno ak ste hádali je z Ukrajiny, a to ešte viem že začala robiť OF a neodvádza dane tak či jej mám dať na záver návštevu od finančnej správy?

srbskalizzy
25. apr 2025
@adrian95

Veď vidno že jej prvý chlap ju mlátil ako had druhý k nej nemal žiadne city iba sa tváril a od vtedy iba takých si nachádza keďže jej je hlavne aby mal 18-20cm kkt, zarábal aspoň 2000 mal byť auto mal 180-200cm chodil s ňou do fitka a mal s ňou všetky spoločné aktivity, a áno ak ste hádali je z Ukrajiny, a to ešte viem že začala robiť OF a neodvádza dane tak či jej mám dať na záver návštevu od finančnej správy?

@adrian95 Adrian, prosim ta budme realisti napisem to pekne po lopate lebo ja rada veci davam na tanier na rovinu.
Takze:
1) vytahuje steba peniaze citovou manipuaciou
2)robis jej nakupi lebo "nema robotu a frajer jej nekupil jest..." sorry dalai ojeb ver mi, najedli sa obaja a este sa sobre smiali na tom ako ta ojebali
3)dojebava ta citovo lebo v tebe udrzuje falosnu nadej ze mono raz ti otrčí
4)priznajme si ze 180-200cm chlapov z 20cm penisom nieje na kazdom rohu 20,
5)ak chce aby chlap anou vsade bol a vsetko snou robil tiez nieje ok
6)Of? No... moj nazor na OF je jednoduchy tj internetovy bordel (nie bordel ako smetisko ale bordel za starch cias kde si muzi chodili vyprazdnit vajca)
7)akoze ak chces byt velky sviniar mozes ju nahlasit...
No, a teraz teda to najdolezitejsie. Idealne ju posli k "vode" priamo na pracovisku, z tym ze "nezelas si ziadne sms, emaili telefonaty ziadne spojovanie z tvojou osobou, ziadne oznacenie kdekolvek na sietach, nezelas si z jej strany "dobre rano pan kolega" a samozejme jej toto este aj napis do spravy. Lebo nejako mam pocit ze dievca to tak lahko respektovat nebude a o par dni tu bude "Odkopol som babu co so mnou manipulovala tahala zo mna peniaze,som bezrandy neviem sa jej zbavit"...
Btw, mali edit "ak mas doklad o tom ze si jej pozical peniaze ziadaj ich nazad" nie daroval. Pozical, darovane je darovane pozicane znamena ze vratim ti...

adrian95
autor
27. apr 2025
@srbskalizzy

@adrian95 Adrian, prosim ta budme realisti napisem to pekne po lopate lebo ja rada veci davam na tanier na rovinu.
Takze:
2)robis jej nakupi lebo "nema robotu a frajer jej nekupil jest..." sorry dalai ojeb ver mi, najedli sa obaja a este sa sobre smiali na tom ako ta ojebali
6)Of? No... moj nazor na OF je jednoduchy tj internetovy bordel (nie bordel ako smetisko ale bordel za starch cias kde si muzi chodili vyprazdnit vajca)
No, a teraz teda to najdolezitejsie. Idealne ju posli k "vode" priamo na pracovisku, z tym ze "nezelas si ziadne sms, emaili telefonaty ziadne spojovanie z tvojou osobou, ziadne oznacenie kdekolvek na sietach, nezelas si z jej strany "dobre rano pan kolega" a samozejme jej toto este aj napis do spravy. Lebo nejako mam pocit ze dievca to tak lahko respektovat nebude a o par dni tu bude "Odkopol som babu co so mnou manipulovala tahala zo mna peniaze,som bezrandy neviem sa jej zbavit"...
Btw, mali edit "ak mas doklad o tom ze si jej pozical peniaze ziadaj ich nazad" nie daroval. Pozical, darovane je darovane pozicane znamena ze vratim ti...

@srbskalizzy tak zatiaľ sa držím toho že s ňou mimo prácu nekomunikujem , nepíšem jej a zatiaľ ani o na mne ( ale to potrvá kým ju terajší chlap nepošle do riti a keďže ho pozná iba kolegyňa v práci už jej písal že ju prekukol) . Stal som pri nej kým si nevymazala moje číslo v mobile . Na sociálnych sieťach som ju zatiaľ neblokol ale dal som do archyvovanych aby som nevedel keď aj napíše . Z 1800€ mi má ešte vrátiť 450 povedal som že v ďalšej výplate ich už chcem všetky . Vždy keď som pritlačil hrala to na to si teda dobrý kamarát. Ale naposledy som jej povedal keby som naozaj kamarát pre teba tak mi toto nespravis, vieš len ako veci požadovať a nie ich aj dávať lebo si myslíš že ty si zaslúžiš len za to že si pekná a žena

adrian95
autor
27. apr 2025
@srbskalizzy

Takze:

@srbskalizzy a samozrejme vždy keď ju chlap odkopne že zistí aká je príde nazad vyplackuvat ku mne 😂

srbskalizzy
27. apr 2025
@adrian95

@srbskalizzy tak zatiaľ sa držím toho že s ňou mimo prácu nekomunikujem , nepíšem jej a zatiaľ ani o na mne ( ale to potrvá kým ju terajší chlap nepošle do riti a keďže ho pozná iba kolegyňa v práci už jej písal že ju prekukol) . Stal som pri nej kým si nevymazala moje číslo v mobile . Na sociálnych sieťach som ju zatiaľ neblokol ale dal som do archyvovanych aby som nevedel keď aj napíše . Z 1800€ mi má ešte vrátiť 450 povedal som že v ďalšej výplate ich už chcem všetky . Vždy keď som pritlačil hrala to na to si teda dobrý kamarát. Ale naposledy som jej povedal keby som naozaj kamarát pre teba tak mi toto nespravis, vieš len ako veci požadovať a nie ich aj dávať lebo si myslíš že ty si zaslúžiš len za to že si pekná a žena

@adrian95 som za teba rada ze si to takto spravil. Ked ti da zvysoknpenazi ju blokbi uplne. Ale mam pocit ze ti neda pokoj v praci krd ju ten odkopne...